Dziewczyny!!! Poł nocy nie spałam tak mnie nerke bolała... Chyba nie jest możliwe żeby Babel tak mnie obtłukł... a teraz jeszcze doszło pieczenie podczas siusiania buuu
Tak wogole to dzien dobry.... eh zaczynam dzien od narzekania..nie dobrze
Ja bym ci radzila pokazac sie lekarzowi albo chociaz zadzwonic bo to moze byc infekcja jakas.
Nikitka
Coraz gorzej u mnie ze spaniem...coraz później chodze spać i coeaz wcześniej się budze. Dziś to już w ogóle masakra, bo mam wizyte u położnej i się denerwuje...
Ja tak samo mam juz pokrecone to spanie. Nie moge zasnac wieczorem, jak juz sie uda to budze sie w nocy co chwile a potem w dzien odsypiam no i sie nakreca tak ta spirala niewyspania
Witam,
Bidulki mnie jeszcze poważne dolegliwości po za tym, że pocę się jak świnia nawet przy 15 stopniach nie dopadły
U mnie dziś Tour de Pologne pół miasta zablokowane akurat jadą pod moimi oknami, dobrze, że do roboty jechać nie muszę bo by mnie szlag trafił
Ja tez tak mam ze mi goraco ciagle. Dzisiaj jak szlam na badania to tak mnie poty oblaly ze babka w lab sie dziwnie na mnie patrzyla, juz chyba byla gotowa mi pierwszej pomocy udzielac O to pewnie jakos niedlugo wyscig do mnie dotrze, dobrze ze nigdzie nie musze wychodzic
Dzien Dobry
Ja skurczy macicy chyba nie mam w ogole... czasem twardnieje ale nie przypomina to boli miesiaczkowych w ogole. za to mam w plecach - czesto, miesnie mi sie strasznie napinaja, takie jakby spazmy i boli.
Kurcze w lydkach mialam w 2 trymestrze, odkad regularnie biore magnez to przeszly, na szczescie.
Ale to twardnienie to wlasnie takie skurcze sa. Ja slyszalam tez ze moze ich byc do 10 w ciagu dnia.
hej
mi polozna mowila , ze dopoki nie boli i nie stawia sie czejsciej jak 10 razy dziennie jest ok ...
mi juz tez coraz czesciej brzuch robi sie jak kamien
chyba czas zaczac liczyc te skurcze
najgorsze , ze tak naprawde pomimo , ze czytam , polozna duzo nam opowiada co i jak , to i tak jakos nie moge tego ogarnac i stwierdzic co jest normalne , a co juz nie
przez to stresuje sie :/
Tez wlasnie pomyslalam ze musze zaczac je liczyc ale codziennie o tym zapominam, chyba musze jakies kreski stawiac na jakiejs kartce zeby sie nie pomylic z moim zapominaniem
Chyba wszytskie wasze wypowiedzi włączyłam w "multicytat":-)
kasiula,współczuję...może się czymś przejadłaś/podtrułaś...ja ostatnio miałam ochote na buraki,zrobiłam surówkę z cebulką i wpakowałam w siebie całą michę tych buraków(bez niczego więc ej),to w nocy tak mnie czyściło,że miałam wrażenie,że "następny strzał"to bedzie skurcz party;-);-)
co do komarów,to ja ich nienawidzę!!!!!zawsze(!!!!!)gryzą tylko mnie...nie znam domowych sposobów,może raid do kontaktów...u mnie jest tak,ze wieczorem zanim otworze okno do spania,palę duże światło i wybijam skur******co do jednego...śmiać mi się chciało,jak mój po odmalowaniu ścian"prosił"bym je oszczędziła iprzynajmniej te komarze trupy wycierała....
Mnie po buraczkach tez tak przetka czasami ;-) A z komarami to ja robilam kiedys tak, zeby wlasnie tych truposzy nie zostawiac na scianach to odkurzaczem je wciagalam :-) dzialalo swietnie, takie oczyszczanie przed spaniem hehe
Mi w sumie nic nie dolega oprocz tego spania ostatnio i zgagi czasami. Najbardziej mi doskwiera zakaz aktywnosci bo ja normalnie to motorek w du.pie mam a tu prawie nic nie wolno nagle ehhh. Ja juz bym chciala ten pazdziernik.