reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionek - to jestes chyba w gronie nielicznych które znam co infekcji nie miały ciesz sie

nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie :)

no i po weselu,cały dzień minął na odespaniu a i tak ledwo żyję

super wygladalas :) brzuszka nie widac nawet w tej sukience

znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/

reklama
no i po weselu,cały dzień minął na odespaniu a i tak ledwo żyję

Ślicznie wyglądałaś :D I jakie towarzystwo:)

Witam sie wieczorowo! Jakiś nastrój depresyjny od dwóch dni... Chodze i popłakuje po kątach :( Ale za to jutro wizyta u ginekologa- w końcu zobacze sie z Mareczkiem :) Mam nadzieje tylko że wszystko dobrze.... Ułozyłam już liste pytań do gina- koncert życzeń z kwiatkiem. Jak to zobaczy to chyba zemdleje. Jeśli macie jakieś pytanka to z przyjemnością dopisze i będe sie nad nim dłużej pastwić ;)

Ślicznie wyglądałaś :D I jakie towarzystwo:)

Witam sie wieczorowo! Jakiś nastrój depresyjny od dwóch dni... Chodze i popłakuje po kątach :( Ale za to jutro wizyta u ginekologa- w końcu zobacze sie z Mareczkiem :) Mam nadzieje tylko że wszystko dobrze.... Ułozyłam już liste pytań do gina- koncert życzeń z kwiatkiem. Jak to zobaczy to chyba zemdleje. Jeśli macie jakieś pytanka to z przyjemnością dopisze i będe sie nad nim dłużej pastwić ;)

jak mozesz to zapytaj o bole i ciagniecia na dole brzucha
jakie sa normalne , a kiedy panikowac
zapomnialam sie gina zapytac , a nestepna wizyta dopiero 1 wrzesnia ...
powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajek:wściekła/y: to tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr

gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)

tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem

Załączniki

• IMG_3177.jpg
    IMG_3177.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3174.jpg
    IMG_3174.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
chyba jestem pierwsza :)

Rudson
trzymam kciuki i myślami jestem z tobą!!

mało mnie tu ostatnio, bo raz że sporo pierdoł załatwiamy z mężem, zaczynamy niewielki remoncik mieszkania, nadrabiam zaległości książkowe, które muszę skończyć przed porodem, bo później to już pewnie mogę zapomnieć i lenię się :)
co jakiś czas mam skurczybyki chyba te Braxtona, na szczęście leżenie pomaga, a mała wierzga co raz śmielej :) Skończyłam leczenie opryszki, na razie odpukać zniknęła i niech już się nie pojawia. Za to tym razem muszę odwiedzić dentystę, bo ząb mi się ułamał na tyle i muszę to jak najszybciej zrobić :/ Jak nie urok to wiecie co :zawstydzona/y:

Całuję was wszystkie i pozdrawiam, pogłaskajcie delikatnie brzusie :)

Dzień dobry,

Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)

anek - fajnie wyglądałaś :tak:

elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)

Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali :dry:

wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótko :tak: ja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi :tak:

ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować :dry:

wow 3 :)))

Milka powodzenia i daj znac po !! :)

a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajek:wściekła/y: to tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr

gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)

tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem

fajny ten wozek i kosz wcale nie taki maly wydaje sie :)

chyba jestem pierwsza :)

Rudson
trzymam kciuki i myślami jestem z tobą!!

mało mnie tu ostatnio, bo raz że sporo pierdoł załatwiamy z mężem, zaczynamy niewielki remoncik mieszkania, nadrabiam zaległości książkowe, które muszę skończyć przed porodem, bo później to już pewnie mogę zapomnieć i lenię się :)
co jakiś czas mam skurczybyki chyba te Braxtona, na szczęście leżenie pomaga, a mała wierzga co raz śmielej :) Skończyłam leczenie opryszki, na razie odpukać zniknęła i niech już się nie pojawia. Za to tym razem muszę odwiedzić dentystę, bo ząb mi się ułamał na tyle i muszę to jak najszybciej zrobić :/ Jak nie urok to wiecie co :zawstydzona/y:

Całuję was wszystkie i pozdrawiam, pogłaskajcie delikatnie brzusie :)

dobrze , ze oprycha przeszla :) etraz dbaj o siebie i nie dopuszczaj do przemeczenia , a napewno sie nie pojawi :)
zeba wspolczuje :( ale denstysta naprawi :)

ide zaraz na zakupy , pozniej do LM po farbe w koncu :)

dziendoberek wszystkim;)

ja kupilam wozek coneco v4 i nie wiem jak mi on bedzie sluzyl ale kolezanka miala v3 starszy model i byla bardzo z niego zadowolona a wersje spacerowa uzywala 1,5 roku;) zobaczymy jak to u mnie sie sprawdzi bo zakladam ze spacerowke bede uzywala do 2 lat he he ;)

reklama
Ja nie kupuje nowego wózka- pozostaje przy kupionym dla Tosi XLanderze X1. Co co używania spacerówki od niego to my używaliśmy wyłącznie jej- mamy lekką parasolkę, ale nie mogliśmy się do niej przekonać. Te duże spacerówki od kompletów mają tą zaletę, że nie straszne im żadne krawężniki, krzywe płytki i dziury w chodnikach.

Do góry