reklama
sivi
Fanka BB :)
Miłka aaaaaa...dzięki, gdzie by mi się chciało aż tam gdzieś poza październikiem szukać
Asionek31
Cytrynka dzieki
dobrej nocki !!
dobrej nocki !!
Witam się z rana. Widzę, że jeszcze pustki. Wczoraj myslałam, że wyjdę z siebie Babcia mojego męża została zabrana do szpitala. Dodam tylko, że kilka dni temu skończyła 95 lat i poza problemami z ciśnieniem na nic nie choruje. Genearlnie ma albo bardzo wyskokie cisnienie, albo bardzo niskie i nie daje się tego niczym wyregulować. Wczoraj zaczęła już teśćiowej majaczyć, miała tak niskie cisnienie, że nie dało się go zmierzyć i dlatego było wezwane pogotowie. Lekarz podjął decyzję, że do szpitala. Tam babcie trzymali na izbie przyjęć 3 GODZINY. Porobili jej badania i pani doktor stwierdziła, że babcia w sumie czuje się już lepiej, zaczęła kontaktować to może zabrać by ją do domu BEZ ŻADNYCH ZALECEŃ. Potraktowano ją tam jak osobę, której już się nie opłaca leczyć, a teściową jak niewdzięczną córkę, która chce wysłać matkę do szpitala, a sama pojechać na wczasy A moja teściowa to jeszcze taki typ, że o nic się nie potrafi wykłócić. Dopiero podburzona przeze mnie i moje szwagierki postawiła się i babcia została w szpitalu. Myślałam, że wyjdę z siebie. Mój małż był na popołudnie w pracy i nie miałam z kim Tosi zostawić . Niech się cieszą, bo jak bym tam wpadła to by zobaczyli co znaczy wkur...ona ciężarna.
Mariolciaa
puella, nic tylko ręce opadają. Dobrze że się wykłóciliście o pobyt w szpitalu.
nie rozumiem takiego podejścia przez lekarzy, że jak ktoś ma sporo lat... to już się nie opłaca.
żeby tak kiedyś ci lekarze w takiej sytuacji się znaleźli
a tak po za tym to witam:-)
nie rozumiem takiego podejścia przez lekarzy, że jak ktoś ma sporo lat... to już się nie opłaca.
żeby tak kiedyś ci lekarze w takiej sytuacji się znaleźli
a tak po za tym to witam:-)
Dzień dobry,
U mnie od rana słońce więc można łazić ile wlezie
puella - bardzo mi przykro z powodu takich przeżyć, niestety u nas traktuję się starszych ludzi jak niepotrzebne nikomu przedmioty, które powinny jak najszybciej zająć się umieraniem a nie zawracać innym głowy :-(
U mnie od rana słońce więc można łazić ile wlezie
puella - bardzo mi przykro z powodu takich przeżyć, niestety u nas traktuję się starszych ludzi jak niepotrzebne nikomu przedmioty, które powinny jak najszybciej zająć się umieraniem a nie zawracać innym głowy :-(
Mariolciaa
U mnie też słoneczko, ale dowiedziałam się że weekend ma się popsuć... ehh
trzeba teraz korzystać
trzeba teraz korzystać
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam Was kochane
Asionek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin( spóżnione ale szczere ) , szybkiego i lekkiego rozwiązania przede wszystkim
Sivi, Marti najlepszego z okazji Waszych rocznic Samych słonecznych dni w waszych związkach
Widziałam zdjęcia brzuszków, wszystkie cudne, Rabbit nie przesadzaj , w cale źle nie wyglądasz a wrecz przeciwnie bo promieniejesz , zdaje sobie sprawę ze leżenie jest męczące, itd ale dasz rade - MUSISZ Poza po porodzie zleci Ci szybko przy dwójce zobaczysz
Dbajcie o siebie kochane,
U mnie OK, wczoraj odebrałam wyniki badań(toxo, cytomegalia) i wszystko dobrze, tarczyca takze ok, lekarz kazał teraz tylko zachodzić w ciązę ( chodzę juz do innego niz w poprzednich ciązach) i moze sie uda tym razem juz !! Akurat zaczął mi sie cykl wiec w tym miesiącu może sie juz uda !!! POd koniec miesiąca sie okaze czy wyszło czy nie! !!
Podczytuje Was,oglądam fotki itd nie omijam tego wątku !!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia :* Buziaczki:***:-):-)
Asionek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin( spóżnione ale szczere ) , szybkiego i lekkiego rozwiązania przede wszystkim
Sivi, Marti najlepszego z okazji Waszych rocznic Samych słonecznych dni w waszych związkach
Widziałam zdjęcia brzuszków, wszystkie cudne, Rabbit nie przesadzaj , w cale źle nie wyglądasz a wrecz przeciwnie bo promieniejesz , zdaje sobie sprawę ze leżenie jest męczące, itd ale dasz rade - MUSISZ Poza po porodzie zleci Ci szybko przy dwójce zobaczysz
Dbajcie o siebie kochane,
U mnie OK, wczoraj odebrałam wyniki badań(toxo, cytomegalia) i wszystko dobrze, tarczyca takze ok, lekarz kazał teraz tylko zachodzić w ciązę ( chodzę juz do innego niz w poprzednich ciązach) i moze sie uda tym razem juz !! Akurat zaczął mi sie cykl wiec w tym miesiącu może sie juz uda !!! POd koniec miesiąca sie okaze czy wyszło czy nie! !!
Podczytuje Was,oglądam fotki itd nie omijam tego wątku !!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia :* Buziaczki:***:-):-)
Mariolciaa
ilonka, tak po cichu ściskam mocno kciuki za was !!:-)
super że badania wyszły dobrze
super że badania wyszły dobrze
reklama
#rabbit#
hello mamuśki.....u mnie piękna pogoda ale cóż tylko zza oknem mogę ją podziwiać....dzisiaj mi humorek dopisuje bo meble kuchenne niedługo przychodzą...jupiii nareszcie mężuś będzie pichcił
aaa gardziolek nadal boli.....bllleeeee
czy Ilona24 to nasza kochana Mamuśka??
aaa gardziolek nadal boli.....bllleeeee
czy Ilona24 to nasza kochana Mamuśka??
Ostatnia edycja: