elifit
Moderatorka
Cześć,
Mi mały siedzi dziś w dole, czuję go w pachwinach i na pęcherzu i na szyjce też, od nocy mam tam kłucia a najlepsze że nie za bardzo mogę chodzić bo mi napiera w dół.. w środę mam wizytę u gina to mu powiem.. mam nadzieję że szyjka trzyma.
pogoda do dupy a ja chce basen ;(
Udało się, dzięki za pamięć Byliśmy na spacerze, a potem świeczki, wspólna kąpiel i wspominanie Powodzenia na usg!Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)
elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)
cześć babo! my też tęskniliśmy, od razu zaczaiłam że to ty, daleko nie odbiegłaś ksywką, jako tako przy płynach pozostałaśhej dupy :-)
przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.
buziaki
kąpiel ciepła, jak nie pomoże to tak jak dziewczyny radzą - IP.Kurcze nie wiem co robic... Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze Nie pomaga no-spa, magnez...
Mi mały siedzi dziś w dole, czuję go w pachwinach i na pęcherzu i na szyjce też, od nocy mam tam kłucia a najlepsze że nie za bardzo mogę chodzić bo mi napiera w dół.. w środę mam wizytę u gina to mu powiem.. mam nadzieję że szyjka trzyma.
pogoda do dupy a ja chce basen ;(