reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Kurcze fajnie tak coś dostać u mnie jak masz słabe dochody dostraniesz na miesiąć 12 jajek,płatki śniadaniowe,galon mleka i ryż.
to żart? czy Ty tak serio?

a co do rocznicy to sie nie dziwie że już tak wagi nie przywiązujecie po tylu latach. Ja jeszcze pamiętam bo to nasza pierwsza, a za 14 lat podejrzewam że może być krucho :p dobrze że mamy grawer z datą ślubu na obrączce hehe.

A moja mama nikomu ze swoich kolezanek nie powiedziala ze jestem w ciazy .Czwarte dziecko rowna sie patologi wedlug niej(glosno tego nie powiedziala)

No to zrobilam jej numer i wstawilam na nk moje zaciazone zdjecie ,a ze mam jej kolezanki wsrod znajomych.To niezlego zonka zrobi jak ktos ja zagada.

Umiem tez sobie wyobrazic jaki temat do plot pojdzie po znajomych.Bo ja w polsce nie rozglaszalam tego oficjalnie.:-D
patologia... jenyyy, Sivi dobrze to podsumowała :p

kurdeee może ktoras z Was mi podsunie pomysł 05.08 mamy 5 rocznicę ślubu i nie wiem co mojemu męzusiowy myśleć? Pomóżcieeeeeeeee:eek:
a chcesz kupi jemu prezent?
5 rocznica to drewniana:D
może zorganizuj jakiś oryginalny wieczor??

mariolcia
współczuje kolki też kiedys to g**o miałam...
odpoczywaj jak najwięcej, no i pij- filtruj nery :)

reklama
to żart? czy Ty tak serio?

a co do rocznicy to sie nie dziwie że już tak wagi nie przywiązujecie po tylu latach. Ja jeszcze pamiętam bo to nasza pierwsza, a za 14 lat podejrzewam że może być krucho :p dobrze że mamy grawer z datą ślubu na obrączce hehe.

patologia... jenyyy, Sivi dobrze to podsumowała :p

a chcesz kupi jemu prezent?
5 rocznica to drewniana:D
może zorganizuj jakiś oryginalny wieczor??

mariolcia
współczuje kolki też kiedys to g**o miałam...
odpoczywaj jak najwięcej, no i pij- filtruj nery :)

NIe to nie żart,no masz jeszcze szanse dostac owoce.

Witajcie:)

Ja was podczytuje ciagle, ale jakos smutnawo mi. Mama dalej lezyw szpitalu, wczoraj sciagali jej krwiaki z kolan. No i chodzic nie moze. Czuje ze jest smutna, skrepowana bo zalatwia potrzeby do basenu i to ja zawstydza itd...
No i na ogol sama siedzi. Moja przyjaciolka ja odwiedza i kolezanki... A mi smutno ze nie moge poleciec do niej!!!
No i juz prawie tydzien plackiem lezy...

Ja drugi dzien juz sprzatam mieszkanie. Zeby jakos nie myslec o tym. I wlansie pieke SZARLOTKE:-) tzk mi sie chcialo jablek z cynamonem ze pol garnka zjadlam zanim polozylam na ciasto :-)

Do naszej rocznicy daleko. Bo nie dawno byla, w kwietniu....:-)

Werka zdrówka dla mamy i mam nadzieję,że szybka wyjdzie po tym wypadku!!!
A Ty się nie zamartwiaj,mama na pewno rozumie,a jak jest mniej ludzi wokół to i lepiej odpocznie

Marti - naga kładziesz się na łóżku, smarujesz czekoladą w odpowiednim miejscu dodajesz trochę bitej śmietany a na to truskawka ;-) na bank takiej rocznicy nie zapomni :tak:

niech mnie ktoś kopnie w dupsko bo mam stertę prasowania a chęci brak :sorry:

Kurna ja też mam tego prasowania tyle a nie chce mi sięjak diabli :zawstydzona/y:

Rabbit dobrze że o Ciebie tak doktorek zadbał, przynajmniej jesteś spokojniejsza
trzymaj się Kobitko :tak:

A moja mama nikomu ze swoich kolezanek nie powiedziala ze jestem w ciazy .Czwarte dziecko rowna sie patologi wedlug niej(glosno tego nie powiedziala)

No to zrobilam jej numer i wstawilam na nk moje zaciazone zdjecie ,a ze mam jej kolezanki wsrod znajomych.To niezlego zonka zrobi jak ktos ja zagada

Ale z Ciebie wredniacha :-D ale sama bym tak zrobiła
bo nie rozumiem zachowania Twojej Mamy, przecież to Wasze życie...

kurdeee może ktoras z Was mi podsunie pomysł 05.08 mamy 5 rocznicę ślubu i nie wiem co mojemu męzusiowy myśleć? Pomóżcieeeeeeeee:eek:

Kurna my też mamy 5 rocznicę tyle że 19. 08 :-D
i sama nie wiem co kupić ... niby mamy wyjazd traktować jako
taki prezent dla nas obojga ale nie wiem ....

witam. u mnie lekarz zdiagnozował kolkę nerkową...
jestem na nospie, czopkach i urinalu...

dobrze że przechodzi po takim zestawie :tak:
oby szybko sobie poszło ...

A u mnie takie bóle już się jak narazie nie powtórzyły, na szczęście
ale kręgosłup boli okropnie ...
co chwila sobie przysiaduję jak coś porobię w domku
albo kładę na chwilkę żeby odpocząć ...
zapisałam się do fryzjera na wtorek żeby jakoś wyglądać
na wczasach bo już odrosty okropiczne mam :baffled:
a w czwartek- w dzień wyjazdu jeszcze wizytka u doktorka
tak się zastanawiam czy już chociaż części ubranek nie poprać
i poprasować żeby już były na "w razie czego" bo jak wrócimy
to będzie prawie koniec sierpnia ...
ja to nawet nie mam do szpitala nic poszykowane nawet :baffled:
ani pokupywane bo jeszcze dużo czasu ale mając takie bólowe "doznania"
to się chyba zastanowię i skoczę do apteki po parę rzeczy ...

reklama
hehehe ja nie mam takich problemów bo ślubu jeszcze nie było ;). Jeśli chodzi o naszą rocznicę "poznania" to 2 lata z rzędu przypomniało mi się o niej kilka dni po i mój "mąż" się cieszył, że ja nie pamiętałam bo jemu też z głowy to wyleciało. Bywały czasy, ze kwiatka dostałam albo cuś innego miłego.

Mariolcia
trzymaj się dzielnie. 1,5 litra na dzień to mało !!! Ja przy poprzedniej ciąży miałam problemy z kamyczkiem i musiałam pić min 2-3 l. Okropność bo ja to z tych co nie przepadają z nadmiarem picia. Przy karmieniu, żeby rozkręcić laktacje to 3-4 l wody. Butelki z wodą stały wszędzie, w każdym zakamarku mieszkania.

Do góry