reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
w tej chwili jestem na etapie spania po 12 hmoze zapytaj jeszcze o te bole , klocia i cagnieca w brzuchu ??
co do spania to mam podobnie ... albo bez sennosc , a teraz wsumie moglabym spac co chwila
byłam, pytałam i wszystko w odpowiednim wątku opiszę...
Lena
kochana nie łam się, tlyko weź w garść. Dasz radę nawet z insuliną!
elifit
Moderatorka
Wpadam na chwile się przywitać, cały dzień przetwory robiłam ale mam na zimę zapasów chociaż.
Jutro rano o 6.30 wstaje, małż mnie obudzi jak będzie z nocki wracał jedziemy do szpitala na ostatni etap prenatalnych. Wreszcie zobaczę mojego bąbla :-) no i wymaz z pochwy i posiew moczu i jakies krwiste sprawy będą mi robić.
Życzę dobrej nocki
Jutro rano o 6.30 wstaje, małż mnie obudzi jak będzie z nocki wracał jedziemy do szpitala na ostatni etap prenatalnych. Wreszcie zobaczę mojego bąbla :-) no i wymaz z pochwy i posiew moczu i jakies krwiste sprawy będą mi robić.
Życzę dobrej nocki
K
karolina1978
Gość
No ja wlasnie przy blizniakach dostalam w ciagu jednej nocy na calym brzuchu.I to w 36 tygodniu.ja czytam lipcówki i sierpniówki bo mają już świeże doświadczenie;-)
a ja od dzisiaj zaczynam testowanie nowego kremu na rozstępy reduce - podobno rewelka, a słyszałam że rozstępy bardzo lubią w ostatnich miesiącach a nawet tygodniach zaatakować
Lenka no co ty!!!To tylko cukrzyca ciazowa!Urodzisz i bedzie z grzywkiNo ja też nie mogłam się otrząsnąć po tej historii,jest jeszcze jena diewczyna,która urodziła 13 lipca aż serce boli...
Tak wogóle dzień dobry
WYĆ mi się chce dziewczyny, dostałam cukrzycę,ponowne badania wyszły lepiej,ale nadal beznadziejnie,dzwonili do mnie dzisiaj z kliniki i jutro na 10 jadę uczć się mierzyc cukier i podawać insulinę,Boże czemu od razu insulina????? Ja chyba tego nie przeżyję-powiedzcie co mnie jescze spotka,najpierw badania genetyczne do dupy, teraz to:-(.Najgorsze,jak już mi tak zostanie ta cukrzyca.
Ja jestem jeszcze wczesniejsza!Ja się z tego tak nie ciesze...czas zapieprza!! teoretycznie to ja jestem jedna z tych które na pierwszy rzut pujda!
29 wrzesnia wedlug usg.
Ide poczytac sierpniowki.
WerkaMirek
Fanka BB :)
Hejka
Jestem jestem Ewa. Tylko jakos wszystko mnie boli. Ta miednica, kosc ogonowa i leze sobie na dole przed telewizorkiem... I jakas deprecha mnie dopadla...
Czytam was na biezaco!!
No niestety czas zapieprza. Ja chyba tez jestem w pierwszej kolejce. Bo Pierwszy Pazdziernik
Ale juz sie nie moge doczekac. Nie boje sie narazie porodu. Mysle ze jak bedzie naprawde blisko to wtedy bede srala po pietach
Jutro wizyta u lekarza, a po jutrze pierwsza fizjoterapia! Mam nadzieje ze to cos pomoze. A przybylo mi w pasie 5cm, przez 4tyg
Jeszcze torche i bede rowna ze swoim chlopem!!
Milej nocki zycze, lece do lozeczka dalej sie wylegiwac!!
Jestem jestem Ewa. Tylko jakos wszystko mnie boli. Ta miednica, kosc ogonowa i leze sobie na dole przed telewizorkiem... I jakas deprecha mnie dopadla...
Czytam was na biezaco!!
No niestety czas zapieprza. Ja chyba tez jestem w pierwszej kolejce. Bo Pierwszy Pazdziernik
Ale juz sie nie moge doczekac. Nie boje sie narazie porodu. Mysle ze jak bedzie naprawde blisko to wtedy bede srala po pietach
Jutro wizyta u lekarza, a po jutrze pierwsza fizjoterapia! Mam nadzieje ze to cos pomoze. A przybylo mi w pasie 5cm, przez 4tyg
Jeszcze torche i bede rowna ze swoim chlopem!!
Milej nocki zycze, lece do lozeczka dalej sie wylegiwac!!
anek30bb
ja teraz w sumie mam termin na koniec września ale trzymam się pierwszej opcji że październik(15)
Witajcie dziewczyny. Pomyślałam sobie, że 2 miesiące przed porodem czas dołączyć do grona najbliższych mi osób, które jak nikt inny mnie zrozumieją. Termin mam na 9.11. Zaczyna mnie już przerażać. Ogólnie cała ciąża to pesymizm, ból i łzy. MAm do Was kilka pytań...
szczególnie jedno do dziewczyn z Warszawy.
Gdzie będiecie rodzić? i czy planujecie płacić za zniczulenie?
Ile przytyłyście od czasu zajścia w ciążę?
Czy macie już jakieś rozstępy?
Czy też macie problemy z szyjką ?
jak Wasze kręgosłupy?
jak Wasze kręgosłupy?
kasiadz
Witajcie dziewczyny. Pomyślałam sobie, że 2 miesiące przed porodem czas dołączyć do grona najbliższych mi osób, które jak nikt inny mnie zrozumieją. Termin mam na 9.11. Zaczyna mnie już przerażać. Ogólnie cała ciąża to pesymizm, ból i łzy. MAm do Was kilka pytań...
my tu jesteśmy październikowe mamy, ale jak chcesz do nas dołączyć to zapraszamy
z warszawy nie jestem więc nie pomogę co do znieczulenia to nie nastawiam się na nie, u nas za darmo można skorzystać z gazu uśmierzającego ból i jakiejś maści
informacje znajdziesz w odpowiednim wątku
jeśli o mnie chodzi to nie, cały czas się smaruje kremami i mam nadzieje że uda mi się tego uniknąć
ja nie mam ale kilka dziewczyn z forum tak, musisz poczytać trochę forum wstecz
jak Wasze kręgosłupy?
u mnie o dziwo ok, chociaż przed zajściem w ciąże miałam często problemy
oj coś tu cicho się zrobiło z wieczora:-)
reklama
sivi
Za to z rana był tłok :-) popadały muchy spać