reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
po weekendzie witam się i ja
męczą mnie co noc koszmary, że dzidzia wychodzi przez brzuch itp.
i wogóle ostatnie noce mam same złe sny
kochana ja nie loguje sie przez login i hasło tlyko przez fb i to dlatego. Nawet nie pamietam loginu ani hasła...
rudson
jesteśmy z Tobą!! 3maj sie najmocniej jak potrafisz!
podjęlismy decyzję o sprzedaży auta- i własnie o aucie były moje ostatnie skasowane wypociny, chciałam sie pożalić jak to mi źle i niedobrze bo tyle pieniedzy ciagle inwestujemy w to głupie auto. Nareszcie zdecydowalismy sie sprzedać skurczybyka i kupic cos tanszego w utrzymaniu
męczą mnie co noc koszmary, że dzidzia wychodzi przez brzuch itp.
i wogóle ostatnie noce mam same złe sny
EWA a mnie już nie wylogowuje, bo zaznaczyłam sobie zapamiętywanie hasła i jak wchodzę na BB to odrazu jestem zalogowana i mnie nie wywala.
rabbit, jakbys znała temat, ale już przywykłam, najważniejsze, że każda sobie osobno gotuję.
kochana ja nie loguje sie przez login i hasło tlyko przez fb i to dlatego. Nawet nie pamietam loginu ani hasła...
rudson
jesteśmy z Tobą!! 3maj sie najmocniej jak potrafisz!
podjęlismy decyzję o sprzedaży auta- i własnie o aucie były moje ostatnie skasowane wypociny, chciałam sie pożalić jak to mi źle i niedobrze bo tyle pieniedzy ciagle inwestujemy w to głupie auto. Nareszcie zdecydowalismy sie sprzedać skurczybyka i kupic cos tanszego w utrzymaniu
hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy... a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??
miłego dniaaaaa
no wlasnie co z z nia nie odzywa sie cos....
Info od Rudson sa w watku smsow i wiadomosci ze szpitala ;-) na razie sytuacja w miare opanowana chyba.
o kurde, ale ja spostrzegawcza...dopiero zakapowałam...
A ja jakas przymulona dzisiaj i nie wiem o co chodzi
sivi
Fanka BB :)
gosiane mnie natchnęła cytryna jak napisała czy herbata była wcześniej daniem
Witam sie i ja po weekendzie. Z wynikow badan wykminilam ze mam infekcje bo bakterie w moczu i inne takie.. Jutro wizyta wiec zobacze co powie lekarz.. Myslalam ze mi sie chociaz tego uda uniknac. :-(
Herbata czy ty moja droga nie bylas kiedys zupka?
Widze tez ze coraz wiecej zwolenniczek cc;-)
Rudson trzymam kciuki, pocieszajace, ze w 32 tc to malenstwo ma ogromniaste szanse zeby zyc normalnie po porodzie i byc zdrowym, wiec co by nie bylo kochana, to bedzie dobrze NA PEWNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Herbata czy ty moja droga nie bylas kiedys zupka?
Widze tez ze coraz wiecej zwolenniczek cc;-)
Rudson trzymam kciuki, pocieszajace, ze w 32 tc to malenstwo ma ogromniaste szanse zeby zyc normalnie po porodzie i byc zdrowym, wiec co by nie bylo kochana, to bedzie dobrze NA PEWNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Heja ja jak zwykle w weekend zajeta.
Ide poczytać co u rudson i zmiatam bo muszę mojej siorce pomuc w przygotowaniach przed slubem. Obiecałam, ze zrobie jej dekoracje na stół i bukiet ślubny. Muszę iść troche sie do tej pracy przygotować. Co prawda wszystko układać będę na ostatnią chwilę ale muszę naczynia i gąbeczki przygotować. Przy półtora rocznym dziecku ciężko samemu coś zrobić więc muszę sobie pracę dawkować na małe porcje. W związku z tym nie będę miała tyle czasu na forum ;(.
Ide poczytać co u rudson i zmiatam bo muszę mojej siorce pomuc w przygotowaniach przed slubem. Obiecałam, ze zrobie jej dekoracje na stół i bukiet ślubny. Muszę iść troche sie do tej pracy przygotować. Co prawda wszystko układać będę na ostatnią chwilę ale muszę naczynia i gąbeczki przygotować. Przy półtora rocznym dziecku ciężko samemu coś zrobić więc muszę sobie pracę dawkować na małe porcje. W związku z tym nie będę miała tyle czasu na forum ;(.
już chciałam napisać, że jakie dupy i że sobie wypraszam ale jak doczytałam, Ze masz nadzieję, że Miłka.... to wiedziałam że to zupkaogorkowahej dupy :-)
przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.
buziaki
Na "pasku zadań" tam gdzie masz mn. edytuj i odpowiedz, cytuj masz taki znaczek z + to jest tzw. Mulit-Cytat. Musisz ten znaczek wcisnąć jak chcesz odpowiedzieć na dany post, pojawi się ptaszek i na końcu jak będziesz chciała pisać to wszystkie zaznaczone wypowiedzi znajdą się w Twoim poście uffffffA ja nie bardzo wiem jak sie odpowiada na kilka wypowiedzi w jednym poście. Najpierw klikam cytuj i pisze a potem jak chce jeszcze na inny post odpowiedzieć to klikam +pod postm tym drugim i tu się zaczynają schody, coś robie żle, czy może mi ktoś to rozjaśnić jak krowie na rowie?
Ostatnia edycja:
Herbata
taaa... przeszlam reinkarnacje.
u mnie po staremu, jest mnie jakies 8 kg wiecej i bardziej marudze...
mialam troche problemow ciazowych, ale mysle ze nie tylko ja.
ciaza jest tu prowadzona tragicznie, dlatego przepisalam sie do polskiego lekarza.
a co u Was? widze ze mialyscie powrot trola
i mamuska sie pojawila. troche mnie ominelo
u mnie po staremu, jest mnie jakies 8 kg wiecej i bardziej marudze...
mialam troche problemow ciazowych, ale mysle ze nie tylko ja.
ciaza jest tu prowadzona tragicznie, dlatego przepisalam sie do polskiego lekarza.
a co u Was? widze ze mialyscie powrot trola
i mamuska sie pojawila. troche mnie ominelo
Magda_Mr
hej
witam sie szybciutko. staram sie nadrobic ale zle mi na lezaco pisac... dzis pomyslalam, ze jak sie dobrze czuje to pojde na zakupy, przeszlam kawalek i mnie zaczal bolec brzuch wiec znowu leze... mam nadzieje, ze na srodowej wizycie bedzie ok...
mlody fika po podbrzuszu - dziwne uczucie
milego:-)
witam sie szybciutko. staram sie nadrobic ale zle mi na lezaco pisac... dzis pomyslalam, ze jak sie dobrze czuje to pojde na zakupy, przeszlam kawalek i mnie zaczal bolec brzuch wiec znowu leze... mam nadzieje, ze na srodowej wizycie bedzie ok...
mlody fika po podbrzuszu - dziwne uczucie
milego:-)
NabAwe
mamusia Emilki :)
magda mr
nie ryzykuj, tylko leż od czasu do czasu wejdź i coś napisz
trzeba się wziąć za obiad, więc idę jakieś spaghetti zrobić na szybko.
nie ryzykuj, tylko leż od czasu do czasu wejdź i coś napisz
trzeba się wziąć za obiad, więc idę jakieś spaghetti zrobić na szybko.
reklama