reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja niby mam na 19 pazdziernik ale przeczucia ciagle, ze tez wczesniej sie wszystko zakonczy, nie wiem czemu...

Kurcze lezalam chwile i sie obracalam z boku na bok i jak mnie zarwalo cos przypachwinie:szok: makabra...

reklama
Magda_Mr to johnson podobno uczula :-p
Mnie dorosla tez.
Tego napewno nie kupie

nie nie przyjdzie dzwonił że przeprasza ale dzisiaj go nie będzie...
Super spec!Tak wszedzie narzekaja ze przestoj na rynku ,ze nie ma pracy ,a juz nie raz slyszalam ,ze robia ludzi w balona i nie wywiazuja sie z terminow.

Witam sobotnio,powiedzcie mi czy stosujecie coś na cellulit (czy wogóle można teraz) bo jak patrze na swoje nogi to ogarnia mnie przerażenie:-)
podobno nie wolno specjalnych srodkow przeciwko celulitowi ,bo zawieraja jakis skladnik ktory moze zaszkodzic.Chociaz nie wiem czy to przypadkiem nie chodzilo tylko o pierwszy trymestr.Najlepiej olejek plus szorska gabka i heja.

To bedziesz miala najszybciej z nas maluchy!!!
Ja mam termin na 1pazdziernika ale cos mi sie wydaje ze urodze we wrzesniu!
Ja mam zamiar urodzic wczesniej ,od 15-go pastuje podlogi na kolanach ,myje okna raz w tygodniu itp Zobaczymy czy zadziala!:-)

Moj dzisiaj mi pomogl w ogarnieciu chalupki(Alleluja!!!)
I teraz po zakupach odpoczywam,zaraz powiem zeby cos na szybko upitrasil .Bo popoludniu ide do kumpeli na cos dobrego(tak powidziala):-D

jestem i ja :)
chalupa wysprzatana , zarcia nagotowalam , troche sie zmeczylam :/

od jutro bedzie mnie mniej na forum dlatego prosze o wzgledny lad i porzadek ;-) zebym sie nie zacharowala po powrocie hehe

a tak wogole to gdzie sie podziewa nasza Anulka ?????

Ale cicho, witam i również życzę dobrej nocki, ja zbieram się uprasować koszulę małżowi, i pedicure jakoś zrobić.. nie wiem jak hehe.. jutro bawimy na weselu więc odezwę się w niedzielę wieczorem. :-)

udanej zabawy !! :)

dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??

nie mam poejcia moze gina sie zapytaj ??

Dobry :tak:

Dziś mam wizytę o 13.30 trzymajcie kciuki zdam relację po......., narazie po śniadanku z kawusią czytam BB

:

i jak po wizycie ?? :)))

dzięki....może właśnie mało witamin

dziewczyny z jakiej firmy kupujecie kosmetyki dla maluszków?? ja się zastanawiam nad Niveą albo nad Hippem i sama nie wiem...

ja tutaj mam nedzny wybor wiec kupuje Mustela

Witam sobotnio,powiedzcie mi czy stosujecie coś na cellulit (czy wogóle można teraz) bo jak patrze na swoje nogi to ogarnia mnie przerażenie:-)

nic nie stosuje , bo po przeczytanu kilku watkow wychodzi na to , ze i tak nie ma to za bardzo sensu ... czekam na porod i zaczne walke z dziadem :))

moje sprzątanie zakończyło sie tylko na posprzątanej kuchni bo zasłabłam. zrobiło mi się ciemno przed oczami, oblał mnie pot, jestem cała strasznie zimna a jest mi gorąco i nogi jak z waty, położyłam się i dochodzę do siebie

kurcze uwazaj na siebie !! mam nadzieje , ze juz ci lepiej :))

też stwierdzam że niema sensu,stosuje tylko oliwkę i przynajmniej żadnych rozstępów niemam ale za to mój T już mi zapowiedział że po porodzie ostry trening pod jego okiem a że jest zawodowym mundurowym z nieziemskim parciem na sport to wiem że szybko dojde do siebie haha już on tego dopilnuje :-D

kasia pewnie maleństwo ci na żyłę się położyło, moja Iga tak co raz częściej i momentalnie słabnę, najlepiej położyć się wtedy na lewym boku i przeczekać

Madzia no właśnie jak twój chłop ma się z tą dietą?? no bo przecież nie będziesz 2 obiadów robić??

anek ja też mam celilit i oprócz kosmetyków dla ciężarnych nic nie stosuję, bo i tak nie ma sensu, jak już cellulit wyszedł w ciąży to tylko z powodu niej, więc luzik, skóra wróci do siebie po porodzie :)

Asionek
będziemy grzeczne pod twoją nieobecność :)

byłam rano z siostrzeńcami i moim tatą na zakupach, chciałam małym kupić sandałki, bo mają takie zniszczone a w końcu chrzestną jestem, kupiliśmy, poszliśmy na lody, ale oni są niedookiełznania :-D jak wróciłam do domku na szybko zrobiłam naleśniki, zjadłam i padłam jak kawka :-D dopiero co wstałam :-)

ja trochę poleżałam i już się czuje lepiej. ale sprzątanie sobie odpuściłam, mój powiedział że wieczorkiem wszystko sprzątnie że mam nic nie robić jak się kiepsko czuję :) to odpoczywam :)

reklama
Hejka, ja juz po wizycie w wielkim skrocie wszystko okey szczegóły na wątku.

Ja już po obiadku dziś fasolkę z bułeczką tylko wymyśliłam nic mi się innego nie chciało, teraz herbatka i jeszcze potem musze kurze powycierać a wieczorek w domku z męzusiem czyli tak jak lubię :tak:

kasia- moja tez mi się potrafi tak położyć że oddechu nie mogę złapać i wtedy leżę na boczku własnie ostatnio to cały dzien miałam tak że mi ciagle słabo i duszno było, dziś poporostu zrob sobie dzień leniucha.....

Mariolcia jak tam sparwy z mężem itd?

dziś jeszcze jak wracałam weszłam obejrzec łóżeczka itd i normalnie chcialam coś kupic dla malej a jest tyle tego ze myślałam że padne jaki smoczek, jaka butelka, własnie jakie kosmetyki :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry