reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Rudson cieszę się bardzo, że wszystko się ułożyło. Kamień z serca. Diabeł tasmański.... hehehe cały oddział go nie poskromił a Ty narzekałaś, że sama sobie rady z nim nie dajesz bo jest niegrzeczny :-D

Hello,hello,
byłam na Ekg nawet szybko poszło,teraz czekać do czwartku.Przed chwilądzwonili do mnie od lekarza moja glukoza wyszła bardzo zle i musze w sobote powtórzyć.Cukier miałam na poziomie 189mg,więc zobaczymy co będzie po kolejnym,trochę się boję nie ukrywam.Nie mam żadnych objawów cukrzycy-sama nie wiem.Najgorsze będzie to czekanie bo mam zlecone badanie na 3 godz chyba tam zakwitnę.
Rudson super,że dobre wieści!!!!!!!Nasze kciuki czynia cuda.

A forum faktycznie leniwe ostatnio bardzo,forumowiczki chyba na urlopach.

Werka - bardzo cieszę się, że nic się poważnego nie stało :tak: no i rzeczywiście jak mama na emeryturze się "nudzi" w domu to niech wcześniej do Ciebie przyleci ;-)

Rudson - no widzisz nie trzeba było się martwić na zapas jak wszystko okazało się w porządku

Lena - trzymam kciuki za błąd laboratorium ;-)

Hello,hello,
byłam na Ekg nawet szybko poszło,teraz czekać do czwartku.Przed chwilądzwonili do mnie od lekarza moja glukoza wyszła bardzo zle i musze w sobote powtórzyć.Cukier miałam na poziomie 189mg

oj Lenka, cóż tak??? Może to jakaś pomyłka ???
Mam nadzieję że kolejne wyniki będą lepsze

reklama
Czesc mamuski! Wracam po pozegnaniu gosci i opadnieciu fali mega upalow... Widze nowe osoby, wiec sie witam przy okazji!
Staralam sie troche podczytywac na biezaco, ale srednio mi to wyszlo i nie za bardzo wiem co sie dzieje, w kazdym razie mam nadzieje ze sie znow powoli wdroze:)
Rudson zdazylam chociaz doczytac o Domelu i ciesze sie ze pomyslne wiesci, domyslam sie jak bylo Ci ciezko ze nie moglas byc przy synku...
Lena moje wyniki z glukozy tez kiepskie wyszly ale po wizycie w poradni jakos jestem dobrej mysli, jedynie z dieta cukrzycowa musze sie znow zmierzyc, ale czego sie nie zrobi dla dzidziola... A moze u Ciebie faktycznie po tym dluzszym tescie nie wyjdzie cukryzca? Trzymam kciuki!

Do góry