reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam sie poniedzialkowo!!

No i po weekendzie, chociaz ja juz nie odrozniam tych dni... bo wolne:-D Pogrillowalismy wczoraj, objadlam sie pieczonym kurczaczkiem, kielbaska i warzywkami mniami!!!

elifit nie ciebie jedna ciagle cos boli. Mnie dzisiaj strasznie bolaly uda, jak bym wczoraj chodzila pol dnia rozkraczona, a dzis miala zakwasy.
Postanowilam dzisiaj z lozka nie wychodzic!!

malutka trzymam @@@@@, aby wkoncu cos zdzialac!!

mileczka ja im blizej rozwiazania tym czesciej snia mi sie porody...Az budze sie mokra i odrazu za krocze lapie sie sprawdzajac czy dziecko przypadkiem nie wyskoczylo!!

reklama
Apropo, mi się dziś śniło karmienie piersią :sorry2:

Śmieszne uczucie przez sen =p chociaż ja to jeszcze nie wiem jak to wygląda w praktyce

A co po za tym...
zwymiotowałam po wypiciu glukozy :angry:
czemu nie można tego jakoś dożylnie podać? x]

Hej wszystkim!

Witam się z rana:happy2:
Trzymajcie kciuki, niebawem idę na wizytę do innego doktorka :-D
Wrócę to zdam relację jeśli mój mnie od razu nie zagna do łóżka;-):-D

&&&&&& zacisniete!

Cześć Kobietki :)

Witam sie i ja w ten bury poniedziałkowy poranek. U Was tez tak paskudnie? Miałam tak głupie sny, ze obudziłam się przed czwartą i aż bałam sie znów zasnąć. Więc od tej pory już jestem na nogach.

U mnie tez taka beznadziejna pogoda ze szok! Leje non stop, juz cala noc padalo i teraz zaczelo znowu.

Cześć
młoda mnie o 8 z łóżka zwlekła a chciałam sobie dłużej pospać ;(.
Wczoraj byliśmy pół dnia w zoo i my starzy mieliśmy frajdę a mała w pompce miała wszystkie parzystokopytne i nie tylko. Nachodziłam się tak, że ,mnie nogi bolą i plecy od razu też. Obudziłam się półżywa a dzieć śmiga jak nigdy i energia ją rozpiera.
Dzisiaj nuda, nic nie mam zaplanowane z wyjątkiem obiadu hehehe.

Ja sie wlasnie chce wybrac do zoo caly czas bo podobno sa na wybiegu malutkie lamparty :-) tylko pogoda niedopisuje wiec czekam na poprawe.

Postanowilam dzisiaj z lozka nie wychodzic!!

mileczka ja im blizej rozwiazania tym czesciej snia mi sie porody...Az budze sie mokra i odrazu za krocze lapie sie sprawdzajac czy dziecko
przypadkiem nie wyskoczylo!!

Ja tez dzisiaj nie wychodze, chyba ze na zakupy na 5 min :p Co do snow to ja tez mam takie ostatnio porodowo-dzieciece albo jakies zboczenstwa mi sie snia :szok:

Ivi1 - Już odpowiadam na pytanie to że dziecko już jest jakby w kanale rodnym..;/ co chwile mam skurcze które nie przechodzą.. np.jak leże.. czy zmienię pozycje..lekarz kazał mi chociaż dotrwać do 34tc.. ale zobaczymy jak to będzie...

WerkaMirek- Tak przepisał wizyty mam teraz co tydzień..tylko 2 razy mnie zlekceważył jak mu mowiłam i dał mi sam magnez.. a wizyty trwały po 5 minut... wkurzyłam się ale spoko..po kilku dniach od ostatniej wizyty miałam skurcze od rana do 18.. oczywiście nie chciałam siać paniki bo miałam wtedy gości...i męczyłam się na łóżku.. moj pan dr. był wtedy na urlopie poszłam do jego kolegi... powiem że wkurzył się na tego mojego i zaraz mi dał skierowanie na kroplówki do szpitala..wyszłam. Teraz na wizycie u mojego przyznałam się że byłam w szpitalu i u jego kolegi.. wkurzył się badanie trwało 40 minut!!! opieprzył mnie że powinnam leżeć bo w każdej chwili może nastąpić u mnie poród bo dziecko jest tak jakby w kanale rodnym a macica twarda... przepisał mi leki.. wizyta we wtorek.. Powiedział tylko że jak teraz zacznie się akcja porodowa to na KRK.. i mam od razu jechać ze skurczami do szpitala...

Fenoterol, Asmag, Isoptin,Duphaston, Nospa-Forte, Femisept URO, I coś w kapsułkach na zamówienie ale nazwy nie ma... W tym jeszcze kroplówki o których wspomniałam że dostawałam..niestety nie wiem jakie..:)

reklama
oh, no to trochę dziwne, że zapisał Ci i fenoterol i no-spe naraz, a poza tym chyba przy takim stanie (piszesz, że dziecko jest tak jakby w kanale rodnym) powinnaś leżeć w szpitalu z zakazem wstawania.

a tak zupełnie z innej beczki- mamuśki, gdzie się zgłasza trolle?

Do góry