reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
No to czemu zmyśla zamiast przedstawić swoją prawdziwą ja?? przecież te tutejsze internetowe znajomości byłyby prawdziwsze. Coś z nią jest nie tak i tyle.

Dziewczynki,dajmy spokój:)
chodzi o to by o niej dyskutować...dobrze czy źle,co to za różnica:)

przy nastepnej takiej informacji po prostu to przemilczmy;)
każda wie jak jest:)

a my już przy końcówce remontu,mąz się spisał na 10000%,zaje.biście mi zrobiłmieszkanko,teraz miesiąc sprzatania i luuuzzz...
efekt uboczny remontu-tylko 60 dag na plusie przez 4 tyg:)

Agadaria-,że ja nato nie wpadłam żeby na moje kilogramy remoncik sobie sprawić hihi.
Byłam na poczcie złożyłam skargę na tego leniwego mekykańskiego listonosza i wyobrażcie sobie,że ten palant wozi ta moja paczkę w aucie,ja go dzisiaj przypilnuję,siedze w oknie jak pies i czekam...Czekam na paczkę z rzeczami "Kropka"zamówionymi na ebay-u.Przesyłka zapłacona z dostawa do domu i w dupie mam,że mu gorąco!
A tym trollem nie ma co sobie głowy zaprzątać, jakaś 15 letnia dziewucha bawi się naszym kosztem i tyle,a ja kładę stówę na stól,że znów się pojawi.

tylko to męczące zaczyna być, no i nie wiadomo już czy wierzyć kolejnym nowym które się pojawią.
o Lena mi się właśnie ostatnio taka sama sytuacja zdarzyła. Firma wysłała danego dnia i obiecali już następnego dostawe a tu 5 dni czekałam. W końcu się wkurzyłam i naskarżyłam sprzedawcy że obiecywał przesyłke na następny dzień a ja już prawie tydzień czekam. Załatwił wszystko, następnego dnia miałam przesyłke pod drzwiami, zjebe pewnie dostali.

Ostatnia edycja:
Sivi trzeba wprowadzić zasadę ograniczonego zaufania i jak ktoś opowiada historie(za przeproszeniem)z dupy to wiadomo,typu mąz ją z domu wyrzuca w 6-tym m-cu i rodzina za nim stoi itd,itp.Sorrki dla mnie to czysty blef i tyle może sie mylę,ale takie mam odczucia.
Tak samo jak te wszystkie smutne historie na innym wątku dużo pewnie też to klamstwo.Ja wierzę tylko tutaj tym dziewczyna,które wchodzą regularnie i nie gubią się w "zeznaniach"

dawno nie pisalam,ale przychodze taka padnieta z pracy,ze tylko wegetuje na kanapie z czyms zimnym do picia i wiatrakiem za plecami - ale gorac!
brzuchol rosnie, maly tak sie rozpycha,ze powoli zaczyna to byc bolesne..ale ciesze sie z tego jak dzikus :-)

macie racje - ja osobiscie musze powiedziec ,ze malo co ufam nowym osobom, ciagle wydaje mi sie ze to nasza "kolezanka " w innym wcieleniu, szkoda bo wiele fajnych osob moze poczuc sie odepchnietym przez forum tylko dlatego,ze jakas trollica ma na naszym punkcie obsesje :/

no i musze sie pochwalic ,ze wreszcie zakupy ruszyly, oczywiscie zawsze jakies historie z tym - kupilismy wozek (uzywany) a na drgi dzien zadzwonil ktos z rodziny ze zalatwil nam wozeg gleboki i spacerowke (grrrrrrrrrrrrr), ale dostelimy mnostwo rzeczy juz i w zasadzie tylko lozeczko i materacyk mamy do kupienia, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

wcinam jogurt, u mnie juz 20.30 , zaarz pewnie bede sie zbierac do polezenia/spania bo mam ranna zmiane i musze wstac 5.15:szok:

pozdrawiam!!!

reklama
Do góry