reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dotarłam do końca wątku:) a myślałam, że po dwudniowej przerwie nie zdołam. Ja wczoraj i dzisiaj porządek robiłam w mieszkaniu po babci i pakowaliśmy z m wszystkie rzeczy przed wielkim remontem. Dwa dni roboty i jeszcze co najmniej 2 zostały. Teraz trzeba będzie wynieść największe graty czyli starą meblościankę, stół i fotele no ale to nie moja działka przecież dźwigać nie będę.
A we wtorek jedziemy nad morze juuuupiiiii. Uwielbiam morze mogłabym się do trójmiasta przeprowadzić.

hej :)
ja juz po zakupach przed przyjazdem siorki :)
pranie juz robie , jutro sprzatanie , a o 22 ide po nich na dworzec :)
takze od niedzieli bedze mne bardzo malo ... i znowu masa nadrabiania mnie czeka :)

no teraz zrobienie stop to nie lada wyczyn :) ja czekam na siorke mi zrobie ,a poznej to juz chyba tylko u kosmetyczki :)
jak brzuszek dzisiaj ?? mam nadzieje , ze juz ok
mnie tez wczoraj bolal jakos dziwnie i cala noc tak ...
z
Brzuszek znakomicie to była chyba jednorazowa akcja skurczowa. Dzisiaj się napracowałam fizycznie i nic mi nie jest :)

dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??
Świta mi w głowie, że miałam takie cuś z językiem ale kiedy i dlaczego nie pamiętam. Może to jest reakcja na jakiś ostry pokarm, może kwaśne wiśnie???

Kurcze, jakoś nie mogę dojśc do tego watku bo ciagle utykam na innych ...:-)
To fakt, na zakupowym Ciebie pełno a tu rzadko zaglądasz :)

Ja niby mam na 19 pazdziernik ale przeczucia ciagle, ze tez wczesniej sie wszystko zakonczy, nie wiem czemu...

Kurcze lezalam chwile i sie obracalam z boku na bok i jak mnie zarwalo cos przypachwinie:szok: makabra...

Też tak czasem mam, że coś mi sie naciągnie i przez chwilkę mocno boli zawsze mówię, że mi zawiasy skrzypią.

też stwierdzam że niema sensu,stosuje tylko oliwkę i przynajmniej żadnych rozstępów niemam ale za to mój T już mi zapowiedział że po porodzie ostry trening pod jego okiem a że jest zawodowym mundurowym z nieziemskim parciem na sport to wiem że szybko dojde do siebie haha już on tego dopilnuje :-D
Ja bym chciała, żeby mój mnie tak dopingował. Niestety na doping to mogę liczyć tylko przy jedzeniu świństw fastfoodowych i piciu cocacoli.

marti, dobrze że na wizycie ok.
z mężem dużo lepiej, chociaż podpytuje się kiedy zamierzam wrócić tam do teściów.
po pierwsze mi się tam w ogóle nie uśmiecha wracać. Na razie wymijam tę kwestię...
Tez ostatnio byłam w sklepie dziecięcym i jak zobaczyłam wybór buteleczek, smoczków itp.
to osiwiałam.... hehe:-)
anek, no to teraz odpoczynek:-)
a jakie ciacho zrobiłaś ??

a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście... :-D
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.

Mariolcia to może nie wracaj. Poczekaj aż sprawa mieszkania się ureguluje i od razu na nowe mieszkanko cap. Mężuś będzie się musiał troszkę pofatygować z jeżdżeniem to bardziej doceni wspólne mieszkanie.

to ja dziś chyba pierwsza:)
Jakoś spać już mi się nie chce, może później mała drzemka:)
Może małe śniadanko, ale czy oby nie za wcześnie??
Miłego dnia Mamuśki:)

hejka :-)

coś niedzielnie tutaj spokojnie :tak: już po śniadanku z kawką i BB czyli poranny standard potem obiadek a po obiadku ruszamy z M na shooping może dla malutkiej coś wyhaczę na wyprzedażach.

A dziś wstalam wogóle z obolałymi żebrami jakby mnie ktoś skopał :szok:

reklama
Dobra nadrobiłam, zajeło mi to wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek ale przy kawce :)
A więc urlopik się udał , było bardzo fajnie, gorąco polecam Stary młyn w Strzeszynie niedaleko Czaplinka, piękne widoki, czyściutkie jeziorka, wspaniali ludzie prowadzą ten do gościnny, pyszne jedzonko takie domowe, jeżeli ktoś lubi takie wiejskie klimaty typu agro to serdecznie polecam. Żal mi tylko tyłek ściskał bo sobie moja rodzinka konno jeździł w tereny jak co roku a ja tylko patrzałam ze łzami w oczach - tego mi naprawdę brakuję :(
M wczoraj poleciał na statek do Brazyli ale mam nadzieje że tylko na 2 tyg tak mu napisali i wysłali bilet powrotny na 1 sierpnia ale to nigdy nie wiadomo , zawsze może się coś zmienić wrrr

Coraz ciężej mi się zasypia zajmuję mi to z pół godzinki a potem wstaję milion razy na siku :p

Dziewczynki macie też zalecone badanie usg 30 tyg.??

Do góry