reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Cześc kobietki :( Ja nie w sosie... Martwie się bo młody od dwóch dni jakiś taki nie ruchawy... Wiem, że dzieci rosną i ruchy są rzadsze, mniej wyczuwalne, ale on sie rusza tak 2-3 razy dziennie. A nie są to takie typowe kopniaki tylko takie "przesuwanie pod skórą" ok 4-5 razy. Napiszcie, ,jak u Was z aktywnością dzieci bo nie wiem czy to ja panikuje, czy rzeczywiście coś nie tak :-( Dodam że poprzednio potrafił całe dnie szaleć z taką siłą, że nawet zdrzemnąć się nie mogłam.

No ja jestem trochę za toba w tyg więc porównania wielkiego nie ma, ale Młoda żywa jest czasami az za bardzo, a innym razem tez jak by relanium dostała. Myślę, że to normalne, że dzieci mają chwile większej i mniejszej aktywności. Spokojnie :-)

Misia-A, a ten Twój kot to niezły agent.

Ostatnia edycja:
reklama
Popieram stworzenie wątku o torbie do szpitala :tak:

A ten mój kot to własnie chyba jakiś nieudany agent
bo jakby czasem myślał o czymś więcej niż o jedzeniu
to może by sobie krzywdy nie zrobił :sorry:

Mogę wam pokazać jak wygląda :-p
DSC04284.jpg

Popieram stworzenie wątku o torbie do szpitala :tak:

A ten mój kot to własnie chyba jakiś nieudany agent
bo jakby czasem myślał o czymś więcej niż o jedzeniu
to może by sobie krzywdy nie zrobił :sorry:

Mogę wam pokazać jak wygląda :-p
Zobacz załącznik 377235

ładny kociak

co do wątku o torbie do szpitala to chyba nie za wiele będzie pisania w nim, bo tak naprawdę każdy musi co innego zabrać, bo wszystko jest zależne od miejsca w którym chcemy rodzić:tak:

W sumie to czasem na zdjęciach tak wychodzi,
może się skupia na jednym punkcie aparatu =p

Ale zeza jako tako to raczej nie ma =]
A na pewno nie na tyle żeby przeszkadzał mu w życiu codziennym =]

Ale smieszny kociak :-) mam nadzieje ze lapka sie szybko zagoi.

tricolor - w sumie tak - mozna tylko liste zrobic i gdzies przykleic, zeby bylo latwo sprawdzic. Wiadomo ze to zalezy od szpitala ale sa tez rzeczy o ktorych szpital nie mowi a sie przydaja - a jak sie pierwszy raz rodzi to rady doswiadczonych mam sie przydadza :)

reklama
Jesli chodzi o ubranka dla dziecka - ja zabieram 3 body plus 3 pajacyki, a bede w szpitalu 6-12 godzin. Czy jak dziewczyny w Polsce leza po kilka dni, to te 3 kaftaniki + spioszki wystarcza?

Do góry