reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

dziewczyny a widziałyście na wątku sierpniowym ile już dziewczyn rozpakowanych:szok: i ile opowieśi porodowych opisanych:confused2:
z tego co zauważyłam to chyba pierwsze porody zaczęły się już w czerwcu:eek:

już zaczynam się coraz bardziej bać, aby chociaż do końca września wytrzymać.......

reklama
Cytrynka wlasnie o te skurcze chodzi :)

Gosiane hehe tez mam taka skleroze i chyba zaczne gdzies zapisywac , bo mi ciezko sie polapac co i jak ... ale z tego co widze to nie dobijam napewno do tej 10 :)

U mnie dziś gorąco, po kilku dniach deszczu mam dość :eek:

juz masz dosc ?? :))

No ja słyszałam że w ciąży wzrasta temperatura i dlatego wydaje się nam że jest cieplej, tylko dlaczego mnie to nie dopadło w poprzedniej ciąży??

A ja znów się zdrzemnęłam...i tak codziennie...w nocy nie dosypiam i potem w dzień oczy mi się na żywca zamykają.

hehe ja od kilku dni mam podobnie z tym podsypianiem :) jak niedzwiedz hehe

dziewczyny a widziałyście na wątku sierpniowym ile już dziewczyn rozpakowanych:szok: i ile opowieśi porodowych opisanych:confused2:
z tego co zauważyłam to chyba pierwsze porody zaczęły się już w czerwcu:eek:

już zaczynam się coraz bardziej bać, aby chociaż do końca września wytrzymać.......

wow juz sie rozpakowuja ?? niezle
trzeba isc i poczytac :)
ciekawe kiedy u nas sie zacznie ?? oby nie za szybko !!

ja sierpniowki tez podczytuje, u nich niestety byly tez wczesne wczesniaczki :(
ale mam nadzieje ze kazda z nas dotrzyma do donoszonej ciazy i nie bedzie zadnych dramatycznych momentow :tak:

Kurcze, naszego watku nadrobic nie mogę, a co dopiero na inne wchodzić, ale intrygujecie mnie kolezanki tymi sierpniówkami i chyba się przejdę jednak :-)

pysia to sie babska ciekawosc nazywa hehe ja tez juz czytalam sierpniowki, szczegolnie watek w ktorym dziewczyny polecaja lub odradzaja cos czego uzywaja ;-)

ja czytam lipcówki i sierpniówki:tak: bo mają już świeże doświadczenie;-)

a ja od dzisiaj zaczynam testowanie nowego kremu na rozstępy reduce - podobno rewelka, a słyszałam że rozstępy bardzo lubią w ostatnich miesiącach a nawet tygodniach zaatakować:tak:

Masakra 2 sierpień a na sierpniówkach 20 rozpakowanych maluszków. To w większości te dziewczyny rodziły co miały termin na sam początek sierpnia z wyjątkiem paru wcześniaków???

reklama
Do góry