reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

|Dziendoberek! U mnie piekne sloneczko w koncu ale pani w tv mowila przed chwila ze od pt znowu pada :/ takze jakis spacerek krotki chyba zalicze.

Asionek moj wlasnie tez ostatnio tak porannie wariuje jak sie budze. Wogole jakos sie aktywny zrobil ostatnio i kopie czasami tak i sie rozpycha ze jak jakis obcy wyglada :-D

reklama
siemaneczko!
Dzień zaczął się smętnie... musze ruszyć d**e z domu i zawieść l4 do pracy a wogole mi się nie chce :(
moja misia jest ułożona główką do góry i dzisiaj o 6 rano walczyła przez godzinę żeby sie przewrócić, pedałowała jak szalona ale chyba jej sił zabrakło chociaż pomagałam jej jak mogłam- z boku na bok i na plecach... nie wiem czy sie udało bo w końcu zasnęłam a teraz ona chyba też odpoczywa.
asionek
nagraj! ja chętnie popatrzę :)

moze sie udalo przekrecic :)
no jakos bede musiala nagrac :) ale nigdy nie mam przy sobie kamery jak maly szaleje ...

|Dziendoberek! U mnie piekne sloneczko w koncu ale pani w tv mowila przed chwila ze od pt znowu pada :/ takze jakis spacerek krotki chyba zalicze.

Asionek moj wlasnie tez ostatnio tak porannie wariuje jak sie budze. Wogole jakos sie aktywny zrobil ostatnio i kopie czasami tak i sie rozpycha ze jak jakis obcy wyglada :-D

moj jak zaczal od rana tak do teraz walczy ... wczoraj caly dzien szalal , skad on tyle sil ma ?? :)

Dzien dobry :)

rudson szybko Domel zaczyna :-D

Ewa pomysl ze przynajmniej nie jedziesz do pracy pracowac, tylko z l4, zawsze to lepiej, nie? ;)
mam nadzieje ze malenstwo sie przekrecilo, ja sie dzisiaj dowiem czy mojej sie udalo :)

ja tez jeszcze odczuwam duuuzo ruchow i kopniakow, a ponoc mialo byc mniej od 30 tygodnia :-) tylko z moim rozmiarem brzucha mala ma pewnie jeszcze sporo miejsca :)

Mi sie juz nie chce pracowac.............. siedze i nic (no moze przesadzam, malo) robie....., wychodze z 1,5 godziny wczesniej....... ja juz chce 26 sierpnia!!!! bo wtedy koncze.

A! i zakupilam bilety do polski na kwiecien - musimy w kwietniu leciec, bo brat ma wesele. Ja z mala zostaje miesiac a maz bedzie wracal po 10 dniach. Jak rezerwowalam to kazalo mi wpisac imie dziecka, wiec jak sie babka na USG machnela i bedzie chlopak a nie dziewczynka to mam nadzieje ze mi pozwola zmienic.

Ostatnia edycja:
Hej ja po wizycie szczegoly na odpowiednim watku.
Lena wczoraj ciebie pocieszalam ,a dzisiaj mi powiedziala ze mam cukier na granicy i mam isc do diabetologa!
Mi na wizycie jak lezalam na Ktg cos tak wlazlo w du.pe ze nie umiem chodzic,specjalnie nie kazalam m. po mnie przyjezdzac ,bo myslalam ze jak sie przejde to rozchodze -ale zapomnij!
Nie umiem lazic!!
A musze walizki pakowac.To napewno jakis new ,mam jakas masc rozgrzewajaca ,ale nie wiem czy moge jej uzyc .Musze poczytac.

Rudson no to ci rosnie lamacz serc widze!

Cześc
wkońcu słońce ale podobno tylko do piątku
zly.gif

Właśnie zastanawiam się nad praniem ubranek ale niewiem czy to nie za wcześnie jeszcze

Witajcie, tak czytam i czytam i widzę, że z tych Waszych dzieci to niezłe "kopaczki" :) Moje troszkę śmielsze, ale dalej mam spokój, na szczęście skończyły się deszcze i wyszło wreszcie słońce. Aż chce się pobyć na polu:-)
Karolina - moja koleżanka ma cukrzycę ciążową i też była u diabetologa i to fartem znalazła na NFZ, bo poobcinali w naszym mieście kontrakty:wściekła/y:

reklama
Do góry