Marti_1984
Fanka BB :)
Ewcia- czego ja już dziś nie jadłam leniu****e widocznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marti to może będzie akrobatką.. .a na pewno już nią jest :-)
Werka dobrze, że nic poważnego się nie stało.Witam sie i ja
U mnie bardzo smutnawo. Moja mama miala wczoraj wypadek samochodowy, potracil ja jakis dupek podobno nie zauwazyl.
No ale nic sie nie stalo wzasadzie, bogu dzieki!!!! Ale zatrzymali ja na obserwacji w szpitalu, troche potluczona, zadnych zlaman. I co gorsze nawet nie moge jej odwiedzic. Do szpitala mam przeciez tysiace kilometrow...
A dopiero ja zobacze pod koniec wrzesnia :--(
Ok spadam bo za pol godz mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze chociaz ona mnie nie wkurzy. Bo juz mam dosc WRAZEN!!
hej kobitki ;-)
U mnie tak jakoś dzisiaj leniwie martwię się bo moja mala coś dziś taka malo aktywna tylko dupkę wypina raz z jednej raz z drugiej strony a tak to żadnych kopniaków :-(.
A tak to przyszedł mi już wozeczek wstawię zaraz fotkę na wątek o zakupkach to dla zainteresowanych wózkami Tako
To całkiem możliwe, moja wczoraj leżała w poprzek i kopniaki były silne i tak śmiesznie wypychała się nóżkami. Dzisiaj leży chyba giczałkami do dołu bo kopie w pipkę i o wiele mniej intensywnie. Może przez to, że się przekręciła nie czujesz kopniaków tak wyraźnie.odkryłam że chyba się przekręciła nóżkami do dołu