reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Witam:)
WROCILAM po mojej TRAUMIE lekarskiej!
Wiec to bylo bardzo nie rzyjemne badanie. Niby babka byla mila, pielegniarka mnie glaskala po rece a ja myslalam zeby jak najszybciej to sie skonczylo. Wiec pani DOKTOR siedziala z mikroskopem miedzy moimi nogami, az sie dziwnie czulam. Na ekranie widzialam wnetrze swojej pipki...
Mialam kolposkopie, biopsje, wymaz i maly wycinek macicy! Najgorsze bylo czyszczenie z wymazu przed wycinkiem. Nie byl bol, ale jak mi wacikiem jezdzila to az dreszcze przechodzily po plecach:-:)-(
Wyniki beda za 2-3tyg wysla mi do domu;-) Teraz mam uplawy i bole podbrzusza. Szczegolnie w nocy, ale Doctorka poinformowala mnie wczesniej o tych dolegliwosciach!!:-):-D

Witam nowe MAMUSKI:-D:cool:

Witajcie, pogoda coś sie psuje, lepiej zeby nie padało bo zaczelismu kryc dach. Ja natomiast wzięłam się za mycie okien, pranie i ogólnie generalne porządki i juz padłam ....wczoraj zrobiłam pokój , dzisiaj kuchnie i jeszcze została mi łazienka to chyba zostawie na jutro. Mam jeszcze w planach posadzenie truskawek, i drzewek owocowych ale z takim tempem pracy to cienko to widzę.

dzięki kochane za życzonka rocznicowe :-D a wizytę mam za tydzien w sobotę to się go wypytam co i jak z tymi bolami okresowymi ostatnio jak mnie tak bolalo ale to było w okolicach 17 tygodnia to ginek powiedział ze to macica się rozciąga może teraz tez no nie wiem :sorry:

lece przygotowac kolację dla męzusia już jedzie do domkuuuuu:-)

anula- skąd ten power podziel się albo daj namiar na dealeraa;-)

no i mam kuchnie juupiiii....jeszcze mężuś musi popodłączać wszystko i będzie git :)

zazdroszcze ci tej kuchni my juz meczymy sie z remontem od stycznia czyli w sumie odkad jestem w ciazy.... kupilismy mieszkanie stare i wszystko trzeba robic lacznie z przestawianiem scian przenoszeniem kuchni i lazienki itp... mamy tak na cacy dopiero 1 pokoj zrobiony (corki) a reszta na wykonczeniu ale jeszcze daleko to widze i boje sie ze niezdazymy przed porodem:(

reklama
Do góry