reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Hej ale maly dzisiaj tu ruch :-)

nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie :)
znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/

Oj nie mow, ja raczej nie miewalam infekcji, teraz mialam raz i tyle. Mam nadzieje ze nie bedzie po ciazy jakiegos najazdu :-D Powiem ci ze ja juz tez nie mam sily na takie posiadowy, wogole mi sie nie chce na jakies spotkania sie wybierac.

Dzień dobry,

Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)

anek - fajnie wyglądałaś :tak:

elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)

Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali :dry:

wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótko :tak: ja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi :tak:

ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować :dry:

To powodzenia na wizycie i pochwal sie jak tam maluszek ;-) Ooo ja tez musze do dentysty bo przez cala ciaze sie wybieram i wybrac sie nie moge.

U mnie pogoda juz paskudna, 2 dni slonca wystarczy hehe. Ale dobrze bo wczoraj sobie niezle nogi przypalilam nad jeziorkiem wiec i tak trzeba bybylo sie kryc przed sloncem.

hej dupy :-)

przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami :happy2: mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.

buziaki

A ja nie bardzo wiem jak sie odpowiada na kilka wypowiedzi w jednym poście. Najpierw klikam cytuj i pisze a potem jak chce jeszcze na inny post odpowiedzieć to klikam +pod postm tym drugim i tu się zaczynają schody, coś robie żle, czy może mi ktoś to rozjaśnić jak krowie na rowie?

hejka grubaski!! ja tylko na chwilkę się przywitać...u mnie w domu nadal malowanie....a ja wyleguję się u mamy...:p a co!!! hehee
nie wiecie co u Rudson?? martwię się...może ktoś ma z nią kontakt??

miłego dniaaaaa:)

reklama
Do góry