reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Mariolcia czyli to samo co ja miewalam.Tylko tutaj inaczej to lecza.Kroplowka i z grzywki!
Ale tobie juz pisalam ,ze ja teraz 3l dziennie spozywam.
Lena one napewno beda duza pomoca.To przeciez nie 5-cio latki ktore beda zazdrosne!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny zaspokojcie moja ciekawosc.. Czy w polsce lekarze wam zlecili badanie hormonow tarczycy? (TSH, FT3 i FT4) Jestem tylko ciekawa, czy jak bym byla w polsce to czy by mi wykryli wogole, bo nie mam zadnych objawow, lekarz po prostu standardowo zleca to badanie ciezarowkom i dla tego mi wykryli ze cos jest nie tak. :-(
te badania nie są w standardzie, ale czasem jakiś ginekolog pomyśli i da skierowanie na te badania, mi nie daje i wykonuję je co miesiąc sama ale ja to inny przypadek, bo mam niedoczynność tarczycy, która pojawiła się w trakcie ciąży :/

Mariolcia współczuję kolki, dużo pij, bierz leki i mam nadzieje, że będzie ok

Co do ubranek, ja mam niewiele na 56cm, praktycznie większość to 62cm, bo jakos wydaje mi się, że nasza królewna będzie należała do dużych bobasów :)
Dziś miałam zrypaną całą noc, od wieczora mnie łeb napierniczała, a w nocy to przez ten ból już nawet zasnąć nie umiałam, później na moment przeszło i dalej mi tąpie :/ kurcze wzięłabym jakiś apapa, ale już tyle leków biorę, że już nie chcę małej jeszcze apapem męczyć, mam nadzieje, że do jutra przestanie boleć, bo chcemy zacząć troszkę odnawiać łazienkę

kto tam ma rocznice? bo po tych kilku stronach już zapomniałam:zawstydzona/y:
my mamy rocznicę na początku września i zarezerwowaliśmy sobie tydzień w Krakowie, ale ze względy że to będzie już przełom 8/9 miesiąca to sobie odpuścimy i pewnie skończy się na kolacji w jakiejś knajpie. A w tamtym roku byliśmy na 2 tyg na krecie ale nie było wtedy dziecka w drodze i budowy domu:tak:.

ja właśnie posprzątałam mieszkanko, zrobiłam listę zakupów, pomalowałam pazurki i padłam........

ilonka, oby ból tobie też szybko przeszedł:-)
kasiadz, hehe ja bym chętnie gdzieś wyjechała... ale jesteśmy tak uziemieni na razie.

ilonka, oby ból tobie też szybko przeszedł:-)
kasiadz, hehe ja bym chętnie gdzieś wyjechała... ale jesteśmy tak uziemieni na razie.
oj chciałabym, ale u mnie jak się ból głowy rozochoci to nawet 3 dni potrafi mnie męczyć, że aż żyć się odechciewa :/ normalnie poza ciążą pewnie bym wzięła Ketonal bo tylko po nim mi przechodzi :/

kasia no to fajnie spędzaliście rocznicę :) my w zeszłym roku byliśmy na kolacji w restauracji, a w tym roku kto wie, mamy rocznicę 6 października, więc wszystko się może zdarzy :)

ilonka, to ja tak mam z pęcherzem, gdyby nie ciąża, to już bym dawno na furaginie leciała:-)
a tak po za tym... to miałam posprzątać :rofl2:
wygońcie mnie :)

tak, to chyba jakies anomalie, zima przez kilka miesiecy temp od -10 do -28 sie wahala, teraz sakramenckie upaly, juz mi sie teskni za zima :/ bo ja jestem cienkosz na wysokie temp

lena - tym bardziej nie rozumiem, takie pannice to beda przeszczesliwe ze beda mogly pomoc, butelke potrzymac itp,ale zlosliwosc?? nie wierze..

wlasnie rozpakowlama moja paczka dla mamy - jest tam w pizdy ciuszkow i innych rzeczy, ze ja do sklepu juz nie pojde , chyba tylko zasypki i oliwki mi brak, tak czy siak nie bede szalec z kosmetykami, lepiej mniej niz wiecej

reklama
Monia-super ja też chcę paczuszkę!!
Mariolcia a Ty masz leżeć,a nie sprzątać!!!!
Z tymi matkami to tak jest niestety,obym tylko ja taka nie byla!!

Do góry