czy Ilona24 to nasza kochana Mamuśka??
reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
u nas też cieplutko dostaliśmy zaproszenie na wieś do siostry mojej mamy...basen już nalany i zaciepla się ..domel już w kąpielówkach ...bedę go mieć z głowy i sobie spokojnie poczytam książkę w cieniu
Miłego dzionka kobity
Miłego dzionka kobity
Mariolciaa
Fanka BB :)
Rudson, tylko pozazdrościć:-)
ah, ja sama bym się popluskała w basenie., hehe:-)
ah, ja sama bym się popluskała w basenie., hehe:-)
anek30bb
Witam wszystkie słonecznie i cieplutko,dziś wyprawa do kliniki obadac co i jak
Witajcie, wczoraj byłam chwilę nad wodą i było cudownie. Szkoda, że mój mąż pracuje do późna i nigdzie nie można wyjechać Słoneczko dzisiaj, a od jutra ma padać, więc nie wiem co z ogniskiem u szwagierki (a tak się cieszyłam na jakieś atrakcje).
Co do psa, to ja polecam oglądać "Zaklinacza psów" na National Geographic. Czekam, aż będzie o psie, który siedzi na polu, tyłem do siatki, nikogo nie ma, a on szczeka...bo taką mam właśnie suczkę, a rozpieszczona trochę jest, bo znajda, a takie ratowane szczeniaki potem wyrastają na dominujące w stadzie.
Mnie lekarka jeszcze nic nie mówiła o położeniu dziecka, chociaż główkę ma niedaleko kanału rodnego, to może się obróci
Co do psa, to ja polecam oglądać "Zaklinacza psów" na National Geographic. Czekam, aż będzie o psie, który siedzi na polu, tyłem do siatki, nikogo nie ma, a on szczeka...bo taką mam właśnie suczkę, a rozpieszczona trochę jest, bo znajda, a takie ratowane szczeniaki potem wyrastają na dominujące w stadzie.
Mnie lekarka jeszcze nic nie mówiła o położeniu dziecka, chociaż główkę ma niedaleko kanału rodnego, to może się obróci
Mariolciaa
Mere, oby udało się wam ognisko:-)
to masz się ze swoim psem
to masz się ze swoim psem
NabAwe
mamusia Emilki :)
hello ciężarówki...
od rana boli i ciągnie mnie tak boleśnie brzuch ale tylko kiedy leżę, kiedy siedzę i chodzę nie... nie wiem o co kaman...
w weekend pogoda ma być niezbyt a chciałam skorzystać i zrobić jakieś fotki pamiątkowe w plenerze, ale lipton niestety.
puella
już od dawna mam wrażenie że sł€żba zdrowia tak podchodzi do starych ludzi. Najlepszym wyjsciem dla nich byłaby eutanazja...
współczuje że musiałaś to znosić...
może i dobrze że nie było Cie tam bo jeszcze byś z nerwów urodziła...
rudson
ale Ci zazdroszczę! też bym się powylegiwała gdzieś ale nie bardzo mam gdzie. pozostaje mi kanapa
mere
jeśli to już dorosły pies to będzie ciężko z nim coś zdziałać... moi rodzice mieli też kiedyś przybłędę i też był z nim kłopot.
od rana boli i ciągnie mnie tak boleśnie brzuch ale tylko kiedy leżę, kiedy siedzę i chodzę nie... nie wiem o co kaman...
w weekend pogoda ma być niezbyt a chciałam skorzystać i zrobić jakieś fotki pamiątkowe w plenerze, ale lipton niestety.
puella
już od dawna mam wrażenie że sł€żba zdrowia tak podchodzi do starych ludzi. Najlepszym wyjsciem dla nich byłaby eutanazja...
współczuje że musiałaś to znosić...
może i dobrze że nie było Cie tam bo jeszcze byś z nerwów urodziła...
rudson
ale Ci zazdroszczę! też bym się powylegiwała gdzieś ale nie bardzo mam gdzie. pozostaje mi kanapa
mere
jeśli to już dorosły pies to będzie ciężko z nim coś zdziałać... moi rodzice mieli też kiedyś przybłędę i też był z nim kłopot.
reklama
U mnie pies od rodziców od małego bał się dzieci i pomimo urodzenia Mileny nie zmieniło mu się w ogóle a tym bardziej starszemu pieskowi będzie ciężko się przyzwyczaić do nowego członka rodziny będziesz musiała na nią uważać bo na pewno będzie bardzo zazdrosna