reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

dziewczyny aby pokazywal mi sie suwaczek pod moimi wpisami gdzie musze ten kod wpisac???

Wstawianie suwaczków do podpisu

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

reklama
jeszcze raz dzieki za wszytskie zyczonka :)

u nas koszmarny upal , az tak nie bylo zle do dzisiaj ... porazka normalnie przestane wylzaic z domu niedlugo :(

wiesz co w sumie to nic takiego nie robili chyba po prostu lekarz mój jechał na urlop a że szyjka się skróciła to wolał żebym była pod kontrolą....zrobili mi dokładne usg z oceną łożysk i wód i wogóle dzieciaków i szyjki...więc się cieszę....do tego ktg...gmeranie w kroczu...i tyle...noo i tabletki.....zastanawiali się nas pessarem ale szyjka zamknięta i za długa...więc na razie leże....zobaczymy co gin postanowi.... a teraz coś mnie przeziębienie wzieło...gardełko boli....

ja zaraz wrzucę jakieś fotki na galerię.....to zobaczycię foczkę rabbita :p

najwazniejsze , ze jest ok :) duzo wypoczywaj i spokojnie donoisz :)

A ja kurcze przez ta diete cukrzycowa juz ok 2 kg stracilam i pewnie mnie ginka opieprzy, a naprawde sporo jem... Chyba dobrze by przy takiej diecie zostac po porodzie;)
No i najgorsze ze mi sie opryszczka na ustach pojawila ( a juz kilka lat nie mialam) i nie wiem czy trzeba z tym do ginki dzwonic czy tylko cos kupic w aptece... Narasie spirytusowa nalewka z propolisu przecieram, ale poki dziadostwo nie peknie to guzik to pewnie pomoze;/

no to ladnie :) mi by sie tez taka dieta przydala hehe
na opryszcze jak mialam to stosowalam taki zel co sie robi pozniej oslonka jak plasterek cos ale duzo lepsze i szybko przeszlo
dzidzi nie zaszkodzi jak na ustach jest :) uwazaj tylko , zeby nie przenosic tego
ja tam nie czekam az peknie tylko sama igla wyparzona przebijam ... ale to nie dla kazdego sposob hehe

UPSSSS Dzień dobry.
STO LAT ,STO LAT dla wszystkich solenizantów.
Dziewczynki czy macie problem z hemoroidem???
Wstydliwy dla mnie temat,ale juz nie wiem co robić-dobrze,że dzisiaj wizyta.Wylazł mi dziad na wielkość mojejgo kciuka i tak piekielnie boli,że ani siedzieć,ani leżeć,ani stać.Wsmarowałam juz od poniedzialaku całą maśc i dupa- dosłownie i w przenośni!!
Wczoraj już myslałam,że tyłek do zamrażalnika wsadzę.
Za to moje cukry suuuper!!

mi wyszedl jakis czas temu nic nie stosowalam i sam znikl jakos ... no , ale mozliwe , ze dziad jeszcze wyjdzie

Asionek wszystkiego najlepszego i szczęśliwego rozwiązania i aby kilka ostatnich tygodni zlecialo jak z bicza strzelił :-)
.

dzieki Pysia :)

Witajta:)
U mnie dzień masakrycznie ciężki :(( Pogoda się zmienia , duszno, parno i ledwo wstałam a jak już się zwlekłam to dojść do siebie nie mogę do teraz, nie mam na nic sił, czuję się jakby mnie ktoś skopał, pocę się jak świnia, leże cały dzień jak wywłoka, klimatyzator włączony, obejrzałam ze 5 odcinków chirurgów i modlę się żeby już ten dzień się skończył :(((

Asiu- 100 lat, wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń:**
rabbit-no w końcu, znalazła się Nasza zguba :)

Witajta:)
U mnie dzień masakrycznie ciężki :(( Pogoda się zmienia , duszno, parno i ledwo wstałam a jak już się zwlekłam to dojść do siebie nie mogę do teraz, nie mam na nic sił, czuję się jakby mnie ktoś skopał, pocę się jak świnia, leże cały dzień jak wywłoka, klimatyzator włączony, obejrzałam ze 5 odcinków chirurgów i modlę się żeby już ten dzień się skończył :(((

Asiu- 100 lat, wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń:**
rabbit-no w końcu, znalazła się Nasza zguba :)

ne przejmuj sie ja mam tak na codzien hehe
u nas dzisiaj przywalil taki upal , ze niewyrobka :/ ledwo doszlam do domu ...
lez sobie i dpoczywaj :)
dzieki !!

ooo znowu coś przegapiłam Asia wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!

dzieki :))

kurde już chce wrzesień i mogę rodzić.....karolina w którym tygodniu ur bliźniaki?? nie wiem jak wy ale ja to nawet jak troche pochodzę po domu to wszystko mnie boli i ciągnie....

Rabbit w 37 ,ale podejzewam zebym ponosila dluzej.Ale moja polozna zlitowala sie nademna i przebila mi pecherz.Najpierw lezalam 6 tyg w szpitalu ,a potem puscili mnie do domu.Ja juz mialam powyzej dziurek w nosie .

reklama
Do góry