reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
a śpicie na tym słynnym lewym boku? ja mimo poduchy-rogala to i tak się budzę na plecach i się zastanawiam, czy to jest faktycznie aż takie wielkie przewinienie wobec dzidzia...

Ja tak zasypiam ale budze sie czesto na plecach no i wogole w nocy sie przewracam z boku na bok bo mnie biodra bola od lezenia w jednej pozycji.

witam mamusie :) ja to nie wiem czy kupować ubranka chyba będe miała ich za dużo (bardzo duzo małych dzieci w rodzinie) szwagierka osttanio poinformowała mnie ze 3 pudla przyszykowala ale to i tak tylko dla noworodka , ciocia ze ma caly stos dla mnie druga to samo . :szok:

Ja tez mam jakies dostac ale to we wrzesniu wiec nie wiem co tam bedzie. Dlatego kupilam tez nowe bo jak sie okaze ze czegos nie bedzie w tych co dostane to nie bede latac na szybko kupowac, szczegolnie ze teraz byly przeceny.

Mileczka wspolczucia !To mialyscie zarabisty dzien z mama .
Jagmar baboku oszczedzaj sie!!
Sivi mi sie tez pier.doly snily cala noc moj byly facet i razem szukalismy mieszkania ,on mnie gladzil po brzuchu i sie pytal czy m:tak:oje dzieci beda mowila do niego tato.:szok:
I jak sie obudzilismy to nie mialam ochoty zeby mnie moj m. nawet przytulil.

On mi sie zadko sni ,ale jak juz to potem chodze rozwalona przez caly dzien.

Robie liste zakupow do Italy ,a napewno musze majty kupic.Nie ,mam zamiaru tam prac i wieszac na kampingu na sznurku(jedziemy ze znajomymi),a niektore moje majtasy nie nadaja sie do publicznego pokazywania zdecydowanie!!!:eek:

Ale fajnie ze jedziecie :-) ja uwielbiam kempingi ale my to moze za rok z maluchem jak finanse pozwola.

Dziewczyny zaspokojcie moja ciekawosc.. Czy w polsce lekarze wam zlecili badanie hormonow tarczycy? (TSH, FT3 i FT4) Jestem tylko ciekawa, czy jak bym byla w polsce to czy by mi wykryli wogole, bo nie mam zadnych objawow, lekarz po prostu standardowo zleca to badanie ciezarowkom i dla tego mi wykryli ze cos jest nie tak. :-(

Tak, ja mialam na poczatku samym robione te badania.

Mileczka wspolczucia !To mialyscie zarabisty dzien z mama .
Jagmar baboku oszczedzaj sie!!
Sivi mi sie tez pier.doly snily cala noc moj byly facet i razem szukalismy mieszkania ,on mnie gladzil po brzuchu i sie pytal czy m:tak:oje dzieci beda mowila do niego tato.:szok:
I jak sie obudzilismy to nie mialam ochoty zeby mnie moj m. nawet przytulil.

On mi sie zadko sni ,ale jak juz to potem chodze rozwalona przez caly dzien.

Robie liste zakupow do Italy ,a napewno musze majty kupic.Nie ,mam zamiaru tam prac i wieszac na kampingu na sznurku(jedziemy ze znajomymi),a niektore moje majtasy nie nadaja sie do publicznego pokazywania zdecydowanie!!!:eek:

:-D:-D:-D a na ile jedziecie?

Ja dzisiaj miałam okropna noc. Nie dość, że do 3 nie mogłam zasnąć, to o 6:30 obudził mnie taki skurcz łydki, że myslałam, że nie wyrobię. Rozchodziłam to po pokoju i zasnęłam. A o 9 pobudka aby zadzwonic w sprawie ogłoszenia, bo babka sprzedawała mnóstwo rzeczy: 3 komplety pościeli, kołdra i poduszka, ochraniacz 2 szt, śpiworek, rożek i 5 szt prześcieradeł.
Wszystko za 60zł. Fota na odpowiednim wątku. Udało mi sie kupić, ale jestem nie do zycia. Pogoda ponura, piję kawę bo jakieś cisnienie słabe. Ach. Na rozruszanie jadę zaraz z moim mężem do hurtowni dla dzieci obejrzec wózki :-)

Sivi dwa tygodnie na dluzej nie mam odwagi.Tylko kolezanka mnie teraz nastraszyla ze tam w ciul komarow.
Tam gdzie bylismy w zeszlm roku nie bylo tego problemow.

A moj dalej u mechanika.Ja musze i chce na zakupy od trzech dni w domu ,moje kolezanki w 80% powyjezdzaly.:wściekła/y:
A do tego ta pogoda.Nawet na basen nie mozna pojsc.:szok:

karola
a te majty na muchy też działają:D? bo by mi się przydały...

ati
skurcze to mogą nas teraz coraz częściej łapać. Może zadzwon do lekarza i spytaj czy mozesz sobie dodatkowo magnez brać.

ivi
ja nie miałam zleconych badań tsh, ale sama poszłam do lekarza rodzinnego po skierowanie, bo jestem genetycznie obciążona. Także nie wiem czy to jest w standardzie...

cytryna
hahaha dobry jest :D
sprytnie to wymyślił :p ale jeśli się będziesz dobrze czuła to możecie przecież wyjechać. Nikt nie mówi o jakichś survivalach tlyko jakiś drobny wypoczynek. masz jeszcze miesiąc aby mu wyperswadować.

reklama
Do góry