reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej dziewczynki wlasnie wrocilam od gin. mam termin na 31 październik ... a ona do mnie zebym przyszla teraz na wizyte 5 wrzenia jak jeszcze nie urodze :szok: ja do niej "słucham' a ona głucha pani jest :/ od niej cokolwiek się dowiedziec to prędzej niemowa przemówi... tylko narzeka ,ze w tym glupim kraju pracowac nie bedzie... a ja w szoku jestem... co do porodu

reklama
właśnie sama nie wiem ;/ Powiedziała żeby nospy dużo brać i leżeć . i na każdej wizycie na początku mowi ze to ostatnia wizyta u niej a pozniej ustala termin nastepnej hę

A ja dzisiaj pracowicie spędzam dzień :-) Zabrałam sie za pranie rzeczy dla dzidzi. Większość mam z ciucholandu lub używki od rodziny. Tak więc wstawiłam na program 35 stopni tzw. szybkie pranie, trwa 35 minut tylko. Przed porodem jeszcze raz je wypiorę w krótkim programie i wtedy wyprasuję. Zastanawiałam sie czy taki szybki program może byc ale doświadczona mamuska mi to potwierdziła. Powiem Wam ,że niby głupie pranie ale się nakombinowałam jakby to podzielic kolorystycznie, naczytałam sie metek czego nie można z czym i jakie dodatkowe wskazania. Szkoda tylko,że słońce zaszło i nie wiem czy padac nie będzie, więc powiesze w mieszkaniu :wściekła/y:

Zapraszam na obiad, jeszcze zostało trochę :) dobrze że mi małż ziemniaki starł :-D
a basen fajna sprawa, ja mam tankini to mi troszkę brzuszka przykryło ale i tak śmiesznie wyglądałam ;) i rzeczywiście śmiesznie się pływa w ciąży ;)

mamuśka trzymam kciuki, uda się na pewno!! tylko nie myśl obsesyjnie o tym :p
ja do prania kupię dzidziuś, mówicie że i do białego i do koloru? Ja nie mam dużo ciuszków białych, większość kolorowych.

Mnie mały naparza po pipce, oj ałć aaaa hehe
a ja jutro na wesele!! :)

karolina miłego urlopu!!!! Wypoczywaj ile wlezie!! :)

Ostatnia edycja:
cholerka u mnie dziś nuda mamy 5 rocznicę ślubu a mąż w pracy gdzieś w Polsce i cholerka wie kiedy wroci :-(

dziewuszki mam pytanie macie czasami tak że brzuch boli was jak na miesiączkę mnie ostatnio prawie codziennie:eek:

karolina udancyh wakacji!!!!

kiwi to moze zadzwon i sie dowiedz o co chodzi? bo te informacje nie sa jasne...

Marti gratulacje z okazji rocznicy, wszystkeigo dobrego dla was :)

reklama
właśnie sama nie wiem ;/ Powiedziała żeby nospy dużo brać i leżeć . i na każdej wizycie na początku mowi ze to ostatnia wizyta u niej a pozniej ustala termin nastepnej hę

A nie mowila ci nic ze z szyjka cos nie tak? Bo tak mi to wyglada. Dziwna ta lekarka, nie mozesz sie do innego lekarza wybrac?

cholerka u mnie dziś nuda mamy 5 rocznicę ślubu a mąż w pracy gdzieś w Polsce i cholerka wie kiedy wroci :-(

dziewuszki mam pytanie macie czasami tak że brzuch boli was jak na miesiączkę mnie ostatnio prawie codziennie:eek:

Wszystkiego naj z okazji rocznicy, wroci do domu to nadrobicie ;-) co do brzucha to mnie tak nie boli, moze zadzwon do lekarza sie zapytac.

Do góry