sivi
Fanka BB :)
Marti mnie ten sam problem niedługo czeka :-) ale u nas rocznice czy imieniny zazwyczaj wylatują nam z głowy :-) już prezentem jest wielkim jak któreś w ogóle sobie przypomni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam. u mnie lekarz zdiagnozował kolkę nerkową...
jestem na nospie, czopkach i urinalu...
jak nie będzie mi to pomagać to mam na kroplówki to szpitala się wybrać.
Na razie leki mi pomagają... :-)
dzisiaj leżę cały dzień, jakoś mi się nigdzie nie chce wybierać
witam. u mnie lekarz zdiagnozował kolkę nerkową...
jestem na nospie, czopkach i urinalu...
jak nie będzie mi to pomagać to mam na kroplówki to szpitala się wybrać.
Na razie leki mi pomagają... :-)
dzisiaj leżę cały dzień, jakoś mi się nigdzie nie chce wybierać
Tylko,że moje dzieci to juz nie malutkie nic nie rozumiejące szkraby tylko w pełni świadowe panienki,Julcia ma 13 lat,a Zuzia 10 lat,więc nie myślę,żeby robiły mi na złość.karolina - tak, mieszkam sobie u sw mikolaja a co do tego zdjecia na nk to pewnie zrobilam tak samo jakbym byla na Twoim miejscu, bo ja zadzior jestem
mariolcia - wspolczuje, bierz ta nospe, odpoczywaj, pij wode ile wlezie i zycze Ci poprawy!!! do bani jak do ciazy dochodza jeszcze inne utrapienia, mi te ciazowe juz wystarczaja
dzis na obiad pizza, wlasnie moj po nia pojechal ( z podwojnym serem) , bo ja nie mam sily stac nad garami, wystarczy mi 32 st w mieszkaniu..
lenka - jak dzieci dadza popalic to Tobie nie Twojej mamie, wiec w czym problem? czasmai ludzi nie rozumiem, a jak nie rozumiem czyjejs filozofii to odpuszczam, szkoda nerwow :-)
wlasnie przeczytam ,ze dziecko juz zapamietuje moj zapach i potrafi go pozniej odroznic od innych, fajnie, ale to co wydzielma na tych upalach to zapachem nie mozna nazwac;-)