reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
Zaraz wyjeżdżam po Domela do Krakowa...ale niestety w nocy burza przewaliła drzewo na wyjazd z garażu czekam na pomoc z piłą i usunięcie tej pierońskiej przeszkody bo ja chcę już do dziecka!!!!!!!!! a on tam już od rana dokazuje a obok leży chłopczyk do cewnikowania serca i musi spokojnie leżeć pod kroplówką a mój diabeł go prowokuje do szaleństw
Kurde przede mną ok 3h drogi
Kurde przede mną ok 3h drogi
Rudson
Mamy październikowe 2007
Miłka nie kracz bo na psychptropy nie wyrobię
....przeszkoda usunięta...jadę....
See you late afternoon
....przeszkoda usunięta...jadę....
See you late afternoon
Witam witam i jaaa z rana troche nie wyspana :-) hehe
kawa już za mną tak mi się mleka nalało ,że prawie biała była
na ostatniej wizycie u gin. powiedziała mi ,że będe musiała przeniesc się do jakiegoś przyszpitalnego lekarza ponieważ nfz od lipca pozmieniał zasady ale nie będzie mi tego tłumaczyc bo normalny człowiek tego nie zrozumie Wiem ,że wszystko co robiła i zapisywała musiała sprawdzac w jakis kodach czy wy coś z tego rozumiecie bo ja nic :[
kawa już za mną tak mi się mleka nalało ,że prawie biała była
na ostatniej wizycie u gin. powiedziała mi ,że będe musiała przeniesc się do jakiegoś przyszpitalnego lekarza ponieważ nfz od lipca pozmieniał zasady ale nie będzie mi tego tłumaczyc bo normalny człowiek tego nie zrozumie Wiem ,że wszystko co robiła i zapisywała musiała sprawdzac w jakis kodach czy wy coś z tego rozumiecie bo ja nic :[
reklama