reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Cześć
młoda mnie o 8 z łóżka zwlekła a chciałam sobie dłużej pospać ;(.
Wczoraj byliśmy pół dnia w zoo i my starzy mieliśmy frajdę a mała w pompce miała wszystkie parzystokopytne i nie tylko. Nachodziłam się tak, że ,mnie nogi bolą i plecy od razu też. Obudziłam się półżywa a dzieć śmiga jak nigdy i energia ją rozpiera.
Dzisiaj nuda, nic nie mam zaplanowane z wyjątkiem obiadu hehehe.

Malutka powodzenia 3mam kciuki

Cześć Kobietki :)

Witam sie i ja w ten bury poniedziałkowy poranek. U Was tez tak paskudnie? Miałam tak głupie sny, ze obudziłam się przed czwartą i aż bałam sie znów zasnąć. Więc od tej pory już jestem na nogach.

Malutka trzymamy mocno kciuki !!!

Cześć dziewczyny,

kur.. codziennie mnie coś boli :wściekła/y::wściekła/y: dziś obudziłam się z potwornym bólem gardła, herbata pomogła a gardło ale ucho mnie boli :((( no i chodzę z watą i mam nadzieję że wyleczę przed wtorkiem bo nie chcę na urlopie chora być :(

przeczytałam o tym trzepotaniu i teraz będę się stresować, mój jest raz spokojny np dziś, a raz tak szaleje że szok.. ja myślałam że to normalne :baffled:

ja tam sie nie wstydze próbować w sklepie towar, jak łóżko sie kupuje to trzeba sprawdzić materac, dla nas jest to ważne bo oboje z małżem miewamy problemy z kręgosłupem.

Zdrówka :tak:

Witam,chciałabym się przyłączyć wiem że to trochę późno..:) mam 20lat..moja 1-wsza ciąża. Termin mam na 18 października-córeczka Aurelka:). Obecnie ciąża zagrożona..wg.lekarza dziecko znajduje się tak jakby w kanale rodnym..wiec leże... i łykam tabsy;/ we wtorek kolejne USG

Witaj :-)

Didi20 strasznie nisko brzuch? Co ma niskosc brzucha do zagrozonej ciazy?:szok:

Czasami i nic , ale przecież świadczy to w jakims stopniu o położeniu dziecka. Przed porodem przeciez brzuch sie obniza.

Witam się z rana:happy2:
Trzymajcie kciuki, niebawem idę na wizytę do innego doktorka :-D
Wrócę to zdam relację jeśli mój mnie od razu nie zagna do łóżka;-):-D

Powodzenia :tak:

Dziendobry kochane, zajrzyjcie do grupy jak tylko bedziecie mialy sekundke, cos naskrobalam i chcialam sie was zapytac co o tym myslicie .
Ja po kolejnym weekendzie nad morzem, niestety chmurzyska i tutaj dotarly, wiec tylko pospacerowalam po plazy i wrocilam do domku :-(
Malutka trzymam kciukasy &&&&&&&&& musi byc dobrze :tak:

Ivi ja co prawda do grupy nie należę ale chyba domyślam się jakie masz wątpliwości.

Mała dostała jakiejś wysypki i kurde teraz nie wiem od czego. arbuz, morelka, jagoda czy płyn do płukania??? ehhh muszę w necie poszperać. Bo ta wysypla od brzuszka do stóp, w szczególności pod kolankami z pominięciem członków górnych.

Ivi ja co prawda do grupy nie należę ale chyba domyślam się jakie masz wątpliwości.

Mała dostała jakiejś wysypki i kurde teraz nie wiem od czego. arbuz, morelka, jagoda czy płyn do płukania??? ehhh muszę w necie poszperać. Bo ta wysypla od brzuszka do stóp, w szczególności pod kolankami z pominięciem członków górnych.

Ja mam pytanko :) CO należy zrobić, jakie warunki spełnić by do grupy dołączyć :)?

reklama
Czesc dziewczyny, duzo sie u Was dzialo przez te kilka dni ;)
Postaram sie dzisiaj nadgonic wszytsko co mi umknelo.
Z tego co zdazylam przeczytac to starsze dzieciaczki daja Wam popalic, hehe dobrze wiem co czujecie moj przechodzi wlasnie bunt 2 latka i jest nieznosny. Wogole sie nie slucha, ma gdzies co do niego mowie. Najgorsze jest to, ze on jeszcze nie mowi i nie mozemy sie dogadac, bo on tylko NIE i NIE!! Jak juz nie wytrzymam i nakrzycze to on w placz i sie wtula we mnie i co tu zrobic, wiadomo, ze zmiekne i go tez przytule, a powinien dostac kare za to, ze jest niegrzeczny.
Jak sie czujecie? Ja jakas zmeczona jestem, wszytsko mnie drazni i ciagle cos mnie boli. Dzis mialam okropne bole brzucha takie ciagnace od kregoslupa i jeszcze biegunke, nazarlam sie prochow i na szczescie teraz troche przeszlo, ale az myslalam, ze sie porycze, tak bolalo ;/

Dobra, zasiadam do czytania ;) Trzymajcie sie mamuski, milego dnia.

Do góry