reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek - to jestes chyba w gronie nielicznych które znam co infekcji nie miały ciesz sie

nic tam nie gryz na dole hehe
no ja mam szczescie , bo nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekci i oby tak zostalo !! sporo osob twierdzi , ze po ciazy z racji tego , ze sie zmienia tam troche na dole , moze byc tak , ze infekcje beda sie pojawiac .. licze na to , ze jednak nie :)

no i po weselu,cały dzień minął na odespaniu a i tak ledwo żyję

super wygladalas :) brzuszka nie widac nawet w tej sukience

znajomi poszli ... ehh mecza mnie juz posiedziawki :/

reklama
no i po weselu,cały dzień minął na odespaniu a i tak ledwo żyję

Ślicznie wyglądałaś :D I jakie towarzystwo:)

Witam sie wieczorowo! Jakiś nastrój depresyjny od dwóch dni... Chodze i popłakuje po kątach :( Ale za to jutro wizyta u ginekologa- w końcu zobacze sie z Mareczkiem :) Mam nadzieje tylko że wszystko dobrze.... Ułozyłam już liste pytań do gina- koncert życzeń z kwiatkiem. Jak to zobaczy to chyba zemdleje. Jeśli macie jakieś pytanka to z przyjemnością dopisze i będe sie nad nim dłużej pastwić ;)

Ślicznie wyglądałaś :D I jakie towarzystwo:)

Witam sie wieczorowo! Jakiś nastrój depresyjny od dwóch dni... Chodze i popłakuje po kątach :( Ale za to jutro wizyta u ginekologa- w końcu zobacze sie z Mareczkiem :) Mam nadzieje tylko że wszystko dobrze.... Ułozyłam już liste pytań do gina- koncert życzeń z kwiatkiem. Jak to zobaczy to chyba zemdleje. Jeśli macie jakieś pytanka to z przyjemnością dopisze i będe sie nad nim dłużej pastwić ;)

jak mozesz to zapytaj o bole i ciagniecia na dole brzucha
jakie sa normalne , a kiedy panikowac
zapomnialam sie gina zapytac , a nestepna wizyta dopiero 1 wrzesnia ...
powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajek:wściekła/y: to tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr

gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)

tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem

Załączniki

• IMG_3177.jpg
    IMG_3177.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3174.jpg
    IMG_3174.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
chyba jestem pierwsza :)

Rudson
trzymam kciuki i myślami jestem z tobą!!

mało mnie tu ostatnio, bo raz że sporo pierdoł załatwiamy z mężem, zaczynamy niewielki remoncik mieszkania, nadrabiam zaległości książkowe, które muszę skończyć przed porodem, bo później to już pewnie mogę zapomnieć i lenię się :)
co jakiś czas mam skurczybyki chyba te Braxtona, na szczęście leżenie pomaga, a mała wierzga co raz śmielej :) Skończyłam leczenie opryszki, na razie odpukać zniknęła i niech już się nie pojawia. Za to tym razem muszę odwiedzić dentystę, bo ząb mi się ułamał na tyle i muszę to jak najszybciej zrobić :/ Jak nie urok to wiecie co :zawstydzona/y:

Całuję was wszystkie i pozdrawiam, pogłaskajcie delikatnie brzusie :)

Dzień dobry,

Ja mam dziś ostatnie porządne USG :-)

anek - fajnie wyglądałaś :tak:

elifit - i jak się udało świętowanie rocznicy ;-)

Marti - współczuję towarzystwa, średnio inteligentna osoba powinna wiedzieć, że przy ciężarnej się nie pali :dry:

wózek fajny, a spacerówki wielofunkcyjnej używa się krótko :tak: ja mam zamiar jak najszybciej przejść na parasolkę bo jest leciutka i lepiej się prowadzi :tak:

ilonka - dzięki za przypomnienie, też się muszę do dentysty pofatygować :dry:

wow 3 :)))

Milka powodzenia i daj znac po !! :)

a ja własnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi oni sobie piwko papierosek obdymili mnie niemilosiernie nienawidze fajek:wściekła/y: to tyle co sobie posiedziałam i lody zjadlam wdychając faje superrrrr

gosiane, jewcia- wiecie co co do koszyka czy problem z dostępem mhhhh nie zauwazylam żeby była mała przestrzeń wstawiałam foty na wątek zakupowy albo jak znajdę daj @ to ci podeślę mi sie on ogólnie podoba ten koszyk na dole to jest wogóle maly tam za dużo nie nalozysz a jak sie spisze to się okaże w pażdzierniku ;-)

tak patrzę na foty to w sumie w spacerowce może byc trudniej spacerówki nie zakładałam wiec nie wiem

fajny ten wozek i kosz wcale nie taki maly wydaje sie :)

chyba jestem pierwsza :)

Rudson
trzymam kciuki i myślami jestem z tobą!!

mało mnie tu ostatnio, bo raz że sporo pierdoł załatwiamy z mężem, zaczynamy niewielki remoncik mieszkania, nadrabiam zaległości książkowe, które muszę skończyć przed porodem, bo później to już pewnie mogę zapomnieć i lenię się :)
co jakiś czas mam skurczybyki chyba te Braxtona, na szczęście leżenie pomaga, a mała wierzga co raz śmielej :) Skończyłam leczenie opryszki, na razie odpukać zniknęła i niech już się nie pojawia. Za to tym razem muszę odwiedzić dentystę, bo ząb mi się ułamał na tyle i muszę to jak najszybciej zrobić :/ Jak nie urok to wiecie co :zawstydzona/y:

Całuję was wszystkie i pozdrawiam, pogłaskajcie delikatnie brzusie :)

dobrze , ze oprycha przeszla :) etraz dbaj o siebie i nie dopuszczaj do przemeczenia , a napewno sie nie pojawi :)
zeba wspolczuje :( ale denstysta naprawi :)

ide zaraz na zakupy , pozniej do LM po farbe w koncu :)

dziendoberek wszystkim;)

ja kupilam wozek coneco v4 i nie wiem jak mi on bedzie sluzyl ale kolezanka miala v3 starszy model i byla bardzo z niego zadowolona a wersje spacerowa uzywala 1,5 roku;) zobaczymy jak to u mnie sie sprawdzi bo zakladam ze spacerowke bede uzywala do 2 lat he he ;)

reklama
Ja nie kupuje nowego wózka- pozostaje przy kupionym dla Tosi XLanderze X1. Co co używania spacerówki od niego to my używaliśmy wyłącznie jej- mamy lekką parasolkę, ale nie mogliśmy się do niej przekonać. Te duże spacerówki od kompletów mają tą zaletę, że nie straszne im żadne krawężniki, krzywe płytki i dziury w chodnikach.

Do góry