Anulka trzymam kciuki zeby bylo dobrze, widze ze coraz wiecej dziewczyn ma jakies leki. Ja tez sie schizuje, moze za bardzo ale to silniejsze ode mnie. Moj to juz pewnie sobie mysli ze totalnie zwariowalam. Wkurza mnie ze w sumie lekarz nie powiedzial mi zebym plackiem lezala ale tez nie wiem na ile moge sobie ruchu pozwolic w ciagu dnia :-( ciagle mi sie wydaje ze szyjka sie coraz gorsza robi, takze widzisz, nie jestes sama. Jakos dotrwamy do konca.
Karolina olej co znajomi pomysla, nie ma dzieci idealnie grzecznych ;-)
Misia to kota macie pomyslowego, nie ma co... mam nadzieje ze z lapka wszystko ok.
Kasia mama sie nie przejmuj, i tak do ciebie nalezy decyzja odnosnie imienia i tego jakie ciuszki kupisz malutkiej. Nie wiem po co sie wtraca, wpusc to co mowi jednym uchem a wypusc innym ;-)
Karolina olej co znajomi pomysla, nie ma dzieci idealnie grzecznych ;-)
Misia to kota macie pomyslowego, nie ma co... mam nadzieje ze z lapka wszystko ok.
Kasia mama sie nie przejmuj, i tak do ciebie nalezy decyzja odnosnie imienia i tego jakie ciuszki kupisz malutkiej. Nie wiem po co sie wtraca, wpusc to co mowi jednym uchem a wypusc innym ;-)