Mariolciaa
Fanka BB :)
Rudson, to wspaniała wiadomość:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kobitki
Dziękuję za wszystkie kciukasy
wczoraj wyszłam do domu...ale synuś nie dał nawet na minutę do kompa podejść ...a wieczorem padłam po tym "pobycie w spa"
Ogólnie powiem wam było średnio...w niedzielę miałam bardzo silne skurcze na KTG dochodziły do 80%.... dzięki Bogu szyjka trzymałam się dzielnie i rozwarcia nie było :-)...
Po serii kroplówek, nospie i relanium siła spadła i częstotliwość też.
Teraz mam tak po kilka dziennie więc luzik
byle jeszcze 4 tygodnie wytrzymać
Buziole
czeee
ja dzisiaj piore ciuszki białe dla dida a później gości będę mieć, szwagierka przyjeżdża a jutro wesele znów!!! :-O ale ostatnie dzięki Bogu bo już ni mom siły ;-)
dowiedziałam sie ze ponoć gmina daje cos takiego jak "dodatek mieszkaniowy dla młodych małżeństw" al boję się że się nie kwalifikujemy :-( co prawda oboje pracujemy ale ponad pół wypłaty idzie na kredyty, nawet nie chce myśleć co będzie po moim macierzyńskim. :-O Mam umowę do 2013 więc jeśli wezmę wychowawczy to mi nie przedłużą umowy. Na ten moment nie stać mnie na opiekunkę ;/
kurde tak napisałam tego posta i po przeczytaniu go stwierdziłam ze i ja narzekam. Otóż nie nie!! ja jestem dobrej myśli mimo tego że po spłaceniu kredytów niewiele zostaje to i tak jest dobrze najbardziej na świecie się cieszę że będzie dzidziuś, nasz potomek, taki malutki kochany szkrabek.. a resztą się nie przejmuję
Hej kobitki
Dziękuję za wszystkie kciukasy
wczoraj wyszłam do domu...ale synuś nie dał nawet na minutę do kompa podejść ...a wieczorem padłam po tym "pobycie w spa"
Ogólnie powiem wam było średnio...w niedzielę miałam bardzo silne skurcze na KTG dochodziły do 80%.... dzięki Bogu szyjka trzymałam się dzielnie i rozwarcia nie było :-)...
Po serii kroplówek, nospie i relanium siła spadła i częstotliwość też.
Teraz mam tak po kilka dziennie więc luzik
byle jeszcze 4 tygodnie wytrzymać
Buziole
Rudson o wreszcie jesteś! :-) dobre wieści! teraz z górki :-)
Mnie dziś dzidziol stracha robi, słabo się rusza, przez kilka godzin w ogóle go nie czułam. Coś chyba dziwnie się ułożyło, czuje jakby w poprzek??
Rudson o wreszcie jesteś! :-) dobre wieści! teraz z górki :-)
Mnie dziś dzidziol stracha robi, słabo się rusza, przez kilka godzin w ogóle go nie czułam. Coś chyba dziwnie się ułożyło, czuje jakby w poprzek??