Ciekawy link
http://wikiipedia.pl/org/maskotki
http://wikiipedia.pl/org/maskotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zhej
ja juz po zakupach przed przyjazdem siorki
pranie juz robie , jutro sprzatanie , a o 22 ide po nich na dworzec
takze od niedzieli bedze mne bardzo malo ... i znowu masa nadrabiania mnie czeka
no teraz zrobienie stop to nie lada wyczyn ja czekam na siorke mi zrobie ,a poznej to juz chyba tylko u kosmetyczki
jak brzuszek dzisiaj ?? mam nadzieje , ze juz ok
mnie tez wczoraj bolal jakos dziwnie i cala noc tak ...
Świta mi w głowie, że miałam takie cuś z językiem ale kiedy i dlaczego nie pamiętam. Może to jest reakcja na jakiś ostry pokarm, może kwaśne wiśnie???dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??
To fakt, na zakupowym Ciebie pełno a tu rzadko zaglądaszKurcze, jakoś nie mogę dojśc do tego watku bo ciagle utykam na innych ...:-)
Ja niby mam na 19 pazdziernik ale przeczucia ciagle, ze tez wczesniej sie wszystko zakonczy, nie wiem czemu...
Kurcze lezalam chwile i sie obracalam z boku na bok i jak mnie zarwalo cos przypachwinie makabra...
Ja bym chciała, żeby mój mnie tak dopingował. Niestety na doping to mogę liczyć tylko przy jedzeniu świństw fastfoodowych i piciu cocacoli.też stwierdzam że niema sensu,stosuje tylko oliwkę i przynajmniej żadnych rozstępów niemam ale za to mój T już mi zapowiedział że po porodzie ostry trening pod jego okiem a że jest zawodowym mundurowym z nieziemskim parciem na sport to wiem że szybko dojde do siebie haha już on tego dopilnuje
marti, dobrze że na wizycie ok.
z mężem dużo lepiej, chociaż podpytuje się kiedy zamierzam wrócić tam do teściów.
po pierwsze mi się tam w ogóle nie uśmiecha wracać. Na razie wymijam tę kwestię...
Tez ostatnio byłam w sklepie dziecięcym i jak zobaczyłam wybór buteleczek, smoczków itp.
to osiwiałam.... hehe:-)
anek, no to teraz odpoczynek:-)
a jakie ciacho zrobiłaś ??
a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście...
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.