reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hej ale maly dzisiaj tu ruch :-)

nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie :)
znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/

Oj nie mow, ja raczej nie miewalam infekcji, teraz mialam raz i tyle. Mam nadzieje ze nie bedzie po ciazy jakiegos najazdu :-D Powiem ci ze ja juz tez nie mam sily na takie posiadowy, wogole mi sie nie chce na jakies spotkania sie wybierac.

Dzień dobry,

Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)

anek - fajnie wyglądałaś :tak:

elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)

Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali :dry:

wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótko :tak: ja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi :tak:

ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować :dry:

To powodzenia na wizycie i pochwal sie jak tam maluszek ;-) Ooo ja tez musze do dentysty bo przez cala ciaze sie wybieram i wybrac sie nie moge.

U mnie pogoda juz paskudna, 2 dni slonca wystarczy hehe. Ale dobrze bo wczoraj sobie niezle nogi przypalilam nad jeziorkiem wiec i tak trzeba bybylo sie kryc przed sloncem.

hej dupy :-)

przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami :happy2: mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.

buziaki

A ja nie bardzo wiem jak sie odpowiada na kilka wypowiedzi w jednym poście. Najpierw klikam cytuj i pisze a potem jak chce jeszcze na inny post odpowiedzieć to klikam +pod postm tym drugim i tu się zaczynają schody, coś robie żle, czy może mi ktoś to rozjaśnić jak krowie na rowie?

hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy...:p a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??

miłego dniaaaaa:)

reklama
Do góry