reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Marti mnie ten sam problem niedługo czeka :-) ale u nas rocznice czy imieniny zazwyczaj wylatują nam z głowy :-) już prezentem jest wielkim jak któreś w ogóle sobie przypomni

reklama
witam. u mnie lekarz zdiagnozował kolkę nerkową...
jestem na nospie, czopkach i urinalu...

jak nie będzie mi to pomagać to mam na kroplówki to szpitala się wybrać.
Na razie leki mi pomagają... :-)

dzisiaj leżę cały dzień, jakoś mi się nigdzie nie chce wybierać :)

i oby na zestawie z nospą się skończyło, :tak: dobrze że pomaga

UUUUU Mariolcia biedaku to musi strasznie boleć,leż sobie dużo pij i miejmy nadzieję,że szybko puści.
U nas z tymi rocznicami jest tak,że zawsze sobie przypomnimy tydzień lub więcej po.Więc zazwyczaj nie obchodzimy,a teraz to chyba poczekamy na 20-stą bo o 15-stej tez pewnie nie będziemy pamiętać.

Marti kurcze jak mi cos wpadnie do glowy to napisze, ja mam we wrzesniu rocznice i tez nie mam pomyslu. Zanim bylam w ciazy to chcielismy gdzies pojechac ale teraz to ja juz wielorybek bede wtedy :-D

Karolina niezla jestes :-D bedzie jej pewnie glupio jak jej sie ktos ze znajomych zapyta :p Dla mnie to wogole nikomu do tego ile kto ma dzieci. Mam nadzieje ze jak malenstwo sie pojawi to twojej mamie zmieknie serce.

Oj moja kolezanka ostatnio to miala i wlasnie w szpitalu wyladowala. Pij duzo bo to podobno tez ma wplyw na powstawanie kolki.

Ogladam wlasnie fajny film o narodzinach a dokladnie o naturalnych porodach w stanach The Business of Being Born. Ja sciagnelam to z chomikuj.pl ;-)

karolina - tak, mieszkam sobie u sw mikolaja:-D a co do tego zdjecia na nk to pewnie zrobilam tak samo jakbym byla na Twoim miejscu, bo ja zadzior jestem :-p

mariolcia - wspolczuje, bierz ta nospe, odpoczywaj, pij wode ile wlezie i zycze Ci poprawy!!! do bani jak do ciazy dochodza jeszcze inne utrapienia, mi te ciazowe juz wystarczaja

dzis na obiad pizza, wlasnie moj po nia pojechal ( z podwojnym serem) , bo ja nie mam sily stac nad garami, wystarczy mi 32 st w mieszkaniu..

lenka - jak dzieci dadza popalic to Tobie nie Twojej mamie, wiec w czym problem? czasmai ludzi nie rozumiem, a jak nie rozumiem czyjejs filozofii to odpuszczam, szkoda nerwow :-)

wlasnie przeczytam ,ze dziecko juz zapamietuje moj zapach i potrafi go pozniej odroznic od innych, fajnie, ale to co wydzielma na tych upalach to zapachem nie mozna nazwac;-)

Ostatnia edycja:
gosianne- no my też mieliśmy jechac na Cypr :) ale wolę moją małą cypryjkę w brzuchalu :)

Kurcze coś mnie i kość ogonowa boli i pachwiny jejku normalnie już jak babcia narzekam narzekam :confused2: a w dodatku odkąd siedzi główką do góry stwierdzam że to dziecko wogóle nie śpi cały czas bałagani mi w brzuchu z podwojona siłą :eek:

reklama
karolina - tak, mieszkam sobie u sw mikolaja:-D a co do tego zdjecia na nk to pewnie zrobilam tak samo jakbym byla na Twoim miejscu, bo ja zadzior jestem :-p

mariolcia - wspolczuje, bierz ta nospe, odpoczywaj, pij wode ile wlezie i zycze Ci poprawy!!! do bani jak do ciazy dochodza jeszcze inne utrapienia, mi te ciazowe juz wystarczaja

dzis na obiad pizza, wlasnie moj po nia pojechal ( z podwojnym serem) , bo ja nie mam sily stac nad garami, wystarczy mi 32 st w mieszkaniu..

lenka - jak dzieci dadza popalic to Tobie nie Twojej mamie, wiec w czym problem? czasmai ludzi nie rozumiem, a jak nie rozumiem czyjejs filozofii to odpuszczam, szkoda nerwow :-)

wlasnie przeczytam ,ze dziecko juz zapamietuje moj zapach i potrafi go pozniej odroznic od innych, fajnie, ale to co wydzielma na tych upalach to zapachem nie mozna nazwac;-)
Tylko,że moje dzieci to juz nie malutkie nic nie rozumiejące szkraby tylko w pełni świadowe panienki,Julcia ma 13 lat,a Zuzia 10 lat,więc nie myślę,żeby robiły mi na złość.

Ostatnia edycja:
Do góry