reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Marti mnie ten sam problem niedługo czeka :-) ale u nas rocznice czy imieniny zazwyczaj wylatują nam z głowy :-) już prezentem jest wielkim jak któreś w ogóle sobie przypomni

reklama
witam. u mnie lekarz zdiagnozował kolkę nerkową...
jestem na nospie, czopkach i urinalu...

jak nie będzie mi to pomagać to mam na kroplówki to szpitala się wybrać.
Na razie leki mi pomagają... :-)

dzisiaj leżę cały dzień, jakoś mi się nigdzie nie chce wybierać :)

i oby na zestawie z nospą się skończyło, :tak: dobrze że pomaga

UUUUU Mariolcia biedaku to musi strasznie boleć,leż sobie dużo pij i miejmy nadzieję,że szybko puści.
U nas z tymi rocznicami jest tak,że zawsze sobie przypomnimy tydzień lub więcej po.Więc zazwyczaj nie obchodzimy,a teraz to chyba poczekamy na 20-stą bo o 15-stej tez pewnie nie będziemy pamiętać.

Marti kurcze jak mi cos wpadnie do glowy to napisze, ja mam we wrzesniu rocznice i tez nie mam pomyslu. Zanim bylam w ciazy to chcielismy gdzies pojechac ale teraz to ja juz wielorybek bede wtedy :-D

Karolina niezla jestes :-D bedzie jej pewnie glupio jak jej sie ktos ze znajomych zapyta :p Dla mnie to wogole nikomu do tego ile kto ma dzieci. Mam nadzieje ze jak malenstwo sie pojawi to twojej mamie zmieknie serce.

Oj moja kolezanka ostatnio to miala i wlasnie w szpitalu wyladowala. Pij duzo bo to podobno tez ma wplyw na powstawanie kolki.

Ogladam wlasnie fajny film o narodzinach a dokladnie o naturalnych porodach w stanach The Business of Being Born. Ja sciagnelam to z chomikuj.pl ;-)

karolina - tak, mieszkam sobie u sw mikolaja:-D a co do tego zdjecia na nk to pewnie zrobilam tak samo jakbym byla na Twoim miejscu, bo ja zadzior jestem :-p

mariolcia - wspolczuje, bierz ta nospe, odpoczywaj, pij wode ile wlezie i zycze Ci poprawy!!! do bani jak do ciazy dochodza jeszcze inne utrapienia, mi te ciazowe juz wystarczaja

dzis na obiad pizza, wlasnie moj po nia pojechal ( z podwojnym serem) , bo ja nie mam sily stac nad garami, wystarczy mi 32 st w mieszkaniu..

lenka - jak dzieci dadza popalic to Tobie nie Twojej mamie, wiec w czym problem? czasmai ludzi nie rozumiem, a jak nie rozumiem czyjejs filozofii to odpuszczam, szkoda nerwow :-)

wlasnie przeczytam ,ze dziecko juz zapamietuje moj zapach i potrafi go pozniej odroznic od innych, fajnie, ale to co wydzielma na tych upalach to zapachem nie mozna nazwac;-)

Ostatnia edycja:
gosianne- no my też mieliśmy jechac na Cypr :) ale wolę moją małą cypryjkę w brzuchalu :)

Kurcze coś mnie i kość ogonowa boli i pachwiny jejku normalnie już jak babcia narzekam narzekam :confused2: a w dodatku odkąd siedzi główką do góry stwierdzam że to dziecko wogóle nie śpi cały czas bałagani mi w brzuchu z podwojona siłą :eek:

reklama
karolina - tak, mieszkam sobie u sw mikolaja:-D a co do tego zdjecia na nk to pewnie zrobilam tak samo jakbym byla na Twoim miejscu, bo ja zadzior jestem :-p

mariolcia - wspolczuje, bierz ta nospe, odpoczywaj, pij wode ile wlezie i zycze Ci poprawy!!! do bani jak do ciazy dochodza jeszcze inne utrapienia, mi te ciazowe juz wystarczaja

dzis na obiad pizza, wlasnie moj po nia pojechal ( z podwojnym serem) , bo ja nie mam sily stac nad garami, wystarczy mi 32 st w mieszkaniu..

lenka - jak dzieci dadza popalic to Tobie nie Twojej mamie, wiec w czym problem? czasmai ludzi nie rozumiem, a jak nie rozumiem czyjejs filozofii to odpuszczam, szkoda nerwow :-)

wlasnie przeczytam ,ze dziecko juz zapamietuje moj zapach i potrafi go pozniej odroznic od innych, fajnie, ale to co wydzielma na tych upalach to zapachem nie mozna nazwac;-)
Tylko,że moje dzieci to juz nie malutkie nic nie rozumiejące szkraby tylko w pełni świadowe panienki,Julcia ma 13 lat,a Zuzia 10 lat,więc nie myślę,żeby robiły mi na złość.

Ostatnia edycja:
Do góry