reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
po weekendzie witam się i ja :)

męczą mnie co noc koszmary, że dzidzia wychodzi przez brzuch itp.
i wogóle ostatnie noce mam same złe sny :(
EWA a mnie już nie wylogowuje, bo zaznaczyłam sobie zapamiętywanie hasła i jak wchodzę na BB to odrazu jestem zalogowana i mnie nie wywala.
rabbit, jakbys znała temat, ale już przywykłam, najważniejsze, że każda sobie osobno gotuję.

kochana ja nie loguje sie przez login i hasło tlyko przez fb i to dlatego. Nawet nie pamietam loginu ani hasła...

rudson
jesteśmy z Tobą!! 3maj sie najmocniej jak potrafisz!

podjęlismy decyzję o sprzedaży auta- i własnie o aucie były moje ostatnie skasowane wypociny, chciałam sie pożalić jak to mi źle i niedobrze bo tyle pieniedzy ciagle inwestujemy w to głupie auto. Nareszcie zdecydowalismy sie sprzedać skurczybyka i kupic cos tanszego w utrzymaniu :)

hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy...:p a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??

miłego dniaaaaa:)

no wlasnie co z z nia nie odzywa sie cos....

Info od Rudson sa w watku smsow i wiadomosci ze szpitala ;-) na razie sytuacja w miare opanowana chyba.

o kurde, ale ja spostrzegawcza...dopiero zakapowałam...

A ja jakas przymulona dzisiaj i nie wiem o co chodzi :sorry2:

Witam sie i ja po weekendzie. Z wynikow badan wykminilam ze mam infekcje bo bakterie w moczu i inne takie.. Jutro wizyta wiec zobacze co powie lekarz.. Myslalam ze mi sie chociaz tego uda uniknac. :-(
Herbata czy ty moja droga nie bylas kiedys zupka? :-D
Widze tez ze coraz wiecej zwolenniczek cc;-)
Rudson trzymam kciuki, pocieszajace, ze w 32 tc to malenstwo ma ogromniaste szanse zeby zyc normalnie po porodzie i byc zdrowym, wiec co by nie bylo kochana, to bedzie dobrze NA PEWNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Heja ja jak zwykle w weekend zajeta.
Ide poczytać co u rudson i zmiatam bo muszę mojej siorce pomuc w przygotowaniach przed slubem. Obiecałam, ze zrobie jej dekoracje na stół i bukiet ślubny. Muszę iść troche sie do tej pracy przygotować. Co prawda wszystko układać będę na ostatnią chwilę ale muszę naczynia i gąbeczki przygotować. Przy półtora rocznym dziecku ciężko samemu coś zrobić więc muszę sobie pracę dawkować na małe porcje. W związku z tym nie będę miała tyle czasu na forum ;(.
hej dupy :-)

przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami :happy2: mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.

buziaki
:) już chciałam napisać, że jakie dupy i że sobie wypraszam ale jak doczytałam, Ze masz nadzieję, że Miłka.... to wiedziałam że to zupkaogorkowa

A ja nie bardzo wiem jak sie odpowiada na kilka wypowiedzi w jednym poście. Najpierw klikam cytuj i pisze a potem jak chce jeszcze na inny post odpowiedzieć to klikam +pod postm tym drugim i tu się zaczynają schody, coś robie żle, czy może mi ktoś to rozjaśnić jak krowie na rowie?
Na "pasku zadań" tam gdzie masz mn. edytuj i odpowiedz, cytuj masz taki znaczek z + to jest tzw. Mulit-Cytat. Musisz ten znaczek wcisnąć jak chcesz odpowiedzieć na dany post, pojawi się ptaszek i na końcu jak będziesz chciała pisać to wszystkie zaznaczone wypowiedzi znajdą się w Twoim poście uffffff

Ostatnia edycja:
taaa... przeszlam reinkarnacje.
u mnie po staremu, jest mnie jakies 8 kg wiecej i bardziej marudze...
mialam troche problemow ciazowych, ale mysle ze nie tylko ja.
ciaza jest tu prowadzona tragicznie, dlatego przepisalam sie do polskiego lekarza.

a co u Was? widze ze mialyscie powrot trola :-D
i mamuska sie pojawila. troche mnie ominelo :confused:

hej
witam sie szybciutko. staram sie nadrobic ale zle mi na lezaco pisac... dzis pomyslalam, ze jak sie dobrze czuje to pojde na zakupy, przeszlam kawalek i mnie zaczal bolec brzuch wiec znowu leze... mam nadzieje, ze na srodowej wizycie bedzie ok...
mlody fika po podbrzuszu - dziwne uczucie:szok:
milego:-)

reklama
Do góry