reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Kurcze, co wejdę i chcę nadrobic i coś napisać to cos mnie odrywa od kompa.

Potem poczytam i napiszę bo teraz makaron mi się gotuje więc lece :-)

No ja tez sie ciesze dziewczyny ze nic sie nie stalo!! No ale jak by nie patrzec stalo sie! I sie martwie.
Az zaczynam sie zastanawiac czy nie przebukowac jej biletu na wczesniejsza date. Wkoncu i tak jest na emeryturze nic nie robi.

Wrocilam z wizyty, jestem pod pelnym wrazeniem. Duzo sie dowiedzialam od poloznej. Napisze na odpowiednim watku:-)

Witam !!!

Chata wreszcie uprzątnięta, w miarę :-D
zrobiłam górę prania, teraz czeka mnie prasowanie :crazy:
na co nie bardzo mam ochotę...

Młoda tak kopie że czasami mam wrażenie że przez brzuch przelezie :baffled:

Rudsonku ściskam mocno i trzymam kciuki,
trzymajcie się mocno ...

Werka dobrze że nic strasznego się nie stało,
buziam

Niby nic sie nie stalo, ale ja jestem jedynaczka. Moi rodzice nie sa razem. Wiec moja mama jest sama. Owszem pewnie ciotka ja odwiedzi albo cos. Lub przyjaciolka bo na brak kolezanek nie moze narzekac!

Cześć ja mam dzisiaj leniwy dzień, nic mi się nie chce i marzę o nutelli. Jutro chyba bede musiała z młoda do lekarza jechać bo wysypka jej się nasiliła i już jest na całych girkach i trochę na brzuszku. Biedactwo.

Ewa ja wybrałabym 2 zdjęcie.

Witam sie i ja:)

U mnie bardzo smutnawo. Moja mama miala wczoraj wypadek samochodowy, potracil ja jakis dupek podobno nie zauwazyl.:wściekła/y::wściekła/y:
No ale nic sie nie stalo wzasadzie, bogu dzieki!!!! Ale zatrzymali ja na obserwacji w szpitalu, troche potluczona, zadnych zlaman. I co gorsze nawet nie moge jej odwiedzic. Do szpitala mam przeciez tysiace kilometrow...
A dopiero ja zobacze pod koniec wrzesnia :-:)-(

Ok spadam bo za pol godz mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze chociaz ona mnie nie wkurzy. Bo juz mam dosc WRAZEN!!
Werka dobrze, że nic poważnego się nie stało.

hej kobitki ;-)

U mnie tak jakoś dzisiaj leniwie martwię się bo moja mala coś dziś taka malo aktywna tylko dupkę wypina raz z jednej raz z drugiej strony a tak to żadnych kopniaków :-(.

A tak to przyszedł mi już wozeczek wstawię zaraz fotkę na wątek o zakupkach to dla zainteresowanych wózkami Tako

odkryłam że chyba się przekręciła nóżkami do dołu :szok:
To całkiem możliwe, moja wczoraj leżała w poprzek i kopniaki były silne i tak śmiesznie wypychała się nóżkami. Dzisiaj leży chyba giczałkami do dołu bo kopie w pipkę i o wiele mniej intensywnie. Może przez to, że się przekręciła nie czujesz kopniaków tak wyraźnie.

reklama
Dziewczyny jest nieźle :-D:-D:-D jutro zabieram ferajnę do domu :-D:-D:-D

Echo robione przez profesora przez 1,5h w całkowitym uśpieniu dowiodło że nie ma pogorszenia a tego się baliśmy. Operacja odroczona i póki co wracamy do okresowej kontroli w Prokocimiu:-D:-D

Mały dał wszystkim popalić na oddziale i zyskał ksywę "diabeł tasmański" ...mam ci los...ale i dobrze w kaszę nie da sobie napluć jak mamusia :-D:-D:-D też pyskata i draniowata jestem :tak::tak:

Do góry