reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Gosiane tak jutro:tak: To mamy wizytowo-szyjkowo-kciukowo przez 2 dni;-)
Ewa Banak zaoczne bo sie przenioslam;-) kurcze ja mialam ogromny plan pisac w wakacje a tu dupsko:-D narazie tylko czytam ksiazki do pracy;-)

Kurcze wypralam posciel i rozek to mi ciagle slonce zachodzi:no:

reklama
Ewa - to dużo pozytywnych fluidków dla Ciebie:-) Dlatego z mężem obiecaliśmy sobie, że nie pójdziemy spać póki nie oczyścimy atmosfery, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc z powodu kłótni.
dziękiiiii :)
no ja własnie przez to oczyszczanie atmo nie spałam, bo o głupote jak zwykle było gadania na całą noc... dobrze że to zdarza się coraz rzadziej. Mam nadzieje że przy dziecku wogole przestaniemy sie ścierać;/

Gosiane tak jutro:tak: To mamy wizytowo-szyjkowo-kciukowo przez 2 dni;-)
Ewa Banak zaoczne bo sie przenioslam;-) kurcze ja mialam ogromny plan pisac w wakacje a tu dupsko:-D narazie tylko czytam ksiazki do pracy;-)

Kurcze wypralam posciel i rozek to mi ciagle slonce zachodzi:no:
zaoczne to damy radę :)
jaki kierunek studiujesz i jaki masz temat pracy:)
to w sumie odwalasz najgorszą robotę bo mi sie zdaje że najgorzej jest to wszystko czytać, bo samo pisanie to już pryszczol, o ile wiesz o czym pisać.

gosiane
a jakim kremem? obojętnie? mnie też nieraz swędzi aż się czochram :|

Ewa z tego co wiem to mozesz bez problemu isc na tok indywidualny, nie wazne w jakim trybie studiujesz.

mnie tez brzuchol swedzi czasem, ale wtedy posmaruje oliwka i jest ok. dobry tez jest tlusty krem typu Nivea

Mam niby jakiś superowy krem na rozstępy, ale smaruję się nim od przypadku do przypadku, z reguły jakikolwiek nawilżający powinien chyba wystarczyć.

przynajmniej masz już co prać:)
no juz wiekszosc mam poprane i poprasowane czeka w komodzie na mlodego;-)
a co do swedzenia to smaruj sie smaruj powinno przejsc :)

dziękiiiii :)
no ja własnie przez to oczyszczanie atmo nie spałam, bo o głupote jak zwykle było gadania na całą noc... dobrze że to zdarza się coraz rzadziej. Mam nadzieje że przy dziecku wogole przestaniemy sie ścierać;/

zaoczne to damy radę :)
jaki kierunek studiujesz i jaki masz temat pracy:)
to w sumie odwalasz najgorszą robotę bo mi sie zdaje że najgorzej jest to wszystko czytać, bo samo pisanie to już pryszczol, o ile wiesz o czym pisać.

gosiane
a jakim kremem? obojętnie? mnie też nieraz swędzi aż się czochram :|
mam nadzieje, ze damy bo mnie jeszcze czeka 1 egzamin u takiego francowatego dziada:wściekła/y: a czytanie idzie narazie latwo bo ksiazki dla dzieci :-p studiuje edukcje wczesnoszkolna (mgr uzupelniajace bo skonczylam pedagogike opiekunczo-wychowawcza:tak:) a jako temat wybralam sobie "Relacje dziecko - dorosly w tworczosci Astrid Lindgren":-)

reklama
Siemanko,

Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły :szok: wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy

Do góry