reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
kasia
a ile w promocji winogron w tesco kosztuje>? może też jutro dietetycznie zaszaleję akurat będe w miescie?

mnie też boli kręgosłup na dole, albo to kość ogonowa? heh no i miednica... ide zaraz sie umyć i położe się bo nie wyrabiam;/

miłka
Twój pomysł jest najlepszy :D skradnę go w odpowiednim czasie :D

Dziewczyny ja nie nadazam za Wami z tym czytaniem;) A zreszta klima mi buczy nad uchem to sie ciezko skupic... No a przy okazji rozgryzam moja cukrzycowa diete przez co ciagle musze o jedzeniu myslec i juz mnie to dobija lekko, ale co zrobic.... Jeszcze sporo czasu pochlania mi prowadzenie pomiarow glukozy i dzienniczka ruchow i posillkow - trudno przywyknac do tego; przekichane maja cukrzycy.

No i tyle ponarzekalam:)

Cholibka wlasnie jacys kadeci ze strazy pozarnej detektory dymu sprawdzali i teraz mi bardziewie pipka co chwile, mam nadzieje ze R to naprawi, bo juz chlopaki sie zmyli, wiec nie dam rady zawolac spowrotem:/

Ale Wam dobrze z tymi wyjazdami wakacyjnymi... R w tym roku nie ma urlopu, wiec mozemy sobie pomarzyc, a sama jakos tak sie boje gdzies na dluzej jechac...

A co prezentow rocznicowych to my sobie w ogole rzadko cos dajemy... Ja tam wole zebysmy cos dla siebie bez okazji robili i czasem sie to nawet udaje i w ogole nie przywiazujemy wagi do takich drobiazgow;) A w ogole to dla mnie najwiekszy prezent jak moj maz w ogole pamieta o rocznicy albo innym waznym wydarzeniu, bo ta plec tak ma ze skleroza ja dopada przedwczesnie:)

Werka, zdrowka dla mamy! Wlasnie to jest najgorsze mieszkajac daleko od najblizszych ze w takich kryzysowych sytuacjach nie mozemy byc blisko... Strasznie sie tego boje, to chyba najgorsza zmora na emigracji:(

Lena, ja tez nie sadze zeby Twoje dziewczynki byly zazdrosne o malucha, pewnie bardziej beda sie czuly za niego odpowiedzialne i dumne ze moga pomagac przy nim, bo sie same doroslejsze poczuja:)

Cześć dziewczyny, ja już w domku po urlopiku.. wypoczęliśmy, szkoda że tak krótko. Zdjątka wkleiłam w wątku z brzuszkami :tak:

nadrobiłam was ale nie pamiętam już co komu miałam odpisać, ja na tarczyce nie miałam robionych badań.

my mamy rocznicę związku 7 sierpnia, stuknie 3 lata więc chyba się skuszę na pomysł Miłki :-D

kasia
a ile w promocji winogron w tesco kosztuje>? może też jutro dietetycznie zaszaleję akurat będe w miescie?

mnie też boli kręgosłup na dole, albo to kość ogonowa? heh no i miednica... ide zaraz sie umyć i położe się bo nie wyrabiam;/

miłka
Twój pomysł jest najlepszy :D skradnę go w odpowiednim czasie :D

winogron po 3,99, promocja do końca tygodnia, ale u nas ani śladu po nim nie było wszystko wykupili :wściekła/y:a taką miałam ochotę

reklama
A a mnie w mieszkaniu powódź:( Wiedziałam że to się tak skończy :(((
Okna mam dachowe i coś tam est nie tak że cieknie ciurkiem po ścianie na panele, które zaraz pewnie napuchną i będą odłazić, na dodatek to w sypialn, i w tym miejscy gdzie miało stać łóżeczko. Jutro muszę zgłosić właścicielowi ale co on poradzi jak cały czas pada nawet tego nie dadzą rady niczym podkleic. m nie ma jak zwykle kiedy się coś dzieje. Wykończe sie , nie dossc ze w budowe tyle kasy idzie to jeszcze płace za wynajem a tu prosze leje mi się po ścianie wraz z farbą , zaje...........!!!!!!

Do góry