Asionek31
Fanka BB :)
hej
juz myslalam , ze jestem pierwsza ...
dzisiaj cud spalam jak zabita do rana z jedna pobudka na siusiu
chyba niezle zmeczona musialam byc juz ...
moze poczekaj az wyschnie i popytaj o jakas farbe specjalna ??
mnie nie swedzi brzuchol , ale podejrzewam , ze moze tak byc od naciagania skory
o matko co za sadysci :/ ja sama przeszlam koszmarnie ta glukoze wiec wspolczuje tego siedzenia
jak mozna ciezarna posadzic na tyle czasu ?? ! porazka normalnie
oby wszystko dobrze wyszlo i to byl juz ostatni raz !!
juz myslalam , ze jestem pierwsza ...
dzisiaj cud spalam jak zabita do rana z jedna pobudka na siusiu
chyba niezle zmeczona musialam byc juz ...
Hej laseczki
Ja dziś od rana w biegu, zakupy z matulką- bo ona przecież beze mnie nie może, potem na urodziny mojego m bratanka, i teraz w końcu usiadłam. Na szczęście nie pada to z oknem się uspokoiło, ale napuchła farba, mam nadzieje że jakoś do poniedziałku wytrzymam. Zastanawiam się czy to nie zamalować jakąs farbą, do wiosny jeszcze tu pomieskzamy a ja nie zdzierże patrzec na te zacieki, boje się że wyjdzie wilgoć(
Was też dziewczyny swędzi brzuchol?? mnie strasznie w okolicach pępka wrrr
moze poczekaj az wyschnie i popytaj o jakas farbe specjalna ??
mnie nie swedzi brzuchol , ale podejrzewam , ze moze tak byc od naciagania skory
Juz po badaniu,przeżyłam,ale najgorszemu wrogowi nie życzę.
Byłam tam już na 8 rano,a że moja klinika miała przefaxować moje skierowanie pytam pani czy tak owe ma,ona mówi proszę usiąśc.Ja siedzę i myślę sobie,że może ktoś zapomniał o tym skierowaniu,po 35 min pani macha na mnie i mówi proszę iść do rejestracji.Kurka sobie myslę nie zle.W rejestracji dostałam krążek,który miał zawibrować jak przyjdzie czas rejestracji,K..... mać zawibrował po 45 min.
No i znów do labolatorium,tam pobrała mi krew na czczo,dała do wypicia glukozę i nasiadówka 3 godzinna,a co godzine pobranie krwi.No i 13.00 miałam ostatnie pobranie.Boże mam nadzieję,ze to ostatni raz!!!
o matko co za sadysci :/ ja sama przeszlam koszmarnie ta glukoze wiec wspolczuje tego siedzenia
jak mozna ciezarna posadzic na tyle czasu ?? ! porazka normalnie
oby wszystko dobrze wyszlo i to byl juz ostatni raz !!