Mariolciaa
Fanka BB :)
agadaria WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agadaria WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY:-):-)
mam identycznie, też staram się hamowac swoje wywody, jeśli mi coś dolega, bo i tak nikt i nic mi nie pomoże tak do końca...ja jak mowie malzowi np ,ze mnie tak biodra bola,ze nie wyjde nigdzie dzis na spacer- odpowiada "oho"+zmartwiona mina, wiem ze mu przykro gdy mnie cos boli albo mi jest smutno,ale nic mi nie pomoze, wiec minimalizuje swoje opowiesci do minimum, taka juz jestem. ale jak czytam inne wypowiedzi na forum, ktore sa jakby ktos spisal moje mysli i odczuci to jakos mi ...lzej? ze to nie tylko ja jestem taka rozklapciana :-)
coś mi się wydaje że to niekoniecznie skopana nerka, tylko właśnie infekcja, może dla pewności udaj się do lekarza, bo jakb y się świństwo rozwinęło to lipa;/Dziewczyny!!! Poł nocy nie spałam tak mnie nerke bolała... Chyba nie jest możliwe żeby Babel tak mnie obtłukł... a teraz jeszcze doszło pieczenie podczas siusiania buuu
Tak wogole to dzien dobry.... eh zaczynam dzien od narzekania..nie dobrze
Biegunka nas opuściła. Mąż był u lekarki dzisiaj i babka nadal podtrzymuje, że to od owoców i mamy je całkowicie odstawić. Żadnych soczków i herbatek owocowych, również kaszek owocowych . A ja jej jeszcze przedwczoraj herbatkę malinową pażyłam bo przeciez wcześniej wszystko było ok. Widocznie uczuliła się na owoce i teraz trzeba będzie bardzo ostrożnie. Jak wysypka nie zniknie do piątku to zapisze maść sterydową. Na razie nie chciała jej jeszcze sterydami faszerować.jagmar, jak z z Zosiną biegunką?
Tak na marginesie, przy biegunce, nie podaje się mleka ani kaszek mlecznych. Wiem, bo przechodzilismy to z naszą Zosią :-) Bobo....ita ma kaszkę bezmleczną (zielone opakowanie) o smaku jabłka i sliwki