reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Mieliśmy w weekend istny maraton przeprowadzkowy, w niedzielę jeszcze było duszno. Godzinę pakowałam, a potem godzinę odpoczywałam. Dobrze, że dziecko zniosło dobrze moje wyczyny:)

Kurcze nie wiem co robic... :( Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze :( Nie pomaga no-spa, magnez... :(

a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajek:wściekła/y: to tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr

gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)

tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem
Szkoda że nie zwróciłaś uwage na spacerówke,ale gdyby nawet to nigdy nie jest wszystko idealnie.My będziemy kupować we wrześniu, zawsze to dłuższa gwarancja.
taaa... przeszlam reinkarnacje.
u mnie po staremu, jest mnie jakies 8 kg wiecej i bardziej marudze...
mialam troche problemow ciazowych, ale mysle ze nie tylko ja.
ciaza jest tu prowadzona tragicznie, dlatego przepisalam sie do polskiego lekarza.

a co u Was? widze ze mialyscie powrot trola :-D
i mamuska sie pojawila. troche mnie ominelo :confused:

chociaż od niedawna do Was dołączyłam to regularnie podczytywałam i nie raz się zastanawiałam co się stało z zupąogórkową, a teraz wróciła jako Herbatka:-)

A swoją drogą coś dawno się nie oddzywała Bożena21 chyba że coś mi umkneło.

jagmar dzięki chyba zakumałam.

Kurcze nie wiem co robic... :( Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze :( Nie pomaga no-spa, magnez... :(

W takich przypadkach powinnaś wejść poza kolejką(tak jak u dentysty z bolącym zębem)a jak nie, to lepiej jechać na IP, bo może być podobnie jak u Rudson.

Magda, uważaj na siebie.;-)
herbatka witaaaaaaj:-D:-D

ja jestem padnięta po weselu.
do tego mój brat jakiegoś wirusa załapał, rozłożyło go...
i chyba mnie zaraził !! bo czuję ból głowy, ból mięśni i łamanie w kościach.... ehh...

magda mr
też proponuje żebyś podjechała na IP... nie ma żartów!
mariolcia
nie ma to jak przeziębienie lub choróbsko w ciąży;/
nawet nic wtedy nie pomaga i trzeba się męczyć. Może spróbuj zapobiegawczo herbatkę gorącą z miodem cytryną i pod kołdrę?

reklama
Herbatkę z cytrynką już mam :)
aby zjadłam obiad i teraz po kocyk.

poderzewam że na weselu tez może mnie wzieło.
był taki moment że były tańce dłużsyz czas, a później wyprosili nas na zewnątrz bo goście puszczali duże lampiony w niebo... i wtedy taka rozgrzana wyszłam na dwór, pomimo że byłam w żakiecie to mnie przewiało..

Do góry