Jewcia madre masz dzieci i tyle
ja jakos z tego co czytam wnioskuje , ze wsumie chyba cut latwiej z chlopakami jest ... ale to moze moje odczucie tylko ??
w kazdym razie ja od zawsze chcialam miec synka , takiego mamusi hehe
moze dlatego , ze sama mam 2 siorki , ojca za duzo tez nie mialam :/ i brakowalo faceta ??
teraz za to w rodzinie mamy samych chlopakow hehe
moje dwie siostry maja synow i teraz ja sie spodziewam synka
moze tata z nieba tak kieruje , bo on marzyl o chlopcu i mu sie nie udalo ... to teraz my nadrabiamy
Atram fajny ten chlopczyk , ze sie tak martwi i doradza
slodziak
mojej siostry synek 3 letni mnie czasami zabija tekstami
jak byl u mnie to sie tak wypinal i macal po brzuszku i ktoregos dnia mowi , ze on w ciazy jest i , ze ma dla mnie tam dzidzie na prezent hehe
albo ktoregos dnia przychodzi patrzy na mnie i sie pyta , a ten maly tam to juz spakowany
no myslalam , ze sie posikam ze smiechu hehe
dzieci sa slodkie
wiecie co dziewczyny tak Wam zazdroszcze
tak czytam sobie o Waszych mezach, remontach, wlasnych mieszkaniach, samochodach, spelnianych zachciankach i jeszcze bArdziej sobie uswiadamiam jaką mam ****nie. nie chcialam sie z nikim dzielic, ale czasami juz nie daje rady - szczegolnie teraz kiedy musze lezec 2 miesiace i nie moge nic innego robic to mam mase zlych mysli.
Wynajmujemy malutki pokoik z psem i chlopakiem. Jestesmy razem bezrobotni. (tak szuka pracy...ale na 200 cv odpowiedzial jeden pracodawca), nie mamy samochodu, tluke sie zttemami na wizyty, nie mamy pelnej lodowki, a co dopiero o jakims kacie dla dziecka. Nie szukam pocieszenia, jakos sobie radze, ale prosze Was doceniajcie to co macie i dziekujcie swoim mezczyznom za ten szacunek i pomoc o ktorym ja moge pomarzyc.
Nie dam rady dluzej chyba zagladac na to forum. mam nadzieje, ze mnie rozumiecie. dziekuje Wam bardzo za rady i pomoc.
pozdrawiam. powodzenia!
Salsa wspolczuje sytuacji , ale powiem ci , ze napewno i u was wszystko sie pouklada napewno !! ja tez bezrobotna jestem
nie raz bylo ciezko , to nie jest tak , ze kazda z nas tutaj ma zycie uslane rozami , super mieszkania kupione za gotowe i do tego swietne zarobki , samochody itd.
pewnie nie jedena z nas ma problemy , ale nie pisze na forum ...
zostan z nami zawsze to lepiej sie wyzalic komus niz dusic w sobie !!
witam sie i ja, powowli szykuje sie na wypad bo moj F. od jutra idzie na tygodniowy urlop i nareszcie cos zwiedzimy
Od wczoraj wieczorem mala napedzila mi takiego stracha ze pol nocy spac nie moglam, bo nic jej nie czulam, moze poza slabiusienkimi ruchami raz na kilka godzin... Juz mialam dzwonic do gina ze cos nie tak, az nagle teraz przed chwila zaczela mi ruszac calym brzucholem :-) Co za ulga. Chyba mnie mala pieronica nastraszyc chciala, ze jak bede marudzic, to ona mi pokaze
no widzisz mala pokazala mamusi zeby sie nie martwila
moj tez ma niekiedy dni lenia , ale wsumie to coraz rzadziej ... niekiedy tak sie ulozy , ze ledwo go czuje
a sa dni , ze sie wscieka caly czas i mi nawet pospac nie da