reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

co za dzień dziwny...drzemło mi się...

monika a przypomnij gdzie ty mieszkasz? bo na pewno się pytałam ale jak nie maszpod avatarkiem wpisane to skleroza :-) Niezła ta wasza paka! śliczne rzeczy, a uwzględniają czy to chłopczyk czy dziewczynka?

reklama
:szok:Monisia a ty gdzie ?W Finlandi?
Calkiem fajny ten zestaw jak za darmo to naprawde zadna tandeta.

Cytryna ja przy100mg mialam problem z kibelkiem ,nie wyobrazam sobie jak to wyglada przy600-set

Dzieki za odpowiedzi, sprawdzilam dokladnie sklad tabletek i jedna ma 65mg czystego zelaza, wiec w sumie to 200mg, a nie 600 - cos tam jeszcze maja w sobie oprocz zelaza...
a jakie mam wyniki dowiem sie dopiero w srode, dzis nie mialam wizyty, tylko zadzwonili zebym po recepte przycjechala.

Ostatnia edycja:
A moja mama nikomu ze swoich kolezanek nie powiedziala ze jestem w ciazy .Czwarte dziecko rowna sie patologi wedlug niej(glosno tego nie powiedziala)

No to zrobilam jej numer i wstawilam na nk moje zaciazone zdjecie ,a ze mam jej kolezanki wsrod znajomych.To niezlego zonka zrobi jak ktos ja zagada.

Umiem tez sobie wyobrazic jaki temat do plot pojdzie po znajomych.Bo ja w polsce nie rozglaszalam tego oficjalnie.:-D

karolina asz ty wredna baba jesteś! :-D
Jaka tam patologia, jakby dzieci głodne, brudne i obszarpane chodziły, nikt nie pracował, stary narypany dzień w dzień, to by była patologia!!

Karolina i miej to w ....duszy.Moja wczoraj przyjechała to musiałam zapytać- chcesz zobaczyc ubranka??????A myślisz,że zapyta jak się miewasz,jak badania,co lekarz powiedział?ZAPOMNIJ. Częściej teściowa jest ciekawa jak moja matka.ALe ja to w dupie mam-wiesz jest mi przykro,ale spoko ja poczekam na odpowiedni monent.Nie chcę sie tu odgrażać,ale wiesz co czuję.
Najgorsze jest to,że robi idiotke z siebie przed tym nowym facetem"O Boże to takie małe będzie???"Jakby nie była matką i babką.A w iformowaniu Polski wyręczył ją mój ojciec hihi

Ach i jeszcze zapomniałam dodać to docinki z jej strony-Zobaczysz jak ci dziewczyny dadzą popalić jak się dziecko urodzi,jakie będą zazdrosne....

Ostatnia edycja:
karolina przykro mi ze twoja mama tak reaguje.... i w sumie nie rozumiem tego bo przeciez to twoje i meza zycie i wasze decyzje...
Ja tam uwazam ze czy ktos ma 0 czy 6 dzieci (jak moja znajoma) to jesli oni sa z tym szczesliwi, ja sie tylko moge z ich szczescia cieszyc, a nie szukac dziury w calym...

reklama
Do góry