Ja wizyty mam co tydzień,ale Usg należy mi się dodatkowo jedno,natomiast powiedziała mi,że Ktg od 34 tyg,co tydzień,a co więcej wyniknie nie wiem.Na usg musze isć do innego szpitala,więc to trochę męczące dla mnie,na miejscu mają usg,ale chyba takie tylko ooo,bo malutkie - korzystała z niego u mnie we wczesnej ciąży,jak jeszcze serduszka nie było słychać,to zaglądała jak się "kropek" czuje.Dopiero doczytalam co sie dzialo od wczoraj... Spedzilam wiekszosc dnia u tesciowej wiec nie bylam na biezaco, ale dzisiaj raczej w domu posiedze, moze cos porobie powoli, chociaz mi ciezko, bo maly jakos tak mi nisko siedzi i napiera na dol brzucha, ze zaraz mnie brzuch pobolewa jak sie wiecej wysile.
Rabbit, no to supper ze juz mieszkanko prawie gotowe U nas bez remontu tyle do ogarniecia jest ze nie wiem jak damy rade, ale jak sie mlody urodzi, to R urlop "tacierzynski" wezmie i mi pomoze dojsc ze wszystkim powoli do ladu... po cesarce to tez za duzo nie podzialam, bo sie trzeba miesiac oszczedzac, ale juz chociaz brzuch nie bedzie zawadzal.
A Ty nawet nie probuj nic robic, daj szanse innym, w koncu dzieciaczki najwazniejsze, chociaz na pewno bedzie Cie korcic....
Kasiadz, lo matko, czy Ty masz jakies zapedy do pedantyzmu? Ja to nawet na metki nie patrze, tylko sobie poukladam rzeczy rodzajowo i na oko, bo te rozmiarowki faktycznie jakis kosmos... W ogole mlody bedzie miec spora szafe, wiec duzo rzeczy planuje na wieszakach powiesic, to zawsze mniej balaganu sie zrobi przy wyciaganiu
Tylko kurcze czy jak sie juz teraz popierze te rzeczy, to nie beda malo "swieze" za te pare tygodni???;/
Chociaz fakt ze ja sie nie musze martwic ani o suszenie, ani o prasowanie, wiec u mnie popranie tego wszystkiego, to w sumie nie bedzie takie czasochlonne wiec moge sobie na ciut pozniej zostawic...
Lena trzymam kciuki, chociaz Ci powiem ze mysle ze insulina to jeszcze nie koniec swiata, znacznie gorsze jest nieokielznanie tych cukrow...
Niestety ta dieta jest czasochlonna i trzeba duzo kombinowac. Jak mi sie uda, to wstawie Ci linka do tej mojej broszurki, bo uwazam ze jest naprawde fajna, tylko cos mi sie dzisiaj ta strona z linkiem nie chce otworzyc od rana...
A czy w zwiazku z ta cukrzyca robia Ci tez regularnie usg? Bo mi teraz to juz co tydzien beda robic, ale to bardziej dlatego ze maly spal na ostatnim i nie fikal wiec kiepskie noty dostal, a nikt nie probowal zeby go najpierw troche pobudzic, albo zrobic usg jak juz bede czula jego aktywnosc (a czulam po niedlugim czasie, bo zreszta ktg bardzo dobrze wyszlo)
Nat, ja tez uwazam ze jak dziecko pyta to trzeba odpowiadac na pytania zgodnie z prawda (niekoniecznie bawiac sie w wielkie szczegoly, no bo to juz do wieku trzeba dostosowac)
Dobra narazie na tyle, bo musze cos przekasic miedzy posilkami
Dzięki za odpowiedzi dziewczynki.Ja juz myslę sobie nici z karmienia bo sucho.No nic zobaczymy..