reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hej, witajcie dzisiaj:) U nas w miarę ciepło, ale tak słonecznie-pochmurno;-) Wczoraj byliśmy na praktycznych zajęciach z kąpania w SR i mój mąż świetnie sobie poradził:-) A potem jeszcze, zadowolony z siebie zaprosił na randkę, także wczoraj był bardzo miły wieczór. Skończyliśmy w castoramie oglądając płytki i dalej nic nie wybraliśmy, chociaż jedne dwa zestawy bardzo nam się podobały, ale nic "na zabój":-(Wcześniej myślałam, że to będzie najprzyjemniejsza czynność podczas remontu, teraz stwierdzam że się bardzooo myliłam.
A`propos siary, to ja miałam od kilku miesięcy conieco, a teraz nic, ale skoro to nie ma nic wspólnego z późniejszym pokarmem, to się nie przejmuję:-)

Witam się i ja. Jestem już po kawce i tylko o śniadanku jeszcze nie pomyślałam, ale zaraz wstaną moje chłopaki to razem coś zjemy. A wiecie że że mój starszy syn(11lat.)to tak mi matkuje czasami że nie wiem,np. upomina jak pije kawę,bo to niezdrowe dla dziecka i pyta się czy jak on był w brzuchu, czy piłam,że to nie wolno, bo wypłukuje żelazo i takie tam,albo jak się denerwuje to mówi że dziecko będzie nerwowe, albo jak jestem nie konsekwentna co do młodszego to też mi zwraca uwagę, no mówię Wam mam supernianie w domu:-).

Witam śliczne brzuszki i ich szczęśliwe posiadaczki :)

Witam się i ja. Jestem już po kawce i tylko o śniadanku jeszcze nie pomyślałam, ale zaraz wstaną moje chłopaki to razem coś zjemy. A wiecie że że mój starszy syn(11lat.)to tak mi matkuje czasami że nie wiem,np. upomina jak pije kawę,bo to niezdrowe dla dziecka i pyta się czy jak on był w brzuchu, czy piłam,że to nie wolno, bo wypłukuje żelazo i takie tam,albo jak się denerwuje to mówi że dziecko będzie nerwowe, albo jak jestem nie konsekwentna co do młodszego to też mi zwraca uwagę, no mówię Wam mam supernianie w domu:-).

ALe kochany jest :) I jak sie troszczy! Nie jedno dziecko byłoby zazdrosne a tu proszę :)

W tym wieku chyba już inaczej się postrzega rodzeństwo, chociaż z drugiej strony - miałam ucznia, 18 latka, który był zazdrosny o 2 letnią siostrzenicę:szok:

się witam!!

ostatnie noce pocę się- ale uwaga- tlyko na głowie. Mam mokre włosy całą noc normalnie ale nic poza tym... to ciekawe co? heh;/

jewcia
a ja mam pytanie - skąd jesteś? 40 km od legnicy to ja mieszkałam zanim z mężem zamieszkałam, może pochodzimy z jednych stron :)

syn się troszczy, dobry znak, ale wiem jakie to czasem męczące- mój mąż mi zabrsania wszystkiego- słodyczy, kawy, coli, pizzy i innych :p dla dobra dzidzia hehe:p

monysia
heeeeeeeeej! bez takich!
widzę że łapiesz doła, a niepotrzebnie! Dzisiaj chyba lepsza pogoda cooo? bynajmniej u nas- w okolicach Poznania słońce świeci.
Nie przejmuj się takimi pierdołami, bo aż serce ściska, że smutna chodzisz na wakacjach...

Ale słodziak!!!:laugh2: ja chce takiego zięcia!!!

reklama
hej :)
mama juz w drodze do mnie :) od jutra bedzie mnie mniej ...

hej nie nadrobię Was dzisiaj ;(

Byłam z małą u dermatologa i zalecila wizytę w poradni alergologicznej. Nawet dala mi namiary na dobrą alergolożkę. Zapisała maść sterydową :( ale tylko na 2 dni i mam jej posmarować najbardziej wysypane miejsca bardzo cienka warstwa maści. Z takim małym szkrabem to problem bo na dobrą sprawę to nie ma leków które można bezpiecznie podawać nawet zyretc jest zalecany po 2 roku życia.

Rabbit w sumie to przez te pare dni masz dobrze bo sprzątanie Cie ominie:)
Mariolcia gratuluję mieszkanka :)

kurcze oby szybko to przeszlo !!
a nie ma zyrtecu w kropelkach dla maluchow wlasnie ?? siorka kiedys takie miala dla malego

Ona to ma tu najwięcej atrakcji ... :dry:

pojechaliśmy dziś do centrum handlowego
i drogę którą normalnie jedzie się 30 min my jechaliśmy 1.5h
bo takie korki były że poprostu szok ...
jestem taka zła :wściekła/y:
olej zalewa silnik- coś się chyba zapchało,
potem M przerysował auto na parkingu,
pogoda, Milena, upierdliwie głośni sąsiedzi w pokoju obok,
mam już dość tych z****nych wakacji :baffled:

a kiedy wracacie ?? moze jeszcze bedzie pogogda !! podobno od jutra ma byc duzo lepiej , a od niedzieli nawet upaly :)
bedzie dobrze !!

Hej. U nas przełom, młoda jeszcze śpi, szok! ale za to ja już z przyzwyczajenia przed 7 wstałam...:confused2:

hehe no to niezle :)

Hej, witajcie dzisiaj:) U nas w miarę ciepło, ale tak słonecznie-pochmurno;-) Wczoraj byliśmy na praktycznych zajęciach z kąpania w SR i mój mąż świetnie sobie poradził:-) A potem jeszcze, zadowolony z siebie zaprosił na randkę, także wczoraj był bardzo miły wieczór. Skończyliśmy w castoramie oglądając płytki i dalej nic nie wybraliśmy, chociaż jedne dwa zestawy bardzo nam się podobały, ale nic "na zabój":-(Wcześniej myślałam, że to będzie najprzyjemniejsza czynność podczas remontu, teraz stwierdzam że się bardzooo myliłam.
A`propos siary, to ja miałam od kilku miesięcy conieco, a teraz nic, ale skoro to nie ma nic wspólnego z późniejszym pokarmem, to się nie przejmuję:-)

super mezus :) moj to tyle pracuje , ze nawet wyjsc nie ma kiedy na kolacje czy cos :/
najgorszy to wybor jest , bo za duzo tego wszystkiego w sklepach i czlowiek glupieje :)

jaki slodki synek !! musisz miec super chlopakow w domu :))

Do góry