reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam się z rana :-) Razem z mężem mieliśmy rano pojechać zobaczyc wodowanie statku ale gdy zadzwonil budzik to stwierdzilismy,że nam się nie chce :-) On wstał a ja sobie drzemałam. O 10:30 mnie obudził i powiedzial,że za godzinę będzie miał klienta (mój mąż w domku pracuje). No więc ja za szmaty, kurze ( 2 koty zobowiązuja do codziennego sprzątania :wściekła/y:), umyć moje włosy itp. Na szczęście przed klientem zdąrzyłam zjeśc śniadanko. Klient męża to jego kolega w zasadzie i przyniósł nam drożdzówki do kawy mniam :-p Więc teraz wcinam. Głupia pogoda na dworzu, nic sie nie chce :dry:

reklama
eeee cisza się dopiero zacznie jak już urodzimy dzieci bo nie będzie już tyle czasu na siedzenie przed kompem ;-)

Nie ma tego zlego, przynajmniej jak czlowieka nie ma chwile to nadrobic jest latwiej ;-)

Hej Dziewczyny,

Nocka minela fatalnieeeeeeeee, obudzilam się o 1 w nocy i caly brzuch mi latał mała dziwinie sie zachowywała, potem usnąc nie moglam rano to samo zamiast kopniaków dziwne ruchy wieć spakowałam się i pojechalam do szpitala bardzo miły pan ginek zrobił mi usg i okazało się że siedzi bokiem dupką do dołu i własnie w nocy próbowala coś wykombinować !!!!!!!!!!!!!!uffffffffffffffff kamień z serca :tak: osiwieje zanim urodzę :confused: a w dodatku padało cała noc i teraz pada masakraaaa

Przyszły mi 2 rzeczy z allegro co zakupilam zaraz wam pyknę foty i wrzucę na wątek

No to mialas nocke niezla, dobrze ze malutka wszystko wporzadku! Moj tez ostatnio przedziwne akrobacje robi.

hej a ja dzisiaj miałam pobudkę o 5;30 na mleko dla córki i później poszłam spać i obudziłyśmy się o 9:30 :). Teraz przyszła pora na popołudniową drzemke i jest problem bo dziecko nie chce spać ale oczka już przeciera ze zmęczenia. W nocy podobno padało i grzmiało ale ja jak zwykle spałam i nic nie słyszałam :-). Jest strasznie duszno i nie ma czym oddychać. Właśnie odkryłam, że oczy mi się kleją i chętnie bym się kimnęła na troszkę ale obiad muszę zrobić :wściekła/y:.
Karola wszystkiego najlepszego dla Was

Marti moja dzidzia też robi spacerki po brzuchu i raz leży w poprzek a raz nogami w dół. Mam tylko nadzieję, że w odpowiednim czasie obróci się pupą do góry :). Nocki nie zazdroszczę.

karolina
no to faktycznie luksusy, że macie takie bajery za free. Korzystaj !
marti
no popatrz, jak nie siedzi cicho, to daje takiego czadu że aż Cie do szpitala przepędzi. Ale żąrtownisia :p a mówiłam, że się pewnie odwróciła!

wiecie co, nie straszcie mnie z tym nfz;/ ja pierdzieleeeeeee nooooo!

ati
szybki z Ciebie bill, że zdążyłaś że wszystkim! :) smacznego! gość wiedział co dobre dla ciężarówki :p heh

No właśnie a o co chodzi z tymi zmianami w NFZ? Czy któraś sie orientuje albo może podesłać jakiegoś linka? Ja uciekam bo mała jęczy w łóżeczku ;(

A dziewczyny czy becikowe nadal jest? Bo koleżanka w ciązy cos tam straszyla mnie, że mieli to cofnąć czy coś? To prawda czy ona tylko glupoty gada?

A dziewczyny czy becikowe nadal jest? Bo koleżanka w ciązy cos tam straszyla mnie, że mieli to cofnąć czy coś? To prawda czy ona tylko glupoty gada?
z tego co wiem to coś przy tym gmerali, ale jak na razie nic się nie zmieniło i wątpię żeby się przed wyborami zmieniło:tak:.
więc będzie dodatkowy 1000zł - u mnie najprawdopodobniej z przeznaczaniem na chrzciny:tak:

a orientuje się ktoś jak to jest z ubezpieczeniem w pzu? bo razem z mężem jesteśmy ubezpieczeni i należy nam się ok 1000zł na głowę za urodzenie dziecka, ale nie wiem jak to załatwić, gdzie zgłosić itd?

Niestety nie wiem kasiadz. Ja to inteligentna z męzem nie bylismy ubezpieczeni na wypadek urodzenia dziecka :wściekła/y: i musimy to w końcu załatwić na wypadek różnych takich.

reklama
Do góry