ale duszno....slonce prazy,normalnie mam dosc zalewania sie potem od czerwca!!!
karolina - ja tez wlasnie od wczoraj mysle ,ze czas na jakies majtowe zakupy. kurde, nie chce za duzo kupowac "wielkich" rzeczy, fajnie byloby przeczekac te dwa miechy jeszcze a potem dazyc do tego zeby sie zmiescic w dawne MNIEJSZE ciuszki i bielizne:-)
ja dzielnie probuje na lewym zasnac, nie mam rogala, wciskam poduszke pod plecy, druga miedzy nogi i wogole jak doliczyc do tego moje sapanie przed przybraniem ostatecznej pozycji to komedia! ale budze sie na plecach, albo zmieniam na prawy bok, bo mi lewe biodro na*****
tu zadnych wynikow nie robia extra - sikanie na papierek, dotychczas mialam 2 razy kroplek krwi na papierek, hmmm badania na rh mam regularnie, glukoza byla a na tarczyce to wymusilam. nie raz buzie rozdziawiam jak widze ile w pl robia badan i wogole..
wogole to bylam wczoraj u lekarza, obejrzala "podwozie", podobno ok, tetna synka nie zmierzyla, bo maluch mial ogromna czkawke i kopal zawziecie (co za ananas, juz charakterek pokazuje!!! ), ogolnie to chyba ok
dzis odbieram paczke dla mam, tutaj nie mamy kasy za urodzenie ale dostaje sie paczke , tu jest link z obrazkami
Kela - Äitiyspakkaus kuvina calkiem niezle tego jest,ale najbardziej rozwala mnie zestaw kondonow i plyn do nawilzania cipki w tym zestawie