reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Gosiane tak jutro:tak: To mamy wizytowo-szyjkowo-kciukowo przez 2 dni;-)
Ewa Banak zaoczne bo sie przenioslam;-) kurcze ja mialam ogromny plan pisac w wakacje a tu dupsko:-D narazie tylko czytam ksiazki do pracy;-)

Kurcze wypralam posciel i rozek to mi ciagle slonce zachodzi:no:

reklama
Ewa - to dużo pozytywnych fluidków dla Ciebie:-) Dlatego z mężem obiecaliśmy sobie, że nie pójdziemy spać póki nie oczyścimy atmosfery, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc z powodu kłótni.
dziękiiiii :)
no ja własnie przez to oczyszczanie atmo nie spałam, bo o głupote jak zwykle było gadania na całą noc... dobrze że to zdarza się coraz rzadziej. Mam nadzieje że przy dziecku wogole przestaniemy sie ścierać;/

Gosiane tak jutro:tak: To mamy wizytowo-szyjkowo-kciukowo przez 2 dni;-)
Ewa Banak zaoczne bo sie przenioslam;-) kurcze ja mialam ogromny plan pisac w wakacje a tu dupsko:-D narazie tylko czytam ksiazki do pracy;-)

Kurcze wypralam posciel i rozek to mi ciagle slonce zachodzi:no:
zaoczne to damy radę :)
jaki kierunek studiujesz i jaki masz temat pracy:)
to w sumie odwalasz najgorszą robotę bo mi sie zdaje że najgorzej jest to wszystko czytać, bo samo pisanie to już pryszczol, o ile wiesz o czym pisać.

gosiane
a jakim kremem? obojętnie? mnie też nieraz swędzi aż się czochram :|

Ewa z tego co wiem to mozesz bez problemu isc na tok indywidualny, nie wazne w jakim trybie studiujesz.

mnie tez brzuchol swedzi czasem, ale wtedy posmaruje oliwka i jest ok. dobry tez jest tlusty krem typu Nivea

Mam niby jakiś superowy krem na rozstępy, ale smaruję się nim od przypadku do przypadku, z reguły jakikolwiek nawilżający powinien chyba wystarczyć.

przynajmniej masz już co prać:)
no juz wiekszosc mam poprane i poprasowane czeka w komodzie na mlodego;-)
a co do swedzenia to smaruj sie smaruj powinno przejsc :)

dziękiiiii :)
no ja własnie przez to oczyszczanie atmo nie spałam, bo o głupote jak zwykle było gadania na całą noc... dobrze że to zdarza się coraz rzadziej. Mam nadzieje że przy dziecku wogole przestaniemy sie ścierać;/

zaoczne to damy radę :)
jaki kierunek studiujesz i jaki masz temat pracy:)
to w sumie odwalasz najgorszą robotę bo mi sie zdaje że najgorzej jest to wszystko czytać, bo samo pisanie to już pryszczol, o ile wiesz o czym pisać.

gosiane
a jakim kremem? obojętnie? mnie też nieraz swędzi aż się czochram :|
mam nadzieje, ze damy bo mnie jeszcze czeka 1 egzamin u takiego francowatego dziada:wściekła/y: a czytanie idzie narazie latwo bo ksiazki dla dzieci :-p studiuje edukcje wczesnoszkolna (mgr uzupelniajace bo skonczylam pedagogike opiekunczo-wychowawcza:tak:) a jako temat wybralam sobie "Relacje dziecko - dorosly w tworczosci Astrid Lindgren":-)

reklama
Siemanko,

Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły :szok: wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy

Do góry