reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.

no nie !!!!!!!!!!!!!! ale gówniara uparta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewucho zajmij sie nauką lub czymś pożytecznym.

A ja nic nie robię...mama mi wysprzątała w chałupie ....miałam z małym iść na jaki spacerek ale leje i grzmi :sorry::sorry:

...maluch wbija mi nogę w żebra skubaniec i nie mogę się nawet schylić :eek:

reklama
Ale natretna panna,to trzeba miec pos.rane w glowie.
Ja mam chandre,deszcz leje ,odwolano ognisko zakonczeniowe u Giuliana ,to moje chlopaki maja dola.Generalnie jest bosko:-(

Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.
A o co chodzi z ta dziewucha? Co takiego robi? Przepraszam ze pytam, ale ja nic nie wiem :zawstydzona/y:

ta laska musi mieć fesss zryty beret....dajcie spokój może jest chora psychicznie albo coś....bo po co miałaby tu ciągle wchodzić....

Karolina ja też mam dzisiaj chandre i wszystkich opierdzielam...wrrrrr

A o co chodzi z ta dziewucha? Co takiego robi? Przepraszam ze pytam, ale ja nic nie wiem :zawstydzona/y:

ivi ona trolluje.. ściemnia i w ogóle ma zrytą czapę, szuka uwagi i chce żeby ją wszyscy pocieszali.. non stop ją coś boli, coś jej facet wyrabia itp.. ja nie rozumiem jak można się tak użalać nad sobą, może rzeczywiście chora psychicznie. No nic trzeba weryfikować wszelkie "nowe";-) dobrze że mamy czujnych modów :tak:

No nudzi się tej niuni :wściekła/y: Ale ona chyba musi byc w tej ciazy skoro foty są jednej osoby różne. Tylko bajkopisarka nieziemska i tylko straszy dziewczyny niestworzonymi opowieściami :wściekła/y:

Ale tym razem coś tu się mało udzielała, więcej na młodych mamach, no i tragicznych historii o sobie nie plotła, zmieniła front. Może ona chora psychicznie?? rozdwojenie jaźni??:-D

reklama
Do góry