reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ilonka26 narazie diety cukrowej nie mam wiec wprowadzilam sobie taka diete pol na pol z odchudzajaca. Dzisiaj zjadl bez problemu i jeszcze mlaskal, ze pyszne:-D 2 dni wczesniej to jemu kotleta robilam normalnie, ja sobie na patelni grillowej na oliwie bez panierki pozniej rybe jemu normalnie a sobie na patelni grillowej bez panierki w folii :-) dam rade, najwyzej pogotuje 2 obiady;-)

Kuzwa ciagle odczuwam podbrzusze:-( taki lekki ucisk, dretwienie... mialam tak chyba 3 tyg temu...

reklama
chyba lekko przesadziłam ze sprzataniem bo ledwo żyje,mój dziś cały dzień na służbie więc żeby mi czas szybciej minął to wysprzątałam całe mieszkanie upiekłam ciacho a teraz ruszyc się niemogę

marti, dobrze że na wizycie ok.
z mężem dużo lepiej, chociaż podpytuje się kiedy zamierzam wrócić tam do teściów.
po pierwsze mi się tam w ogóle nie uśmiecha wracać. Na razie wymijam tę kwestię...
Tez ostatnio byłam w sklepie dziecięcym i jak zobaczyłam wybór buteleczek, smoczków itp.
to osiwiałam.... hehe:-)
anek, no to teraz odpoczynek:-)
a jakie ciacho zrobiłaś ??

a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście... :-D
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.

mmmmmmm mój tata uwielbia flaczki, ale ja niestety nie potrafię robić;/ sama bym nie tknęła ale czasami mogłabym przyjemność mu sprawić, ja po urlopiku nad morzem 7 dni i oczywiście ostatni dzień to kłótnia i już popsuty humor;(

też stwierdzam że niema sensu,stosuje tylko oliwkę i przynajmniej żadnych rozstępów niemam ale za to mój T już mi zapowiedział że po porodzie ostry trening pod jego okiem a że jest zawodowym mundurowym z nieziemskim parciem na sport to wiem że szybko dojde do siebie haha już on tego dopilnuje :-D

hehe to przynajmniej bedzie cie kto mial motywowac :))

Asionek[/B] będziemy grzeczne pod twoją nieobecność :):-)

:-D:cool2:

ja trochę poleżałam i już się czuje lepiej. ale sprzątanie sobie odpuściłam, mój powiedział że wieczorkiem wszystko sprzątnie że mam nic nie robić jak się kiepsko czuję :) to odpoczywam :)

i dobrze lez i wypoczywaj :)

a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście... :-D
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.

wow flaczki !!!!!!!!!!!!!!!! tez chce :)))

reklama
Do góry