reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Lenka to mocno terzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!
fajnie , ze corcia zadowolona z wyjazdu :)
u nas tez bez ziman upal ...

Asionek- no zobaczymy jak to będzie ze mną w sumie to mus nie farba a jaki masz kolor wlosów?

ja mam ciemny braz

wybraliśmy morelowy nektar i grapefruit z Duluxa.....fajnie wyszło....jak już będzie zrobiony...do końca i posprzątany to zrobie fotkę

no to czekamy na fotki :)

reklama
Dziewczyny,ja mam pytanie odnośnie siary,wiem,że niktórym z was siara juz dawno sie pokazała,ja natomiast pamiętam z poprzednich ciąż,że też ją miałam wcześniej,a teraz kurcze nic such jak na pustyni.Cycki urosły mi o 2 rozmiary:wściekła/y:,ale chyba tylko od parady.Czy myslicie,że powinnam juz coś w nich mieć??

Lena kciuki zacisniete ;-)
rabbit widze owocowo u Ciebie bedzie :-D

ja tez mam dzis dzien do bani, oczy mi sie kleja i nie mam na nic sil, ale wiem ze jak sie poloze to tylko wstane po h mega wkur... ze nie zasnelam :wściekła/y:

Dopiero doczytalam co sie dzialo od wczoraj... Spedzilam wiekszosc dnia u tesciowej wiec nie bylam na biezaco, ale dzisiaj raczej w domu posiedze, moze cos porobie powoli, chociaz mi ciezko, bo maly jakos tak mi nisko siedzi i napiera na dol brzucha, ze zaraz mnie brzuch pobolewa jak sie wiecej wysile.
Rabbit, no to supper ze juz mieszkanko prawie gotowe:) U nas bez remontu tyle do ogarniecia jest ze nie wiem jak damy rade, ale jak sie mlody urodzi, to R urlop "tacierzynski" wezmie i mi pomoze dojsc ze wszystkim powoli do ladu... po cesarce to tez za duzo nie podzialam, bo sie trzeba miesiac oszczedzac, ale juz chociaz brzuch nie bedzie zawadzal.
A Ty nawet nie probuj nic robic, daj szanse innym, w koncu dzieciaczki najwazniejsze, chociaz na pewno bedzie Cie korcic....

Kasiadz, lo matko, czy Ty masz jakies zapedy do pedantyzmu?:) Ja to nawet na metki nie patrze, tylko sobie poukladam rzeczy rodzajowo i na oko, bo te rozmiarowki faktycznie jakis kosmos... W ogole mlody bedzie miec spora szafe, wiec duzo rzeczy planuje na wieszakach powiesic, to zawsze mniej balaganu sie zrobi przy wyciaganiu:)
Tylko kurcze czy jak sie juz teraz popierze te rzeczy, to nie beda malo "swieze" za te pare tygodni???;/
Chociaz fakt ze ja sie nie musze martwic ani o suszenie, ani o prasowanie, wiec u mnie popranie tego wszystkiego, to w sumie nie bedzie takie czasochlonne wiec moge sobie na ciut pozniej zostawic...
Lena trzymam kciuki, chociaz Ci powiem ze mysle ze insulina to jeszcze nie koniec swiata, znacznie gorsze jest nieokielznanie tych cukrow...
Niestety ta dieta jest czasochlonna i trzeba duzo kombinowac. Jak mi sie uda, to wstawie Ci linka do tej mojej broszurki, bo uwazam ze jest naprawde fajna, tylko cos mi sie dzisiaj ta strona z linkiem nie chce otworzyc od rana...
A czy w zwiazku z ta cukrzyca robia Ci tez regularnie usg? Bo mi teraz to juz co tydzien beda robic, ale to bardziej dlatego ze maly spal na ostatnim i nie fikal wiec kiepskie noty dostal, a nikt nie probowal zeby go najpierw troche pobudzic, albo zrobic usg jak juz bede czula jego aktywnosc (a czulam po niedlugim czasie, bo zreszta ktg bardzo dobrze wyszlo)
Nat, ja tez uwazam ze jak dziecko pyta to trzeba odpowiadac na pytania zgodnie z prawda (niekoniecznie bawiac sie w wielkie szczegoly, no bo to juz do wieku trzeba dostosowac)
Dobra narazie na tyle, bo musze cos przekasic miedzy posilkami:)

Rabbit, ale bym sobie tez zjadla misie harribo z aldi:) - moje ulubione zele; inne mi nie smakuja;)

Lena ja tez poprzednio mialam szybko siare, a teraz sucho... Jakis czas temu(ze 2 m-ce wstecz) swedzialy mnie sutki i z jednego ciut polecialo, ale od tego momentu nic... A rozmiar stanika to mi sie na szczescie jeszcze niec nie zmienil, ale pewnie urosnia jak sie mleko pojawi.
A tu udalo mi sie linka w koncu otworzyc, i dodam fotke z konej ksiazeczki gdzie mi babka wpisala co i ile moge jesc...
http://publications.msss.gouv.qc.ca/acrobat/f/documentation/2010/10-215-02A.pdf
DSC01346.jpg

Dziewczyny,ja mam pytanie odnośnie siary,wiem,że niktórym z was siara juz dawno sie pokazała,ja natomiast pamiętam z poprzednich ciąż,że też ją miałam wcześniej,a teraz kurcze nic such jak na pustyni.Cycki urosły mi o 2 rozmiary:wściekła/y:,ale chyba tylko od parady.Czy myslicie,że powinnam juz coś w nich mieć??

z tego co czytalam to moze byc tak , ze do porodu wogole ci sie siara nie pojawi , a moze byc tak , ze pojawi sie dosc szybko
mi czasami pocieknie lekko z lewego cyca , a z prawego nic ...

reklama
Witam dziewuszki:))

Jakos przymulona jestem ostatnio. Chyba przez ta pogode juz drugi dzien pada. Normalnie ilez mozna....Mam juz dosc nosa nie wyciagam poza dom...
Ale jestem jakos uszczesliwiona, w nastepny weekend jedziemy z moim M na weekend nad morze Polnocne. Troche sobie odpoczniemy i ma byc ladna pogoda (sprawdzalam dlugoterminowa) oby sie sprawdzila...

A mi z zadnego nic nie cieknie, i przeraza mnie to ze nie bede matka karmiaca...:-( Takze krowe wynajme na podworko i bedziemy wymiatac:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry