reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Jak ja bym chciała, żeby był już październik - wiem, że już nigdy nie przestanę się martwić, ale ten strach był by już za mną

reklama
Witam nową mamusię:) A`propos tych wizyt, to właśnie nie wiem kiedy iść, bo moja lekarka dopiero za tydzień w piątek kazała przyjść, a ja się już nie mogę doczekać (elifit była w 6. tyg. i już słychać było serduszko):-)

Za pierwszym razem serduszko widziałam w 6 tygodni plus parę dni, dlatego myślę,że do 7 tygodnia spokojnie można czekać, chyba, że coś się dzieje, np plamienia - bo nigdy nie wiadomo z jakiego powodu.

Hej Yustysia i gratulacje, masz termin taki jak ja;p
Podczytuje po cichu co 2-3h.

Dziewczynki ja tez kupilam *spam*, bo bylam przeziebiona, aleon jest taki slodki ze mi po nim gorzej;p no ale pije, skoro juz mam. Tylko uwazajcie, bo na nim jest napisane ze mozna tylko 7dni go miec od otwarcia, bo on jest na bazie naturlanych skladnikow, wiec tygodniowa kuracja i koniec, ale z mojego doswiadczenia wynika ze jak ktos go birze 2razy dziennie to akurat na 7ndi starcza;)

Hej dziewczyny co tam u was słychać??

jak ja kurde was nadgonie....dzisiaj się już lepiej czuję....chociaż mdli mnie cały czas....aale chyba nauczyłam się z tym żyć:)

jak tam edytko i mamuśko.....testowałyście w niedziele??? spóźnia się @???

witam też nowe dziewczyny....ale fajnie że już nas tak duuuużo:)

hej rabbit trzymaj sie jakos mimo mdlosci
Dziewczyny testowalky i jedna krecha byla u obu.. ale @ nie ma, wiec czekamy;)

zoszka - ja też troszeczkę podczytuję i nadrabiam czytanie wcześniejszych postów i właśnie się zastanawiałam, która z "Październikówek" napisała, że termin ma ustalony na 09.10.11
Zawsze we dwie raźniej ;-)

Hehe pewnie ze razniej;D Ja @ mialam 29.12, ale cykle dluzsze troche niz norma, takze przewiduje fajna date 9.10.11 bardzo mi sie podoba!
Szkoda ze do pracy musze wracac;/

reklama
Hej Rabbit :*
Tak robiłysmy test i negatywny obie mamy !!!! ale @ brak wiec jest ok na razie !!!!!!!!
Może szybko mina te mdłosci- tego zyczę, i sie dziwie bo ja nie mogłam sie przyzwyczaić !!!!!!!!:(

Do góry