reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Puella, no ja u nas to dobrego chleba nie uswiadcze niestety, a razowe pieczywo uwielbiam... Teraz wyprobowalam tutejszy tostowy pelnoziarnisty, ale nie dosc ze cukier mi skacze, to jeszcze rano ketony mi sie podwyzszaja wiec musze z niego zrezygnowac.... A wlasnie dzisiaj sie na serek wiejski skusilam + mleko (bo mi dietetyczka kazala sporo pic) i ten nieszczesny chleb i sie okazalo bardzo kiepskim polaczeniem...
Jesli chodzi o obiad to mi super wchodzi biala fasola (cos jak po bretonsku) z sosem pomidorowym z dodatkiem marchewki, pietruszki, cebuli i cukini + sucha krakowska kielbaska (po calej misce mialam bardzo dobry cukier) a sos byl tak gesty ze nawet nie potrzeba bylo zageszczac maka.
A tak w ogole to ja diete dopiero od tego tygodnia zaczelam, wiec jeszcze eksperymentuje duzo....

reklama
witam się i ja dzisiaj

wpadam tylko na chwilę, sie przywitać:tak:
dzisiaj pochodziłam trochę po targu ale kiepsko się czułam, brzuch mnie pobolewał. Na obiad zrobiłam dietetyczne oczywiście naleśniki z serkiem, bitą śmietaną i jagodami:tak:, a popołudnie spędziliśmy u teściów.

dla zainteresowanych kremem na rozstępy: mój gin gardzo mi polecał specjalistyczny ksem na który jak mówił daje słowo że działa, i dzisiaj babka z salonu urody też powiedziała że ręczy za jego skuteczność. to ten krem: • pharmacy reduce • Apteka internetowa doz.pl jakby ktoś miał ochotę, ponoć nawet minimalizuje stare już jasne rozstępy lekarz powiadział że to nie jest preparat kosmetyczny tylko farmaceutyczny, ja właśnie go zamówiłam na próbę bo mój akurat się kończy:tak: a cena na doz jest dobra (cena z katalogu producenta to 49 zł)

hej :)

rodzinka pojechala dzisiaj i mam w koncu czas ponadrabiac i odpoczac troche :)

witam porankowo. U mnie leje:-(
z kolką już zdecydowanie lepiej, przynajmniej noc przespałam, ale czuć jeszcze lekkie promieniowanie.
Lenka, kciuki zaciśnięte:-)

dobrze , ze kolka przechodzi :)

a my 14 -stą (!!!!!) 2 sierpnia!!!!! szok...pół mojego życia jestem z moim chłopem!!!!!!

wow niezly staz macie !! :))

Hej laseczki :)
Ja dziś od rana w biegu, zakupy z matulką- bo ona przecież beze mnie nie może, potem na urodziny mojego m bratanka, i teraz w końcu usiadłam. Na szczęście nie pada to z oknem się uspokoiło, ale napuchła farba, mam nadzieje że jakoś do poniedziałku wytrzymam. Zastanawiam się czy to nie zamalować jakąs farbą, do wiosny jeszcze tu pomieskzamy a ja nie zdzierże patrzec na te zacieki, boje się że wyjdzie wilgoć:((
Was też dziewczyny swędzi brzuchol?? mnie strasznie w okolicach pępka wrrr

Justys wspolczuje z ta powodzia :(

Mnie tak brzuch swedzial w czasie najwiekszego przyrostu :)

Widze ze jedna z nielicznych przypadlosci jaka mnie omija na razie to rozstepy :-D nie mam jeszcze zadnych sladow ani na brzuchu, ani na biuscie ani "z tylu" :happy: i miejmy nadzieje ze mi juz tak zostanie...

Juz po badaniu,przeżyłam,ale najgorszemu wrogowi nie życzę.
Byłam tam już na 8 rano,a że moja klinika miała przefaxować moje skierowanie pytam pani czy tak owe ma,ona mówi proszę usiąśc.Ja siedzę i myślę sobie,że może ktoś zapomniał o tym skierowaniu,po 35 min pani macha na mnie i mówi proszę iść do rejestracji.Kurka sobie myslę nie zle.W rejestracji dostałam krążek,który miał zawibrować jak przyjdzie czas rejestracji,K..... mać zawibrował po 45 min.
No i znów do labolatorium,tam pobrała mi krew na czczo,dała do wypicia glukozę i nasiadówka 3 godzinna,a co godzine pobranie krwi.No i 13.00 miałam ostatnie pobranie.Boże mam nadzieję,ze to ostatni raz!!!

Mnie tez czasem brzuchol swedoli, pewnie rosnie gdzies ten moj gigant musi sie pomiescic;)

Lena no to niezle Cie wymeczyli.... Ale to jakies zboczone zeby tyle ciezarna meczyc i to pewnie jeszcze bez jedzienia... Zeby Ci chociaz ta cukrzyca sie nie potwierdzila...

Justys o ile sie te okna uszczelni, to moze wyschnie i wcale sie wilgoc nie pojawi, no bo jak bedzie dalej cieklo to przy kazdym deszczu cos moze zaciekac...

reklama
Lena matko, ja bym się już tam przekręciła w tej poczekalni!!!

A ja się cholera zastanawiałam co to jest to swędzenie brzucha!! Już myślałam że to jakieś uczulenie!

Do góry