jewcia33
Fanka BB :)
mi też dwa dni temu przy jedzeniu słonecznika odpadło pół zęba i też przydało by się sporzadkować bo póżniej nie będzie czasu ganiać po dentystach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie
znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/
Dzień dobry,
Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)
anek - fajnie wyglądałaś
elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)
Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali
wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótko ja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi
ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować
hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy... a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??
miłego dniaaaaa
hej dupy :-)
przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.
buziaki