reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
kiwi - współczuje perturbacji ze zmianą lekarza, jestem ciekawa co tam u Ciebie NFZ wymyślił :confused:

no mi się udało trochę odgruzować, nogi łogolone, kudły umyte, może jeszcze walnę sobie pedicure ;-)

No to milych akrobacji.
Moje blizniaki maja dzisiaj urodziny.Ale udalo mi sie ich przegadac ze bibke zrobimy po powrocie z wakacji ,bo i tak polowe kumpli z klasy nie ma.
A dzisiaj z rana do mojego Masia zadzwonila kolezanka z klasy z zyczeniami ,ale mi szczeka opadla.

:happy2:

Moj m. przesadza w ogrodku Giga dynie ,zasadzil w tym roku po raz pierwszy zeby dzieci na halowen mialy.Ciekawe czy mu cos wyrosnie.

Zaraz spadam na przymiarke nowej klamry dla Giulka.Jeden dzien i gotowa.Ja pamietam ze moja mama ze mna to specjalnie do wrocka jezdzila iles tam razy i tak dlugo sie czekalo.A teraz jeden dzien i gotowe.Lekarz zapytal sie Giulka czy tamta sprzedal i za ile i jak cos to polowa dla niego.A m. nie chcial jechac bo sie bal ze opier. dostanie za zgubienie.:-p

Dobrze ze kasa chorych placi jeszcze ten raz.
Ide po red bulla bo sie nie obudze ,pa

karolina to wszystkiego najlepszego dla syneczków :-)

Przestój jest chwilowy na pewno, bo nie ma o czym gadać, wszystkie w fazie oczekiwania, wyprawki praktycznie pokupione, tematy wszelakie obgadane, to ruszy jak się porody zaczną :-)

Lenia mam dziś strasznego...dopiero się z łóżka zwlekam...senny jakiś ten dzień...

hey wszystkim!
Jakoś tak szaro buro dzisiaj na dworze.
Wczoraj znikłam bo mąż wrócił i zaskoczył mnie mile kwiatami, więc cały dzień tak prawdę mówiąc leniuchowaliśmy razem, po tych 10 dniach przerwy. Dzisiaj niestety trzeba się wziąć za siebie...
Mój mocno zdziwił się jak zobaczył jak teraz bardzo widać ruchy dzidzia i jak mocno kopie. Dostał pare razy przytulając się, a po rękach jak ją zaczepiał to go ciągle kopała. Jego wrażenie i miny bezcenne :)

I ja sie witam z samego rana :-)Ide wskoczyc do wanny na relaxik, bo straaaaasznie mi sie marzy :tak:Buziaki dla wszystkich mamusiek ;-)
Ja miałam od rana to samo, i przyznam, że od razu lepiej :)

rudson
Po pierwsze to cieszę się bardzo że wszystko w porządku. Domyslam się że sama jedziesz za kółkiem, więc uważaj, szerokości na drodze.
A musieliście mieć faktycznie niezłą burzę skoro drzewo przewaliła... współczucia.

marti
Kiedy moja malućka odwróci się nóżkami na dół to ja czuje też kopanie, ale takie właśnie wewnątrz, jakby mi chciała ujście macicy zbombardować. Ale za to nie widac nic wtedy i o wiele bardziej wole kopanie w okolicach pępka lub nawet od biedy żebra:p

karolina

wszystkiego naj naj dla bliźniaków. Ani się obejrzysz jak Ci panny pod drzwi będą przychodzić :p
A co to za klamra? bo nie bardzo wiem?

witam sie i ja,
właśnie z łóżka się zwlekłam
co do nfz to może być coś na rzeczy, jak byłam wczoraj u mojego gina to na kolejną wizytę mogłam się tylko prywatnie umówić bo na nfz nie było możliwości dlaczego? nie wiem

Hej Dziewczyny,

Nocka minela fatalnieeeeeeeee, obudzilam się o 1 w nocy i caly brzuch mi latał mała dziwinie sie zachowywała, potem usnąc nie moglam rano to samo zamiast kopniaków dziwne ruchy wieć spakowałam się i pojechalam do szpitala bardzo miły pan ginek zrobił mi usg i okazało się że siedzi bokiem dupką do dołu i własnie w nocy próbowala coś wykombinować !!!!!!!!!!!!!!uffffffffffffffff kamień z serca :tak: osiwieje zanim urodzę :confused: a w dodatku padało cała noc i teraz pada masakraaaa

Przyszły mi 2 rzeczy z allegro co zakupilam zaraz wam pyknę foty i wrzucę na wątek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry