reklama
Mere to ty masz niezly zwierzyniec w domu :-)
U nas tylko kot, dzieci tez sie boi - jak przyszli ostatnio znajomi z 2 letnia coreczka to skonczylo sie na tym ze kot siedzial przed domem, Hania w domu przy oknie i na siebie patrzyli przez szybe, ale dopoki nie wyszli, kot do domu nie wrocil.
Myle ze z noworodkiem bedzie inaczej bo on sie chyba najbardziej boi gwaltownych ruchow i pokrzykiwan dziecka.
U nas tylko kot, dzieci tez sie boi - jak przyszli ostatnio znajomi z 2 letnia coreczka to skonczylo sie na tym ze kot siedzial przed domem, Hania w domu przy oknie i na siebie patrzyli przez szybe, ale dopoki nie wyszli, kot do domu nie wrocil.
Myle ze z noworodkiem bedzie inaczej bo on sie chyba najbardziej boi gwaltownych ruchow i pokrzykiwan dziecka.
Nie no trzeba pamiętać, że zwierze to tylko zwierzę i trzeba myśleć za nie moja kotka cały czas mi właziła do łóżeczka Mileny i skończyło się na spaniu z zamkniętymi drzwiami bo nie dało się jej tego oduczyć i tyle
a w nocy oczywiście siedziała pod drzwiami i miauczała żeby ją wpuścić cipca można było dostać...
a w nocy oczywiście siedziała pod drzwiami i miauczała żeby ją wpuścić cipca można było dostać...
Nat27
Aktywna w BB
hejka wszystkim
ja tez niestety sloneczna pogode moge podziwiac tylko zza okna ale nie dlatego ze musze lezec tylko dlatego ze moja corcia miala na poczatku lipca zapalenie opon mozgowych no i teraz do konca roku na sloneczko ma zakaz wychodzenia niestety nawet o okryciu glowy a ze maz calymi dniami w pracy to ja tez siedze
EWA tez miewam takie ciagniecia na szczescie nie czesto a raz to juz myslalam ze pojade rodzic ale za kazdym razem pomogla mi ciepla kapiel z dodatkiem soli o zapachu lawedny ktora bardzo rozluznia polecam
ja tez niestety sloneczna pogode moge podziwiac tylko zza okna ale nie dlatego ze musze lezec tylko dlatego ze moja corcia miala na poczatku lipca zapalenie opon mozgowych no i teraz do konca roku na sloneczko ma zakaz wychodzenia niestety nawet o okryciu glowy a ze maz calymi dniami w pracy to ja tez siedze
EWA tez miewam takie ciagniecia na szczescie nie czesto a raz to juz myslalam ze pojade rodzic ale za kazdym razem pomogla mi ciepla kapiel z dodatkiem soli o zapachu lawedny ktora bardzo rozluznia polecam
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Witam sie i ja porankowo Kurcze mam takie kłucie w kręgosłupie promieniujące do lewej nogi, że aż utykam tak boli Czuje że bedzie to dzień zrzędzenia. A że jest pogoda chciałam sie wybrać na cmentarz pomnik wypucować... Może mi przejdzie i coś jeszcze bedzie z dzisiejszych planów. Musze tez podjechać do przychodni odebrac wyniki morfologii. W pn wizyta i jak żelazo jeszcze bardziej spadło to lekarz mnie utłucze
Anek30bb czekam na relacje!
Anek30bb czekam na relacje!
Przy bliźniakach chyba jest o to łatwiej? Zależy chyba jakiego masz lekarza. U mnie nie wiem czy się nie skończy na cesarce przez brodawczaka, który mnie dopadł i żeby nie zarazić dziecka drogami rodnymi - wykonuje się bez dyskusji cc. Zobaczymy jak poskutkuje krioterapia:-(
reklama
gdzie są z tą kuchnią....ja już taka napalona jestem...hehehe
dziewczyny jakich mogę argumentów użyć żeby gin zrobił mi cc????
z tego co wiem to na Raciborskiej nie zrobią Ci CC bez konkretnych wskazań medycznych spróbuj pogadać ze Świtałą może przejdź się do niego na wizytę prywatnie