reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Cześć,
Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)

elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)
Udało się, dzięki za pamięć ;) Byliśmy na spacerze, a potem świeczki, wspólna kąpiel i wspominanie :) Powodzenia na usg!
hej dupy :-)

przepraszam ze jakis czas temu zniknelam bez zapowiedzi, ale mam nadzieje ze Milka przekazala ze wszystko u mnie ok.
tesknilam za Wami :happy2: mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
postaram sie troche nadrobic wasze wypociny, ale wydaje mi sie to nierealne.

buziaki
cześć babo! my też tęskniliśmy, od razu zaczaiłam że to ty, daleko nie odbiegłaś ksywką, jako tako przy płynach pozostałaś :-D
Kurcze nie wiem co robic... :( Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze :( Nie pomaga no-spa, magnez... :(
kąpiel ciepła, jak nie pomoże to tak jak dziewczyny radzą - IP.

Mi mały siedzi dziś w dole, czuję go w pachwinach i na pęcherzu i na szyjce też, od nocy mam tam kłucia a najlepsze że nie za bardzo mogę chodzić bo mi napiera w dół.. w środę mam wizytę u gina to mu powiem.. mam nadzieję że szyjka trzyma.

pogoda do dupy a ja chce basen ;(

reklama
Magda to teraz nie przemeczaj sie. Ja pije rozpuszczalny Mg 3 razy dziennie. Inaczej bym chyba nie wyrobila

Elifit dasz rade, ja tez ledwo chodze. Jak gdzies wychodze to co 10 minut przystanek i sapie jak lokomotywa, a dzis mialam wraznie ze Mala chce noge wysunac przez pi...

Mariolcia a Ty u kogo na weselu bylas? bo doczytac nie moge :confused:

mi też dwa dni temu przy jedzeniu słonecznika odpadło pół zęba i też przydało by się sporzadkować bo póżniej nie będzie czasu ganiać po dentystach.

wow przy sloneczniku ?? :szok: niezle hehe

Hej ale maly dzisiaj tu ruch :-)

Oj nie mow, ja raczej nie miewalam infekcji, teraz mialam raz i tyle. Mam nadzieje ze nie bedzie po ciazy jakiegos najazdu :-D Powiem ci ze ja juz tez nie mam sily na takie posiadowy, wogole mi sie nie chce na jakies spotkania sie wybierac.

To powodzenia na wizycie i pochwal sie jak tam maluszek ;-) Ooo ja tez musze do dentysty bo przez cala ciaze sie wybieram i wybrac sie nie moge.

.

no ja mam nadzieje , ze mnie to nie spotka :/
na posiedzenia tez nie mam sil ... jakas dzika sie robie hehe

o kurde, ale ja spostrzegawcza...dopiero zakapowałam...

hehe no ja prawie od razu , ale pewnosci nie mialam :)

Kurcze nie wiem co robic... :( Moja lekarka jest dzis 1 dzien po urlopie i ma tyle pacjentek, ze glowa mala, a mnie od jakis 2 godzin boli brzuch jak na @ i teraz zaczely krzyze :( Nie pomaga no-spa, magnez... :(

doczytalam , ze przeszlo ...
ja tez niekiedy mam takie akcje , tylko , ze ja nie potrafie jakos rozpoznac dokladnie co to za bol
narazie nie panikuje , u gina zawsze jest ok wiec moze maly gdzies mnie naciska i tyle

to mowisz wybawilas sie :-D ja bym nie dala rady na wesele isc teraz...
brzuch ciazy coraz bardziej. poza tym Mala woli jak mamusia lezy przed tv i je ;-)

reklama
Herbata, w sumie przy wolniejszych kawałkach się bawiłam. Przy szybszych aby się "Bujałam":-D
mąż się bał obym z wesela na porodówkę nie trafiła :) bo ciągle go na parkiet wyciągałam...

ale ból pleców i nóg po weselu - bez komentarza...:szok:

Do góry