sivi
Fanka BB :)
Witam
WROCILAM po mojej TRAUMIE lekarskiej!
Wiec to bylo bardzo nie rzyjemne badanie. Niby babka byla mila, pielegniarka mnie glaskala po rece a ja myslalam zeby jak najszybciej to sie skonczylo. Wiec pani DOKTOR siedziala z mikroskopem miedzy moimi nogami, az sie dziwnie czulam. Na ekranie widzialam wnetrze swojej pipki...
Mialam kolposkopie, biopsje, wymaz i maly wycinek macicy! Najgorsze bylo czyszczenie z wymazu przed wycinkiem. Nie byl bol, ale jak mi wacikiem jezdzila to az dreszcze przechodzily po plecach:--(
Wyniki beda za 2-3tyg wysla mi do domu;-) Teraz mam uplawy i bole podbrzusza. Szczegolnie w nocy, ale Doctorka poinformowala mnie wczesniej o tych dolegliwosciach!!:-)
Witam nowe MAMUSKI
Ło matko!!! to ci kompleks zrobili! A po co to wszystko? nie wystarczyło normalne "polskie" badanie??
Marti 100 lat współżycia małżeńskiego :-)
Ja taki ból jak na okres miałam w pierwszej ciąży i urodziłam wtedy Oliwke ;-) nie zdażają mi się takie bóle, a te skórcze Braxtona są bezbolesne, to napinanie się brzucha tylko.
A my wróciliśmy z zakupów. Mam już 3/4 z potrzebnych rzeczy. Ufff ulżyło mi to bo już się dręczyłam że się z niczym nie wyrobię. A dziś dzwonili ze sklepu że wózeczek już jest! jutro mój jedzie.
W sumie nie tak dużo dziś połaziliśmy po sklepach a ja już nie dawałam rady. Brzuch mi stwardniał i ciężki był jak kamień, a maleństwo jak się przeciągało to skręcało mnie z bólu...muszę się sprężać z tymi zakupami, bo jeszcze chwile i po prostu nie dam rady już tak łazić i na głowie mojego wszystko zostanie...