sivi
Fanka BB :)
sivi - moja spała dziś od 20:00 do 7:00 - 11 godzin :-) to się nazywa sen :-)
i oby już im tak zostało :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sivi - moja spała dziś od 20:00 do 7:00 - 11 godzin :-) to się nazywa sen :-)
Witam się i ja. Jestem już po kawce i tylko o śniadanku jeszcze nie pomyślałam, ale zaraz wstaną moje chłopaki to razem coś zjemy. A wiecie że że mój starszy syn(11lat.)to tak mi matkuje czasami że nie wiem,np. upomina jak pije kawę,bo to niezdrowe dla dziecka i pyta się czy jak on był w brzuchu, czy piłam,że to nie wolno, bo wypłukuje żelazo i takie tam,albo jak się denerwuje to mówi że dziecko będzie nerwowe, albo jak jestem nie konsekwentna co do młodszego to też mi zwraca uwagę, no mówię Wam mam supernianie w domu:-).
Witam się i ja. Jestem już po kawce i tylko o śniadanku jeszcze nie pomyślałam, ale zaraz wstaną moje chłopaki to razem coś zjemy. A wiecie że że mój starszy syn(11lat.)to tak mi matkuje czasami że nie wiem,np. upomina jak pije kawę,bo to niezdrowe dla dziecka i pyta się czy jak on był w brzuchu, czy piłam,że to nie wolno, bo wypłukuje żelazo i takie tam,albo jak się denerwuje to mówi że dziecko będzie nerwowe, albo jak jestem nie konsekwentna co do młodszego to też mi zwraca uwagę, no mówię Wam mam supernianie w domu:-).
hej nie nadrobię Was dzisiaj ;(
Byłam z małą u dermatologa i zalecila wizytę w poradni alergologicznej. Nawet dala mi namiary na dobrą alergolożkę. Zapisała maść sterydową ale tylko na 2 dni i mam jej posmarować najbardziej wysypane miejsca bardzo cienka warstwa maści. Z takim małym szkrabem to problem bo na dobrą sprawę to nie ma leków które można bezpiecznie podawać nawet zyretc jest zalecany po 2 roku życia.
Rabbit w sumie to przez te pare dni masz dobrze bo sprzątanie Cie ominie
Mariolcia gratuluję mieszkanka
Ona to ma tu najwięcej atrakcji ...
pojechaliśmy dziś do centrum handlowego
i drogę którą normalnie jedzie się 30 min my jechaliśmy 1.5h
bo takie korki były że poprostu szok ...
jestem taka zła
olej zalewa silnik- coś się chyba zapchało,
potem M przerysował auto na parkingu,
pogoda, Milena, upierdliwie głośni sąsiedzi w pokoju obok,
mam już dość tych z****nych wakacji
Hej. U nas przełom, młoda jeszcze śpi, szok! ale za to ja już z przyzwyczajenia przed 7 wstałam...
Hej, witajcie dzisiaj U nas w miarę ciepło, ale tak słonecznie-pochmurno;-) Wczoraj byliśmy na praktycznych zajęciach z kąpania w SR i mój mąż świetnie sobie poradził:-) A potem jeszcze, zadowolony z siebie zaprosił na randkę, także wczoraj był bardzo miły wieczór. Skończyliśmy w castoramie oglądając płytki i dalej nic nie wybraliśmy, chociaż jedne dwa zestawy bardzo nam się podobały, ale nic "na zabój":-(Wcześniej myślałam, że to będzie najprzyjemniejsza czynność podczas remontu, teraz stwierdzam że się bardzooo myliłam.
A`propos siary, to ja miałam od kilku miesięcy conieco, a teraz nic, ale skoro to nie ma nic wspólnego z późniejszym pokarmem, to się nie przejmuję:-)