Witam się z rana :-) Razem z mężem mieliśmy rano pojechać zobaczyc wodowanie statku ale gdy zadzwonil budzik to stwierdzilismy,że nam się nie chce :-) On wstał a ja sobie drzemałam. O 10:30 mnie obudził i powiedzial,że za godzinę będzie miał klienta (mój mąż w domku pracuje). No więc ja za szmaty, kurze ( 2 koty zobowiązuja do codziennego sprzątania ), umyć moje włosy itp. Na szczęście przed klientem zdąrzyłam zjeśc śniadanko. Klient męża to jego kolega w zasadzie i przyniósł nam drożdzówki do kawy mniam Więc teraz wcinam. Głupia pogoda na dworzu, nic sie nie chce
reklama
eeee cisza się dopiero zacznie jak już urodzimy dzieci bo nie będzie już tyle czasu na siedzenie przed kompem ;-)
Nie ma tego zlego, przynajmniej jak czlowieka nie ma chwile to nadrobic jest latwiej ;-)
Hej Dziewczyny,
Nocka minela fatalnieeeeeeeee, obudzilam się o 1 w nocy i caly brzuch mi latał mała dziwinie sie zachowywała, potem usnąc nie moglam rano to samo zamiast kopniaków dziwne ruchy wieć spakowałam się i pojechalam do szpitala bardzo miły pan ginek zrobił mi usg i okazało się że siedzi bokiem dupką do dołu i własnie w nocy próbowala coś wykombinować !!!!!!!!!!!!!!uffffffffffffffff kamień z serca osiwieje zanim urodzę a w dodatku padało cała noc i teraz pada masakraaaa
Przyszły mi 2 rzeczy z allegro co zakupilam zaraz wam pyknę foty i wrzucę na wątek
No to mialas nocke niezla, dobrze ze malutka wszystko wporzadku! Moj tez ostatnio przedziwne akrobacje robi.
K
karolina1978
Gość
Ewa chodzi o aparat na zeby.
Marti nie zazdroszcze strachu.
Marti nie zazdroszcze strachu.
hej a ja dzisiaj miałam pobudkę o 5;30 na mleko dla córki i później poszłam spać i obudziłyśmy się o 9:30 . Teraz przyszła pora na popołudniową drzemke i jest problem bo dziecko nie chce spać ale oczka już przeciera ze zmęczenia. W nocy podobno padało i grzmiało ale ja jak zwykle spałam i nic nie słyszałam :-). Jest strasznie duszno i nie ma czym oddychać. Właśnie odkryłam, że oczy mi się kleją i chętnie bym się kimnęła na troszkę ale obiad muszę zrobić .
Karola wszystkiego najlepszego dla Was
Marti moja dzidzia też robi spacerki po brzuchu i raz leży w poprzek a raz nogami w dół. Mam tylko nadzieję, że w odpowiednim czasie obróci się pupą do góry . Nocki nie zazdroszczę.
Karola wszystkiego najlepszego dla Was
Marti moja dzidzia też robi spacerki po brzuchu i raz leży w poprzek a raz nogami w dół. Mam tylko nadzieję, że w odpowiednim czasie obróci się pupą do góry . Nocki nie zazdroszczę.
NabAwe
mamusia Emilki :)
karolina
no to faktycznie luksusy, że macie takie bajery za free. Korzystaj !
marti
no popatrz, jak nie siedzi cicho, to daje takiego czadu że aż Cie do szpitala przepędzi. Ale żąrtownisia a mówiłam, że się pewnie odwróciła!
wiecie co, nie straszcie mnie z tym nfz;/ ja pierdzieleeeeeee nooooo!
ati
szybki z Ciebie bill, że zdążyłaś że wszystkim! smacznego! gość wiedział co dobre dla ciężarówki heh
no to faktycznie luksusy, że macie takie bajery za free. Korzystaj !
marti
no popatrz, jak nie siedzi cicho, to daje takiego czadu że aż Cie do szpitala przepędzi. Ale żąrtownisia a mówiłam, że się pewnie odwróciła!
wiecie co, nie straszcie mnie z tym nfz;/ ja pierdzieleeeeeee nooooo!
ati
szybki z Ciebie bill, że zdążyłaś że wszystkim! smacznego! gość wiedział co dobre dla ciężarówki heh
kasiadz
Fanka BB :)
z tego co wiem to coś przy tym gmerali, ale jak na razie nic się nie zmieniło i wątpię żeby się przed wyborami zmieniło.A dziewczyny czy becikowe nadal jest? Bo koleżanka w ciązy cos tam straszyla mnie, że mieli to cofnąć czy coś? To prawda czy ona tylko glupoty gada?
więc będzie dodatkowy 1000zł - u mnie najprawdopodobniej z przeznaczaniem na chrzciny
a orientuje się ktoś jak to jest z ubezpieczeniem w pzu? bo razem z mężem jesteśmy ubezpieczeni i należy nam się ok 1000zł na głowę za urodzenie dziecka, ale nie wiem jak to załatwić, gdzie zgłosić itd?
reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
u mnie maż napewno dostanie kasę z okazji urodzin dziecka i becikowe ja nie jestem dodatkowo ubezpieczona wiec napewno nie