reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Apropo, mi się dziś śniło karmienie piersią :sorry2:

Śmieszne uczucie przez sen =p chociaż ja to jeszcze nie wiem jak to wygląda w praktyce

A co po za tym...
zwymiotowałam po wypiciu glukozy :angry:
czemu nie można tego jakoś dożylnie podać? x]
Misia mi po tym badaniu było źle przez cały dzień i ciężko było mi wypić to świństewko. Jak dla mnie straszne badznie i potwornie długo trwa 3h

madzilka buhahahahaha właśnie się zastanawiam :D

Ostatnia edycja:
reklama
oh, no to trochę dziwne, że zapisał Ci i fenoterol i no-spe naraz, a poza tym chyba przy takim stanie (piszesz, że dziecko jest tak jakby w kanale rodnym) powinnaś leżeć w szpitalu z zakazem wstawania.

a tak zupełnie z innej beczki- mamuśki, gdzie się zgłasza trolle?
Hehe wlasnie tez sie nad tym zastanawiam... :-D

Szpital mam obok..:p i lekarz mieszka dom dalej dlatego nie jestem w szpitalu... oczywiście że mam zakaz wstawiania jedynie do toalety

oh, no to trochę dziwne, że zapisał Ci i fenoterol i no-spe naraz, a poza tym chyba przy takim stanie (piszesz, że dziecko jest tak jakby w kanale rodnym) powinnaś leżeć w szpitalu z zakazem wstawania.

a tak zupełnie z innej beczki- mamuśki, gdzie się zgłasza trolle?

:-D:-D:-D

A tak w ogóle to hej wam dziś
Malutka daj znać koniecznie co i jak!

witam kobietki
u mnie dzisiaj lenistwo! tylko obiad muszę ugotować dla 4 facetów i zawieźć im na budowę :tak:
po obiedzie mam zamiar pochodzić po sklepach bo buty i torebka by się przydały do sukienki weselnej i jakieś bolerko. No i stanik czarny, bo w mój to nawet nie próbuję się zmieścić bo już przed ciążą był nieco ciasnawy:-D
ale z tym stanikiem to chyba jeszcze poczekam bo nie wiem czy mi piersi jeszcze nie urosną?
a tak jeszcze odnośnie sukienki którą kupiłam, to kupiłam rozmiar 38:szok: nawet przed ciążą nie zawsze się w ten rozmiar mieściłam:tak:
a na 18.30 dzisiaj mam 2 godz. zajęć szkoły rodzenia
więc niby nic ale cały dzień zaplanowany:tak: zobaczymy co z tych planów wyjdzie...

reklama
Jestem w końcu i od razu się uśmiałam :-D
Zwróciłyście uwagę na to samo co ja :-D Miejmy nadzieję ,że się mylimy ;-):-D
Moja wizyta trwała z 5 minut max:-D
Trafiłam na doktorka z zagramnicy :-D Nazywa się Nabil EL-Khatib:-D Chyba arab...
Spojrzał na wyniki i mówi ,że brzydka sprawa, sięga za torbę której nie ma przy sobie i pyta czy mogę przyjść jutro:-D
Zapomniał swojej torby w której miał składniki leku który ma mi przepisać, wiem tylko ,że będzie to lek złożony ,robiony na zamówienie i będę go brać dwa tygodnie...
I po wizycie...
Tak teraz się zastanawiam... Dwa tygodnie prawie będę się leczyć, potem pewno znowu posiew, to kolejny tydzień czekania, w simie będę już w 33 tygodniu ciąży, będzie im się opłacało zakładać mi ten pessar??? :confused:
Strasznie długo się to wszystko ciągnie... I na sto procent kolejne 3 tygodnie leżenia....

Pilnujcie, pilnujcie przed trollami:-D:-D

Do góry