reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ale smieszny kociak :-) mam nadzieje ze lapka sie szybko zagoi.

tricolor - w sumie tak - mozna tylko liste zrobic i gdzies przykleic, zeby bylo latwo sprawdzic. Wiadomo ze to zalezy od szpitala ale sa tez rzeczy o ktorych szpital nie mowi a sie przydaja - a jak sie pierwszy raz rodzi to rady doswiadczonych mam sie przydadza :)

Ale ja nie pisałam nic o liście wyprawkowej :-) Ja do szpitala nie zabieram nic dla dziecka bo i tak szpitalne ciuszki dają, a potem to mąż przywiezie co trzeba, a w domu będzie wczesniej przygotowane. No może wezme same koszulki z 5 szt, no i czpeczkę i łapki na raczki, skarpetki. Rożek szpitalny jest, pieluszki dają, kosmetyki też niepotrzebne. Najwazniejsze są ciuszki na wyjście. Oczywiście ja pisze o sobie, a kazda robi jak uważa i jakie zwyczaje panują w szpitalu, w którym się rodzi.

Siemka :)
Mnie coś jakieś przeziębienie łapie, gardło mnie boli, i taki brak sił ogólnie, cały dzień przeleżałam w wyże nie chciało mi sie wstawać:)
Młody się kręci jak poparzony.Zaraz myju myju i spać. aaaaa i ząb mnie zaczął coś boleć :((

tricolor mi sie z kasiadz pomieszalo! Sorki :zawstydzona/y:

A jak nie daja ciuszkow w szpitalu to ile zestawow na dobe potrzeba?

Ostatnia edycja:
Cześc kobietki :( Ja nie w sosie... Martwie się bo młody od dwóch dni jakiś taki nie ruchawy... Wiem, że dzieci rosną i ruchy są rzadsze, mniej wyczuwalne, ale on sie rusza tak 2-3 razy dziennie. A nie są to takie typowe kopniaki tylko takie "przesuwanie pod skórą" ok 4-5 razy. Napiszcie, ,jak u Was z aktywnością dzieci bo nie wiem czy to ja panikuje, czy rzeczywiście coś nie tak :-( Dodam że poprzednio potrafił całe dnie szaleć z taką siłą, że nawet zdrzemnąć się nie mogłam.

mysle , ze nie ma co sie martwic :) moj tez ma takie dni spokoju , do tego sie przekreca i np. wczoraj kopal , ale do srodka i ja nie za bardzo czulam
do tego wszedzie pisza , ze juz w tych tc to dzieci sa spore i maja coraz mniej miejsca na kopniaki i raczej bedziemy teraz czuc wlasnie takie przeciaganie , wybrzuszenia itd.
wiec bez stresu wazne , ze czujesz maluszka :)

No ja wlasnie chcialam pisac na watku technicznym ze moze bysmy taki watek stworzyly o tprbie do szpitala, zeby nie szukac tego potem po watku glownym. ja sobie dzisiaj wstepna liste zrobilam...

mysle , ze pomysl dobry :)

Siemka :)
Mnie coś jakieś przeziębienie łapie, gardło mnie boli, i taki brak sił ogólnie, cały dzień przeleżałam w wyże nie chciało mi sie wstawać:)
Młody się kręci jak poparzony.Zaraz myju myju i spać. aaaaa i ząb mnie zaczął coś boleć :((

kuruj sie poki jesczz na dobre sie nie rozkrecilo !!
wspolczuje bolu zeba :(

reklama
Do góry