reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej, witam się wieczorowo
Od dwóch dni siedzę z koleżanką nad projektem naszego mieszkania i końca nie widać a ona pewnie przeklina wszystkich za to, że się zgodziła pomóc. Utknęłyśmy w łazience bo ciągle wpadam na nowe wspaniałe pomysły. Przynajmniej dziewczyna pozna co to upierdliwy klient ;p i wyrobi sobie przy mnie cierpliwość. ehhhhh... do tego fachowców trudno znaleźć odmówił nam jeden facet bo za dużo roboty a drugi nie ma czasu żeby nam wycenę zrobić ale na remont się zgodził :wściekła/y:. No to my go na drzewo bo skąd mam wiedzieć czy jesteśmy wypłacalni czy nie. Poza tym może sobie w trakcie roboty wymyślić jakieś ekstra zadania i nam na materiał zabraknie. I z tego wynika, że przed październikiem się nie przeprowadzimy ;( i z małym bobo pewnie dopiero na święta.

QUOTE=pysia888;7335601]sivi no masakra jakaś... :wściekła/y: Najgorsze jak taka cholerna burza obudzi i nie można zasnąć, a grzmialo tak, że aż strach - nie cierpię burzy[/QUOTE]

A ja wczoraj byłam tak zmęczona bo cały dzien na nogach, że zasnęłam akurat jak zaczęło grzmieć.
powiedzcie mi czy wam też puchną stopy?co na to dali wam lekarze?
Puchną i to przeważnie po ciężkim chodzonym dniu. Przy upale już raz kostek nie miałam ;p

Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.
Kurde a ja ostatnio nie nadążam za forum i w ogóle tej wariatki nie kojarzę :D

reklama
to o tym wyrzucaniu przez chłopa to nie ona pisała...myślisz że tu więcej trolli??

o właśnie, a co u Bożenki?
ja się tak wkurzam bo nie potrafię być obojętna na takie historie.. jak ktoś mi pisze że ją mąż szarpie to mnie nerwy łapią, tak samo jak ktoś się psychicznie znęca.. nie znoszę kłamstwa i teraz sprawdzam każdą nową dziewczynę..

fajnie że wam remonty idą, pamiętam moją przeprowadzkę.. uff dobrze że już po :) a my zamówiliśmy komodę do naszego zestawu mebli, bo ubranka dida mi sie nie mieszczą hihi i ławę z innego zestawu ale też ciemną w wenge bo wczoraj mieliśmy gości i się ledwo mieściło.

Ostatnia edycja:
Ja tez przez nia mam ograniczone zaufanie,ignoruje historie jezeli widze ze ktos jest nowy a odrazu wyflacza sie z intymnymi zwierzeniami.

Podejrzewam ze kazda z nas ma swoje sympatie i antypatie i najwazniejsze ja mam zufanie najbardziej do tych ktore sa regularnie ,ale tez nie non stop.

powiedzcie mi czy wam też puchną stopy?co na to dali wam lekarze?
lekarz nic mi na to nie dał, bo powiedział że to normalne w ciąży, kazał tylko ograniczyć sól w diecie

hejka mamuśki....ale wy duuużo piszecie nie nadążam....ostatnio często jestem u mamy na ogrodzie...dzisiaj dla odmiany leże w domciu...i się nudzę....mam już zabronione przez męża na wchodzenie na allegro:p
a tyle już nakupowałaś?? :-D

jagmar to współczuję problemów z tym remontem, ale mam nadzieje, że za niedługo zaczniecie

a my choinka na reszcie, po miesiącu czasu odebraliśmy samochód od mechanika, no tak to jest jak się jeździ staruszkiem, ale niech mi nie robi już problemów przynajmniej do porodu, bo później to go mogę z hałdy zrzucić :-D
no i rano zepsułam mikser podczas robienia ciasta :/ dobrze, że chociaż ciacho dobre wyszło. Nawiasem mówiąc użyłam tego miksera 5 razy, a dostaliśmy to badziewie w prezencie ślubnym, oczywiscie no name, to nie było się czego dobrego spodziewać po badziewiu, nie ma jak firmowe rzeczy niestety

kurczę a ja jestem taka łatwo wierna...:) no trudno....

wiecie nigdy tyle nie jadłam nektarynek co w ciąży...jeden koszyczek idzie dziennie....macie jakieś takie odchyły??

Co za gnojówa głupia!!! Ja jakoś od początku w tę Dominikę nie wierzyłam , jakoś z dystansem podchodzę do tych nowych, oczywiście nie wszystkich ale coś mi ta nie pasowała:wściekła/y: Co za uparte dziewuszysko, jak bym złapała za kudla wytargała to by jej się odechciało w końcu :wściekła/y: No debil jakiś:wściekła/y:Mam nadzieje że to czytasz dziadu jeden :-)
No odrazu mi się lepiej zrobiło !!!:-)

U mnie dobrze, dzień mija powolutku, siedzę i dłubię pamiętnik dla mego małego mężczyzny! Pisze wszystko od początku wklejam zdjęcia z usg i swoje z tygodnia na tydzień jak rosłam haha fajnie co chwila przeglądam go i mi się micha cieszy ;-)

reklama
Co za gnojówa głupia!!! Ja jakoś od początku w tę Dominikę nie wierzyłam , jakoś z dystansem podchodzę do tych nowych, oczywiście nie wszystkich ale coś mi ta nie pasowała:wściekła/y: Co za uparte dziewuszysko, jak bym złapała za kudla wytargała to by jej się odechciało w końcu :wściekła/y: No debil jakiś:wściekła/y:Mam nadzieje że to czytasz dziadu jeden :-)
No odrazu mi się lepiej zrobiło !!!:-)

U mnie dobrze, dzień mija powolutku, siedzę i dłubię pamiętnik dla mego małego mężczyzny! Pisze wszystko od początku wklejam zdjęcia z usg i swoje z tygodnia na tydzień jak rosłam haha fajnie co chwila przeglądam go i mi się micha cieszy ;-)
świetny pomysł z tym pamiętnikiem :)

Do góry